... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:Ano, vies si tam pridat hudbu z telefonu. Alebo napriklad aj zo spotifaj a tak.Hosi a existuju epl hodziny, ktore maju vnutornu pamat na mp3? Ze ked idem behat, tak si nemusim brat so sebou telefen a pustam si hudbu priamo z hodzin?
spekillant napísal:Jop tie ceny su problem kurzu, v US nezvysovaliked si zoberem ze 13tku som mal za nieco pod 800, tak tych 1000 sa mi zda uz trochu moc. Treba nakupit 13tky do zasoby v zlave, vystarane na 5 rokov
Fuxxo napísal:aj jaaaa ten isty v juli za 624€ bez DPH to vyslo, co vobec neni zla cena, hlavne som potreboval hned riesit novy mobil a nebolo casu cakat na Ip14no ani tu 13ku uz nekupis pod 800brat kupoval pred mesiacom cca, v oranzi, 909€ je cena.. 800 to mal so zlavou na pausal. ten kurz to postupne asi navysoval na tajnasa :-/ za 900 by som 13ku nebral urcite, ked za 999 je 14ka
spekillant napísal:a ty kde kupujes?...iphone 13 istore 899€, Orange 909€ bez akohokolvek pausalu....ten pausal by som bral tak ci tak a tym padom mam mobil za 750€ s DPH. Lahka matematika....Jedina ze mas iny zdroj lebo marze maju obaja na tom iste nejake....tak ze si dovolim nesuhlasit s tebousak ale kupujete to od jeblych operatorov, ktori na tom maju este marze![]()
hapticka odozva klavesnice v ios16 be like
len skoda ze im to trvalo 10 rokov ci kolko