Približne po 2 tyždňoch uživania si auticka sa mi stala trochu smolna vec, keď som trochu prudšie pridal v jednej zakrute na mokrom šmykľavom asvalte, zopol sa samosvor a autičko letelo po krasnom drifte z cesty von, no čo mlade ucho, silne auto, stava sa. Nasledky veľke neboli, polamane podblatniky, skryvena maska, kapota, odthnuty uchyt smerovky a posunuty chladič, sikovny kamarat mi zrobil za par drobnych, žš sa aspoň povozi

. Za ten rok a 4 mesiace uzivania si auta sa dali dokopy niektore veci, opravila sa nefunkčna ručna brzda, vymenili sa ramena, silenty, tyčky riadenia, tyčky stabilizatora, auto sa dalo trocha vyvarit (no na moju skodu nie moc kvalitne), kupili sa elektrony, vymenil sa hl. silenblok na ramene zadnej napravi atď. Auto prežilo aj moju tužbu po po predaji

, a momentalne si ho uživam opet tak ako po kupe

Taka zaujímavosť, že aj oco ktorý bol razantne proti kupe tohto auta, ma spolu s kamaratmi, kamaratkami, sestrami, mamkou odhovaral od predaja, čiže auto dalo by sa povedať ziskalo za ten rok a pol postupňe skoro cele okolie, čo dokazuje, že e36 je auto z dušou a neuveriteľnou karmou
Par foto auta po buračke a aktualne foto + vydejko zvuku vyfuku:
http://www.youtube.com/watch?v=CEKW_sqIsc8