Zdravim klubaci
Po predaji trojky som vedel ze dlho bez auta neostanem aj to som si nebol isty BMW, ale kedze ponuka aut je taka aka je pri mojom rozpocte mal som trocha hlavu v smutku
Nakoniec sa mi postastilo a do dvoch tyzdnov sa mi podarilo ziskat auto s ktorym som viac nez spokojny.
Aj ked som bol s predchadzajucim spokojny, E46 som uz nechcel a E90 a moc nelakala, E39 tam najst dobry kus je zazrak a u E60 prichadzal do uvahy len facelift. Este ma velmi lakala E53 posledne rocniky s jasnou historiou.
Nakoniec vyber padol na zaklade motoru N53B30 ktory som chcel asi najviac, ale aj ta vybava ma potesila
E60 LCI je aj radovo aj generacne vyssie a musim povedat ze to je uz vozenie na urovni i napriek tomu ako som bol spokojny s E46.
Na vonok sice nemusi posobit takym paradnym dojmom ale z vnutra mi to vsetko vynahradza.
Este si na auto zvykam, je toho este kopec co je mi zahadou ale to pride.
Auto ma nove predne tlmice, zakupil som aj nove pneu Braum Bravuris 3 HM XL FR (prisla mi to dobra volba pre pomer cena/kvalita) aj ked nepatria medzi najekonomickejsie a s Bravuris 2 som bol spokojny.
Do jesene pojde klasika olej v motore, v aut. prevodovke a komplet brzdy.
Dake foto