... všetko o BMW ...
fritolko napísal:E36 ako daily už fakt nie, aj keď rozmýšľal som nad cabriom na leto, ale treba niečo “rozumnejšie”Ta farba je velmi zvlastna. To vyzeraju ako dve rozne auta podla prvej a poslednej foto
Podla predchadzajuceho prispevku som cakal, ze to bude E36 a zrazu toto
eld napísal:osobne by som kolesa nemenil, iba gumy by som dal spravny rozmer co tam patri
undy napísal:Kolesa sú možno pekne, ale na r19 by to bolo istotne ešte pohodlnejšietak tak, kolesá sú pekné
nofearko napísal:ej dalsia sporakova 65 aj ked hnusny predfl ale rovnaka farba ako ja takze nevyzera az tak zlebudem sledovat, isto sa nudit nebudes
pistacik11 napísal:bezproblemu rad poradim co to malo uz viem za ten rok vlastnictva heheNo tvoj príbeh si budem musieť prejsť, môže pomôcť pri riešení niektorých problémov 😉 ( napr. svieti check kontrol na plyne) 🤦🏻♂️
Keď mám byť hnusný ja, pred fl. ale trošku lepšie vybavený, a to sa pri sedme ráta 😁
A v tej farbe to nevyzerá až tak hrozne.
Taký postreh, na ktorý som aj zabudol, od kedy som predal svoju sedmu, v e46 som mal za sebou viac miesta ako v e65som zistil keď som skúšal posuv sedačiek vzadu
korado napísal:Mne napr ACC vcelku vadí. Je to strašne citlivé a vždy keď sa niekto zaradí predo mňa tak to dosť brzdí. A potom keď sa jazdný pruh uvoľní tak to podradí a vystrelí. Miestami fakt prudko. Beriem že je to technológia stará 20 rokov ale kľudne by som vedel žiť bez toho…
pistacik11 napísal:to si este dobre dopadol, odporucam 140 stupel a radsej pravidelne dolievat z casu na cas aby ti nejebla aj nova nadobka, samozrejme znizeny termostat by si mal pouvazovat tiez (mam typka co ich robi pri NZ)Tak ssdmička trochu postrašila, keďže som ju našiel pocikanu, prvé čo ma napadlo, že je to oring, už sa odhadoval servis za 3000e (plus gufera, lambdy, čistenie katov keď už bude motor von ) nakoniec to bola len prasknuta nádobka na chladiacu, problém vyriešený a tento náročný servis sa zatiaľ odkladá.
Popri tom sa vymenil olej aj filtre, sviečky, ešte ostáva poriešiť problém zo sekundárnym vzduchom a malo by to byť všetko OK nateraz :)
nofearko napísal:to si este dobre dopadol, odporucam 140 stupel a radsej pravidelne dolievat z casu na cas aby ti nejebla aj nova nadobka, samozrejme znizeny termostat by si mal pouvazovat tiez (mam typka co ich robi pri NZ)