... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
runder napísal:Po pár dňoch s X-kom som zistil, že otlačky a buttony su už dávno minulosť
Lipo69 napísal:Daj vediet o mesiac dva ako sa ti vidi mierit phone na tvar vzdy, ked ho budes chciet odumknut
Lipo69 napísal:Daj vediet o mesiac dva ako sa ti vidi mierit phone na tvar vzdy, ked ho budes chciet odumknut
runder napísal:Ak ho odomykám logicky do neho idem pozerať že?
//MPower napísal:úplne súhlasím, to súkromie je veľké plus... tiež som si myslel že to bude blbosť bez tlačitka ale opak je pravdou:D
Ja len súhlasím, zistil som že TouchID je len zlozvyk a nadbytočná vec. Občas sa mi prvé dni stavalo že som chcel priložiť prst až potom mi prišlo že sa vôbec o nič už starať nemusím že všetko spraví telefón za mna a musím povedať že prvotne obavy sú fuč a FaceID je jasný krok vpred a už ani nevnímam že by som sa mal nejako sústrediť alebo pozerať na telefón. Otváram ho ako keby bol bez kódu. A páči sa mi že keď mám na zamknutej obrazovke správy atd.. tak keď mi zobere telefón druha osoba tak nevidí ich obsah ako pri TouchID, ale keď už telefón zo stola zoberem ja tak ja ich vidím je to fajn vec, alebo ráno keď zvoní budík tak stačí sa pozrieť na telefón a stíši sa tiež haluz :) TouchID bolo skvele ale FaceID ide ešte ďalej.