... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
spekillant napísal:teba privedie do zufalstva aj ked vypredaju rozky v lidli dpcale ty si taky nekonfliktny, spokojny so vsetkym, aj s SEckom ktore mna privadzalo do zufalstvaa fuxxo je fanboy, takze to sa nerata
![]()
pistacik11 napísal:Na platenie uz vraj vyvijaju nejaky system pre Europu, tak mozno casom. Ja v tom zmysel nevidim, zaplatim telefonom a som v klude.Killo serem na to. Nejak som si už zvykol na tu klávesnicu (myslím, to prepínanie na čiarky, bodky, zátvorky …., qwerty už je nastavené)
Celkovo prechod na iOS není pre mňa nejaký problém, ako som počúval, že potrvá kým si človek zvykne. Za mňa za pár dní a nemám už problém. Najhoršia vec bolo, opatovne prihlasovanie sa do každej appky s heslom.
Gt3 sa na pôvodnej xperii1 pripájali, odpajali, ale nikdy nie počas napr. Hovoru, navigácie, alebo niečoho dôležitého. Na iPhone som nič podobne nezaregistroval. Jediná vec, čo ma serie je, že majú zablokovanu platbu kartou. Ináč posledná aktualizácia už vyriešila aj problém so smailikmi, už ich zobrazujú v správach. Takže za tu cenu v podobnom dizajne a s podobnou výdržou asi nič lepšie nezoženieš.
Ináč celkom ľutujem, že som nevyužil v čase kúpy akciu v nayku na 2samsungy (jedny mužské veľké, druhé dámske) za nejakých 440e, ale nebol záujem v rodine o dámske, plus tá vydrž 2 dni, celkom by ma to sralo.
Fuxxo napísal:koronove rozky v lidli nekupujem, ale nasere ma ked v megdonalde 9:55 nedostanem ranajkovy bagel a hashbrownteba privedie do zufalstva aj ked vypredaju rozky v lidli dpc
u mna to je mozno aj zato ze som nikdy ziadny hadroid nemal, takze vzdy som mal len epl klavesnice.. autocorrect mam vypnuty od pociatku vekov, este ked ani ajfony neboli