... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Killo napísal:Ja som teda vcul zmateny. Na jednej strane je tu eMPauer a Fuxxo, ktori hovoria, ze ich starsie zariadenia idu lepsie nez napriklad Samsung Galaxy S18 z buducnosti, na druhu stranu mas tisicky uzivatelov, ktori sa po internetoch stazuju ci eplu nejebe ze spomaluje starsie zariadenia, dokonca sa k tomu priznal samotny Epl.
Kde je pravda? Slovenski premium useri maju lepsie aktualizacie, nez zbytok sveta? Slovenski premium useri si nedovidia na konec nosa, a budu sa obhajovat, ze ich zariadenia su tie #vyladene? Rozuzlenie sa dozviete na konci programu ...
//MPower napísal:Ale no, záhada, že mne moja androidova xperia mini pro išla bezchybne do minulého leta, kým sa neutopila vo vodke a to do slova. A to mala 6-7 rokov, žiadne spomalovanie sa nedialo, ani výmena batérie a vydržala skoro 5 dní ležať na stole bez nabitia. A nikto mi tam zbytočne nepchal software, ktorý hardware nezvládne.Fuxxo jeb nato tu to proste nevysvetlíš ani za picuTu si každý vycucane s kontextu a o tom sa nedá diskutovať..
Batérie degradujú všetky na svete! nie len u Apple a je jedno akú má batéria kapacitu (killo) každá bude degradovať. Zakial si s 5 ročného andrioidu nezavolaš lebo sa ti bude vypínať pred očami tak s iPhonu áno, a to je ta výhoda (mexican) že radšej nech je spomalený ale funkčný lebo myslím že v tej situácii je výkon to posledné čo ta bude zaujímať. Som zvedaví keď stym príde Samsung a spol čo tu bude :)
PristineShip napísal:keby aspon ten tvoj spellcheck vedel tak cucat z kontextu ako ty empauer
pistacik11 napísal:To predsa nie je pravda, ved je to android, to je nieco ako ebola (nie tunajsia s hrdzavou e39).Ale no, záhada, že mne moja androidova xperia mini pro išla bezchybne do minulého leta, kým sa neutopila vo vodke a to do slova. A to mala 6-7 rokov, žiadne spomalovanie sa nedialo, ani výmena batérie a vydržala skoro 5 dní ležať na stole bez nabitia. A nikto mi tam zbytočne nepchal software, ktorý hardware nezvládne.
pistacik11 napísal:Tiež ešte mám v šuflíku niekde X10 MiniAle no, záhada, že mne moja androidova xperia mini pro išla bezchybne do minulého leta, kým sa neutopila vo vodke a to do slova. A to mala 6-7 rokov, žiadne spomalovanie sa nedialo, ani výmena batérie a vydržala skoro 5 dní ležať na stole bez nabitia. A nikto mi tam zbytočne nepchal software, ktorý hardware nezvládne.