LOKI napísal:400 konova benzinova pocket rocket a z toho ist do dochodcovskej 7 dieslovej ?

btw. to svetlo nad airbag znackou ma aj mini

7ma ma uplne iné kvality a hodnoty ako to čo som mal.. Toto je uplne iný level a k 335i sa to nedá ani len zrovnat.. Uplne odlišne auta. Každé je o niečom inom. A F01 som chcel už dávno. A zatiaľ som mega spokojný. A diesel je to najlepšie čo tam človek môže dat, banovat mozem akurát ze to nie je 740d ale aj tento základný motor je uplne super. 0-100 za 6.6s na 2.1 tonovu kravu?

ze môže byt! A spotreba je az nepochopiteľná 7.5l čo snáď nie je ani možné :) Na 335i som dal plnú a za 400km sucha, na tomto po 350km mi ostalo ešte 3/4 nádrže tak že max spokojnosť. Časom skúsim zase niečo podobne k 335i, život je zmena :)
M3driver napísal:moze byt... PK baba sa uz asi nekona

Tak snáď ma vy povozite :) kľudne mi nápiš
voMacK napísal:Super farba, ale ten co to skladal, by si zasluzil po kokote rylom. Akoze velmi fajn vybava ale necha tam zakladny volant a neda ventilovane sedacky?
Inak, ale paradicka auto...

Ďakujem za pochvalu aj kritiku. Neuveríš ale ten volant aj mne prvé udrel do oči :) ale už mi to nevadí ked stym jazdím. A ten čo to auto skladal si zaslúži podľa mna pochvalu s *. Pozeral som brutálne veľa 7er a mozes mi veriť ze toto je stých top. 90% 7er nema ventiláciu na sedačkách, 95% ma nechutný kokotsky čierny interiér.. Proste jedna machuľa nevýrazná čierna fuj.. A 70% 7er ma polovičnú výbavu od tejto :) a ten ostatný maličký zbytok su vysedene zničené stočene mačky vo vrecach.. Ver mi že aký som bol rad že som našiel toto auto :) Ked chceš podľa seba mozes si rovno vyskladať za 120k novú sedmu :) podla 100% predstavy proste jazdené nekúpiš.. :) ale som mega rad aj za tento kúsok až možno na ten volant