Tak, keďže od dnes je už oficiálne pohrebák môj, tak mu zarobím taký menší príbeh, s neurčitým koncom, keďže všetko bude záležať od mojej chuti investovať a od spoľahlivosťi toho to auta.
Spolu s chladnými mesiacami, došla na mňa aj potreba nejakého auta, čo by mi nebolo ľúto týrať v zime na soli. Napadalo má hocičo, favoritom bol compactik e36, alebo postaršie subaru. S pribúdajúcimi dňami, a slabšou ponukou a nudou som sa trochu začal hrať a začali mi vyskakovať medzi ponukami už aj e38 4,4 v bazáre hneď vedľa v dedine atď.. Ale tak tá už bola trošičku cez rozpočet (však idú Vianoce, mám M-ko, netreba mi ďalšieho žrúta peňazí). Nakoniec som sa rozhodol, že pôjdem pozrieť jedného compacta (nechcel som nič veľké a drahé na údržbu), ale ten sa predal presne v deň keď som ho mal ísť pozrieť, ale bazarista tam mal ešte jedného, tak sme sa previezli, ale nijak má nepresvedčil ( napriek tomu, že som mal sľúbené nové TÜV, opravené zadné lemy a podbehy), ale vzal som si čas na rozmyslenie. Po príchode domov som si pozrel jeden inzerát, kde som mal uloženú jednu e39, meno slovenské, len inzerát obsahoval pár nezmyslov, tak som mu nevenoval pozornosť, ale hovorím si, že za jeden hovor nič nedám a Norimberg nie je až tak ďaleko, tak sa preveziem, a aspoň spoznám ďalších Slovákov. Dohodol sa termín, urobila sa skúšobná jazda, ošahal som pár tlačítok. Chyby čo to auto má sa stratili v cene, a o dva tri dni som sa bol previesť do Norimbergu zas a naspäť som prišiel na celkom schopnej e39 523i.
Popis výbavy :
|
VIN | WBADH410X0BY77516 |
Prod. Date | 1998-06-18 |
Mileage | Check mileage and service history |
Type code | DH41 |
Type | 523I TOURING (EUR) |
Series | E39 (5 Series) |
Body Type | TOUR |
Steering | LHD |
Engine | M52 |
Displacement | 2.50 |
Power | 125kw / 170hp |
Drive | HECK |
Transmission | Automatic |
Colour | COSMOSSCHWARZ METALLIC (303) |
Upholstery | STANDARDLEDERSATTELBRAUN (N6SY) |
S261A | Side airbags for rear passengers |
S283A | BMW LA wheel, BMW Styling II |
S320A | Deleted, model lettering |
S386A | Roof railing |
S401A | Lift-up-and-slide-back sunroof, electric |
S413A | Trunk room net |
S423A | Floor mats, velours |
S428A | Warning triangle and first aid kit |
S431A | Interior mirror with automatic-dip |
S438A | Fine wood trim |
S441A | Smoker package |
S494A | Seat heating driver/passenger |
S510A | Headlight aim control |
S534A | Automatic air conditioning |
S540A | Cruise control |
S555A | On-board computer V with remote control |
P628A | Communications package |
S629A | Car telephone (GSM) w card reader, front |
S672A | CD changer for 6 CDs |
L801A | National version Germany |
S818A | Battery master switch |
S863A | Retailer Directory Europe |
S879A | On-board vehicle literature German |
Standard S260A | Side airbag for driver/passenger |
S411A | Window lifts,electric,front/rear |
S520A | Fog lights |
S548A | Kilometer-calibrated speedometer |
Individual - | Code Description (interface) Description (EPC) S473A ARMAUFLAGE VORN Armrest front S665A RADIO BMW BUSINESS Radio BMW Business RDS S694A CD-WECHSLE |
- | S473A |
- | S665A |
- | S694A |