... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Re: Android vs jabličko -fristajl betl

Utorok, 26. Decembra 2017, 18:19

Tak zas, kazdemu ako vyhovuje.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Utorok, 26. Decembra 2017, 20:51

PristineShip napísal:
B2B oligarchovia, svita vam na lepsie casy, mozno vam znizia splatky za desinu :) http://www.dsl.sk/article.php?article=20593

Toto sú Pristine naprosté žvasty úplne s prsta :) Presne takúto istú picovinu som čítal v roku 2016 dva mesiace po začatí predaja že ako majú ísť nové MacBooky Pro začiatkom roka 2017 dole lebo stoja o 500€ viac či koľko oproti predchádzajúcemu modelu a nemajú USB a ľudia nemajú vraj záujem a išlo dole s cenou tak hovno akurát a realita v 2017 bola taká že nové MacBooky sú mimoriadne úspešne s big predajmi aj za 3000ecka.. A iPhone X keď je totálne po svete vypredaný za 1200/1400 ecka tak v Jablcku by boli totálny kokoti keby znížili cenu :D

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 28. Decembra 2017, 00:06

PristineShip napísal:
http://www.bbc.com/news/technology-42438745

takze je to oficialne Applom uznana ficura, ze spomali stare zariadenia.
ale neviem, preco sa moj ipad rozhodol, ze bude pomalsi az s ios 11.2.1
natrtkal som do neho cisty image ale furt je na rucnej brzde. a baterka drzi ako slak.

11.2.1 teda nebrať? Dnes som si všimol že by sa ajpet rád apdejtoval. Tak reku či už konečne dostanem na taplet ten #vyladenysystem alebo sa mi tam zase niečo dojebe a spomalí?
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

PristineShip

Štvrtok, 28. Decembra 2017, 00:22

ja ti neviem, ja mam ajpet zajebany v sufliku, lebo keby som sa chcel divat na dosekane pexeso, tak nech ma aspon obrazky holych bab
asi je baterka uz v menopauze no

//MPower

Štvrtok, 28. Decembra 2017, 09:04

mexican napísal:
11.2.1 teda nebrať? Dnes som si všimol že by sa ajpet rád apdejtoval. Tak reku či už konečne dostanem na taplet ten #vyladenysystem alebo sa mi tam zase niečo dojebe a spomalí?

To už máš úplne jedno pokial máš iOS 11. Určite brať!

PristineShip

Štvrtok, 28. Decembra 2017, 11:09

jedno to urcite nema, ale tiez chcem aby to bral, aby mi potom povedal ci mu stary ajpet tiez ostal na rucnej.

voMacK
Auto: G31 540i

Štvrtok, 28. Decembra 2017, 11:35

Ja mam 11.2.1 a mam pocit, ze stale nefixli zvysenu zravost baterie oproti 10xxx
#vyladenySystem
#kokoti
#emPauerNachMiVratiPenazeZaTelefon
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

//MPower

Štvrtok, 28. Decembra 2017, 12:35

PristineShip napísal:
jedno to urcite nema, ale tiez chcem aby to bral, aby mi potom povedal ci mu stary ajpet tiez ostal na rucnej.
Prečo by to nemal jedno? 11.2.1 len opravuje chyby nechápem dôvod prečo by to nemal niekto nainstaluvat.. Mám doma iPhony od starého 5S po Xko a na každom ide 11.2.1 dobre dokonca lepšie ako 11 na začiatku by som povedal..

#omackevystavímefakturunasplatnost

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 28. Decembra 2017, 16:14

Ja som teda vcul zmateny. Na jednej strane je tu eMPauer a Fuxxo, ktori hovoria, ze ich starsie zariadenia idu lepsie nez napriklad Samsung Galaxy S18 z buducnosti, na druhu stranu mas tisicky uzivatelov, ktori sa po internetoch stazuju ci eplu nejebe ze spomaluje starsie zariadenia, dokonca sa k tomu priznal samotny Epl.

