tak dnes sme vypratali auto aby sa mohlo dat dalsi par veci do poriadku, najme co sa tyka hrdze, a pozeram, ze auto predtym zvaral niejaky majster len tak aby bolo, aby sa nepovedalo

budu sa riesit este aj tieto veci, a mnoho dalsich ktore sa mi fotit nechcelo, a neni nanich tak vydno hrdzu ako lemy, vnutornu stranu blatnikov, najme v okoli kociek, atd.

k rozoberaniu pozeram, ze ten koberec vytiahnut nebude len tak, ty co sa stym hrali rezali ste ho alebo rozoberali stredovy panel?? Lebo ja to mam tak rozobrate zatial a pozeram ze na vytiahnutie to nestaci a asi budem rezat

dalej vymenime platno stropnice za cierne, stym, ze clonitka, stlpiky, stresne okno zostanu v aktualnej farbe, aktulane stropnica vyzera takto

dalej ked uz bude auto rozobrate, vyuzijeme to na vymenu tlmicov, este neviem ake, nasjkor stelovak od TA-technik,
vymena naplni v diferaku a prevodovke, atd.
keby mal niekto zopar rad naco si dat pozor, pri zhadzovani zadnej napravy diferaku a pod. kludne pridat par postrehov, kedze som v zivote nic take nerobil, ale tak skusit treba