... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pistacik11 napísal:urcite sa da. bud chod do sprav, otvor novu aby sa ti objavila klavesnica a dole v lavom rohu mas ikonu globusu. ked na to kliknes a podrzis tak sa ti objavi moznost nastavenia klavesnice, alebo jednoduchsie je ist do Nastavenia-->Vseobecne-->Klavesnica...tam si mozes pridavat a menit ako chces a co chcesTak pista si po viac ako 3r zaobstaral nový telefón Keďže SVK operátor nemá Sony x1 v ponuke ani jeden, tak som sa obzrel za jablkom. Chcel som 13 alebo 14 pro, bohužiaľ na predajni kde som bol 13pro nemali, 14pro posledná už bola rezervovaná, tak mám obyčajnú 13. Reku šak nasrať, aj toto bude stačiť. Trocha dosť nezvyk. Klávesnica sa dá niekde upraviť? Alebo musím stále kvôli čiarkam, otáznikom a pod. stále prepínať! Rád by som ju zmenil aj z qwertz na qwerty
Ináč kompatibilita s húsenice gt3, čo mám teraz by mala byť v pohode , či?🤔
pistacik11 napísal:tak to da zmysel, ze Sony X1 z roku 2008 uz tazko budu mat v ponuke. Alebo si aspon po sebe precitaj co pises obcasTak pista si po viac ako 3r zaobstaral nový telefón Keďže SVK operátor nemá Sony x1 v ponuke ani jeden, tak som sa obzrel za jablkom. Chcel som 13 alebo 14 pro, bohužiaľ na predajni kde som bol 13pro nemali, 14pro posledná už bola rezervovaná, tak mám obyčajnú 13. Reku šak nasrať, aj toto bude stačiť. Trocha dosť nezvyk. Klávesnica sa dá niekde upraviť? Alebo musím stále kvôli čiarkam, otáznikom a pod. stále prepínať! Rád by som ju zmenil aj z qwertz na qwerty
Ináč kompatibilita s húsenice gt3, čo mám teraz by mala byť v pohode , či?🤔
spekillant napísal:tak moja odpoved je klavesnica SwiftKey od Microsoftu..tu uz roky pouzivam ako alternativu. interpunkciu mam hned vedla medzernika vpravo. default bodka, alebo po podrzani viac moznosti....pridavam foto... Slavino mas nejake info o ktorom neviem?
spekillant napísal:no v prvom rade nie som ziadny expert na mobily ci Iphony a ich IOS, len som sa pozrel na to z uzivatelskeho hladiska. ciastocna odpoved tam bola ked ze sa pytal aj na qwerty/qwertz nastavenia a tie ma moznost menit v defaultnych klavesniciach. to ze ja mam nieco externe, mi doslo az neskor, ked ze ja som si ten swiftkey nainstaloval par rokov dozadu a prenasam si ho spolu so systemom zo stareho na novy IP. prakticky som mu dal odpoved aj na interpunkciu, ked ze ja nemam s tym problem a viem si upravovat klavesnicu roznymi sposobmi. to ze uz neni na stiahnutie som ani netusil,lebo ma to nemalo preco zaujimat, ale uricte su tam alternativy,ktorymi dokaze nastavit to co potrebuje....myslim ze u mna to vtedy bol rovnaky problem a preto som si stiahol swiftkeybohaa jedna rada lepsia nez druha![]()
![]()
tak najprv odkazes na nastavenia klavesnice, ked tam to co sa pista pytal neni, tak odporucis Swiftkey, ktora bola 5. oktobra stiahnuta z App Storetak si ju hlavne neodinstaluj ked si spokojny
pistacik11 napísal:tak to uz si len jeden klik od uspechu, staci kliknut na ktorukolvek jazykovu mutaciu klavesnice v nastaveniach a ponukne ti tu moznost qwertz/qwerty...Jazyky pridané mám, ale qwertz/ qwerty som nenašiel. Aj serem na to, pomaly si už zvykám.
Slavino napísal:No kurva, bingo, dikytak to uz si len jeden klik od uspechu, staci kliknut na ktorukolvek jazykovu mutaciu klavesnice v nastaveniach a ponukne ti tu moznost qwertz/qwerty...
fritolko napísal:ale ty si taky nekonfliktny, spokojny so vsetkym, aj s SEckom ktore mna privadzalo do zufalstvaKurva to som tu jediny, ktory nema problem s default klavesincou v IOS ?