Kde je pravda? Slovenski premium useri maju lepsie aktualizacie, nez zbytok sveta? Slovenski premium useri si nedovidia na konec nosa, a budu sa obhajovat, ze ich zariadenia su tie #vyladene? Rozuzlenie sa dozviete na konci programu ...
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

//MPower

Štvrtok, 28. Decembra 2017, 16:33

Pravda je taká akú si u nás v žiadnych zatupených médiách nedočítaš, väčšinou si tam len prečítaš že autor je úplný idiot a píše o niečom o čom nič nevie :)

Treba si zistiť prečo a ako vlastne Apple “spomaľuje” svoje zariadenia, pritom to slovo spomaľuje je veľmi špatný vyraz, lebo to spomalenie je len vedľajší efekt ich procesu ktorý dovoľuje zachovávať stabilitu a vydrž na starých telefónoch lebo to že batérie degradujú je normálna vec, pokial už je moc opotrebovana tak sa môže stať že aj pri nabitej baterke napr na 30% sa ti vypne fon počas hovoru alebo navigácie resp. v momente pri väčšom požadovanom odbere. Apple to dokázal eliminovať na minimum aby sa toto nestavalo, keď sa vymení batéria všetko sa obnoví. A rozhodne to nie je tak ako všade píšu že ak nemáš nabitú na 100% batériu spomaľuje sa ti telefón, je to podľa % nominálnej kapacity batérie čiže nové iPhony pôjdu na plny výkon aj pri vyštavenej baterke a staré kde už batéria nevládze pôjdu na nižší výkon, je to logické a odjakživa prirodzene len idioti v médiách to doteraz nechápu..

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 28. Decembra 2017, 17:40

Obrázok
Snazil som sa taktne poukazat na iny fakt, ale viem ze najst pochopenie je dnes tazke. Mne je jedno preco to robia, ja riesim ako niekto moze teraz povedat, ze mu ajfen nespomaluje, ked sa Epl priznal ze ich spomaluje.
Ak za 2 roky neznicis tu miniaturnu baterku natolko, ze ti ten telefon zacne spomalovat, tak nemas narok hovorit ze ajfeny nespomaluju, lebo je jasne ze si ho pouzival rekreacne, kedze baterka pri dennodennom nabijani drzi svoju kapacitu cca 1,5 roka (generacia baterii pouzitych v 6/6s).
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

//MPower

Štvrtok, 28. Decembra 2017, 18:28

Apple tvrdí že batéria v iPhonoch po 2 rokoch drží 80% svojej kapacity, čiže žiadna tragédia.. A ak po dvoch rokoch a viac začne iPhone obmedzovať výkon znižovaním frekvencii tak to reálne ani okom nepostrehneš len benchmarkom. Ja by som to nenafukoval, za mňa je to normálna vec a určite ju vítam (radšej obmedzený výkon ako nefunkčný telefón) , rovnako obmedzuje výkon napr. aj Tesla pri určitých podmienkach a vôbec by ma neprekvapilo keď čoskoro sa tým pochváli aj Samsung..

mexican
Auto: modré géčko

Štvrtok, 28. Decembra 2017, 20:45

empauer, tak načo tu na jednej strane každú chvíľu okolo seba onanuješ tými benčmarkami, že aky je epl super keď potom na druhej strane teraz z teba vypadne, že vlastne ani nevadí keď sa telefén umelo spomalí.

Čiže keď je epl v benčmarkoch rýchlejší, tak je to super výhoda.
Ale keď zarazu po čase už taký rýchly neni, a rýchlejší je iný telefén, tak to je tiež výhoda.
A keď zrazu epl príde s tým, že po ďalších x rokoch telefón spustí autodeštrukciu, tak to tu tiež odprezentuješ zase ako neskutočne super vec?
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

voMacK
Auto: G31 540i

Piatok, 29. Decembra 2017, 00:09

Ale zas moja osobna skusenost je taka, ze 5s ani po skoro troch rokoch pouzivania sa nespomalil. Alebo aspon nie tak aby som to citil. Podobnu skusenost s jablkami vidim aj vo svojom okolii. Prave v tomto ja OSOBNE pocitujem velky vyhodu. Ako velmi stare mali byt tie zariadenia, kere mal Epl schvalne spomaluvat?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Maco
Auto: visavytena pajta

Piatok, 29. Decembra 2017, 00:16

400 roki49
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 234 neregistrovaných