... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Killo napísal:eMpau dal som ti jedoduchu otazku, cakam jednoducho rovnaku odpoved. Nic viac. Ci nevies si pri tej mojej lahkej otazke vykonstruovat obhajobu Eplu a zdrbanie Samsungu, tak sa radsej nevyjadrujes ?![]()
a ukaz mi prosim, co za blud som napisal.
Stary co je zle na Z5? Skoda ze sony od Z2/Z3 rady klesalo s bateriou
Ice.blade![]()
![]()
ja by som mu doprial vylet do ciny, par dni do fabriky, nech si svoje milovane ajfony moze poskladat sam, eMPauer individual
pistacik11 napísal:Tak, ja mam aktuálne už 2 roky z5., asi šťastie na kus, ale prehrial som ju asi iba 2x, raz tocenim videa na priamom slnku asi v 40° ukazoval teplomer v tieni, a raz prehrávala videa položená na vyhrievanej podlahe hodena v nabíjačke.
Pádov si užila tiež dosť (má odbite všetky plastové rohy, pokriveny jeden hliníkový panel) ale stále je vodotesná, aj keď potom trošku blázni Jack (imituje pripájanie a odpajanie sluchátiek). Ináč fičí skoro ako nová. Zatiaľ má Sony nenúti opúšťať značku.
Uvažujem o kúpe xperie xz premium, ale kým z5 fachci není dôvod meniť. Časy keď som chcel mať každý rok najnovší mobil sú už asi za mnou.
//MPower napísal:No veď vždy keď to dával na nabijacku musel dať dole tu krytku a sa opotrebovala
Killo napísal:mne len islo o to ze ja nestojim za tym co mpower vypisuje a aj tak si ma hodil do jedneho vrecaFuxxo - nikde som sa nedocital o 3r hranici, az tak podrobne tuto issue nestudujem, preco to eMpauer nenapisal v prvom prispevku ako relevantny fakt, ale pisal bludy ze Epl hovori kolko baterka strati kapacity ? A do nicoho nekopem, vy ste tu argumentovali neprekonatelnou rychlostou Epl zariadeni, tak ak sa vynorila kauza spomalovania, tak som to tu nadhodil lebo ma zaujimala kde je pravda. Vies, ked si sa ty s niecim nestretol, neznamena to ze sa to nikomu nestalo.
P.S.: nemam odkial tusit ze 6s ma problemy s baterkami, vidis, viac faktov tak hned sa debata ubera inym smerom
P.P.S.: oblubena disciplina Epl fanbois je vytahovanie "Ved Android robit toto a hento....". Nikto sa tu nebavi o androide, nikto tu o androide nehovoril ze nespomaluje, ze je dokonaly, vyladeny, a ze len Android a Google vie, co je pre uzivatela najlepsie. S takymito vyhlaseniami ste zacali vy, tak tym padom prisli aj reakcie. A nemusis mne hovorit ako Samsung spomaluje, 3 roki49 som kazdeho od Samsungu odhovaral lebo S3 sa po roku spomalila na nepouzitelnu uroven a reklamacia bola zamietnuta.
ice.blade napísal:Veď ja som nepísal že to bola Z5 ale stal ten fon 550€ čiže niečo lepšie od Sony.Z5 nema krytku na usb konektor, mal by si sa pozerat aj na lepsie telefony do detailu nielen na obycajny épl
//MPower napísal:Maco, ukáž mi jedného výrobcu na svete ktorý ti dá na starý telefón dávno po záruke 50$ zľavu na výmenu novej batérie keď vôbec nemusí? Keby dávali rovno zadarmo nové iPhony tak zase by sa nepáčilo lebo nedali ochranné puzdra nie? Veď nová batéria za 29$ je ako zadarmo.
Maco napísal:Ja ti nemusim ukazovat ziadneho vyrobcu. Raz ked priznali ze nieco dojebali tak maju za to niest zodpovednost. Tak isto ako automobilky robia zvolavacky a vymenia to na svoje naklady, tak snad Apple ma financie na to aby to zatiahol cele.
Apropo ked uz sme pri tom. Nahodou ked mal Samsung vybuchujuci telefon, nezobral od zakaznikov mobily naspat a dal im nahradu?