... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Re: Android vs jabličko -fristajl betl

Pondelok, 25. Decembra 2017, 17:12

Po pár dňoch s X-kom som zistil, že otlačky a buttony su už dávno minulosť :D
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 25. Decembra 2017, 17:47

JA som vravel ze si kupim 6T kde bude osefovany snimac odtlackov pod displejom :P :D
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Lipo69
Kraj: Žilinský

Utorok, 26. Decembra 2017, 11:22

runder napísal:
Po pár dňoch s X-kom som zistil, že otlačky a buttony su už dávno minulosť :D

Daj vediet o mesiac dva ako sa ti vidi mierit phone na tvar vzdy, ked ho budes chciet odumknut
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

PristineShip
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 26. Decembra 2017, 11:54

ja mam aj face unlock aj fingerprint a tak mozno 1 z 20 odomknuti to odomknem fejsom, pretoze kym telefon vytiahnem z vrecka/zdvihnem zo stola tak je davno odomknuty prstom.

100RM
Auto: e61 550i

Utorok, 26. Decembra 2017, 12:22

Lipo69 napísal:
Daj vediet o mesiac dva ako sa ti vidi mierit phone na tvar vzdy, ked ho budes chciet odumknut

Otravné je to vtedy, keď sa chceš len pozrieť a je položený na stole

PristineShip

Utorok, 26. Decembra 2017, 12:32

alebo ked si chces zatelefonovat ale nemozes, lebo mas sim-lock na telefone kupenom za plnu sumu :)

Zarrick
Auto: E92
Kraj: Košický

Utorok, 26. Decembra 2017, 12:40

:mrgreen:
#M41D17(ex) #M52B20(ex) #M43B19(ex) #M47TUD20(kompot) #M57D30TÜ2TOP(E92) #M57D30TÜ(X3)

runder

Utorok, 26. Decembra 2017, 12:58

Lipo69 napísal:

Ak ho odomykám logicky do neho idem pozerať že?
BMW F01 740d

PristineShip

Utorok, 26. Decembra 2017, 13:10

niekedy ak ho odomykam tak sa chcem len pozriet ci sa napriklad dotahal subor, ktory stahujem, alebo ci sa nezmenila premavka a neukazuje mi skorsi ETA na trase, ktorou planujem neskor ist a X inych pripadov, kedy mam telefon polozeny na stole a staci mi z dialky na sekundu pozriet na displej. v tomto bol touch id na iphonoch popici uz od cias iphonu 6s ci ktory to dostal 2nd gen snimac, nemusel som ani stlacit homebutton, len polozit prst.

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Utorok, 26. Decembra 2017, 13:34

runder napísal:
Ak ho odomykám logicky do neho idem pozerať že?

:D :thumbup:

Ja len súhlasím, zistil som že TouchID je len zlozvyk a nadbytočná vec. Občas sa mi prvé dni stavalo že som chcel priložiť prst až potom mi prišlo že sa vôbec o nič už starať nemusím že všetko spraví telefón za mna a musím povedať že prvotne obavy sú fuč a FaceID je jasný krok vpred a už ani nevnímam že by som sa mal nejako sústrediť alebo pozerať na telefón. Otváram ho ako keby bol bez kódu. A páči sa mi že keď mám na zamknutej obrazovke správy atd.. tak keď mi zobere telefón druha osoba tak nevidí ich obsah ako pri TouchID, ale keď už telefón zo stola zoberem ja tak ja ich vidím je to fajn vec, alebo ráno keď zvoní budík tak stačí sa pozrieť na telefón a stíši sa tiež haluz :) TouchID bolo skvele ale FaceID ide ešte ďalej.

PristineShip

Utorok, 26. Decembra 2017, 13:48

to je skvela ficura, dufam, ze na nesplatky si kupil taky telefon aj Joe Biturbo, aby smskove upomienky nevidel nikto iny len on ked chyti telefon do ruky.

runder

Utorok, 26. Decembra 2017, 13:52

//MPower napísal:
:D :thumbup:

Ja len súhlasím, zistil som že TouchID je len zlozvyk a nadbytočná vec. Občas sa mi prvé dni stavalo že som chcel priložiť prst až potom mi prišlo že sa vôbec o nič už starať nemusím že všetko spraví telefón za mna a musím povedať že prvotne obavy sú fuč a FaceID je jasný krok vpred a už ani nevnímam že by som sa mal nejako sústrediť alebo pozerať na telefón. Otváram ho ako keby bol bez kódu. A páči sa mi že keď mám na zamknutej obrazovke správy atd.. tak keď mi zobere telefón druha osoba tak nevidí ich obsah ako pri TouchID, ale keď už telefón zo stola zoberem ja tak ja ich vidím je to fajn vec, alebo ráno keď zvoní budík tak stačí sa pozrieť na telefón a stíši sa tiež haluz :) TouchID bolo skvele ale FaceID ide ešte ďalej.
úplne súhlasím, to súkromie je veľké plus... tiež som si myslel že to bude blbosť bez tlačitka ale opak je pravdou

To isté platí ak si na safari po forach alebo po stránkach zaregistrovaný na svoje konto, otvoríš web a ak ti nasmína tvár vypíše meno a heslo, to je pre mňa ďalšia skvelá vec
BMW F01 740d

Maco
Auto: visavytena pajta

Utorok, 26. Decembra 2017, 17:51

To je ako velka nova ficura ze niekto nevidi obsah tvojich oznameni? Na iOS sa neda nastavit skryty obsah oznameni? To je prva vec ked mam novy mobil ze to nastavujem.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

PristineShip

Utorok, 26. Decembra 2017, 18:06

toto nahodou je popici ficura, lebo ja by som to chcel mat zapnute tie notifikacie, ale ja si telefon polozim hocikde aj v praci a zas nemusi kazdy, hoc aj s nevinnym umyslom, ked len zdvihne telefon a zanesie mi ho do kancelarie, vidiet ake kokotiny mi chodia do whatsappu napr. ;). takto ich vidi len ten, komu to oskenuje fejs.

PristineShip

Utorok, 26. Decembra 2017, 18:18

B2B oligarchovia, svita vam na lepsie casy, mozno vam znizia splatky za desinu :) http://www.dsl.sk/article.php?article=20593

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 225 neregistrovaných