... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Re: Android vs jabličko -fristajl betl

Piatok, 29. Decembra 2017, 01:01

Ty voleeee, eMPauer dufam ze robis v reklamke, ako PR Mág, alebo minimalne hovorca nasho cteneho pana precedu :D :D :D tak ako ty kazdu negativnu spravu vies otocit na vyhodu Eplu, to je nieco neskutocne. Najviac sa mi paci tato myslienkova premysa - "nevadi, ze to robi Epl, ved pravdepodobne to robi aj Samsung" :D fakt neuveritelne, diskusia s tebou zoci voci musi byt enormne narocna.
Btw keby Epl nepouzival tie baterie so smiesnou kapacitou a lepsou technologiou, nemusel by vyplakavat ze degraduju a musi znizovat vykon. A to ze Epl prehlasil ze o 2 roki49 stratia iba 20% kapacity, je zase raz veta s NULOVOU vypovednou hodnotou. Nevies ci to priemer, median, modus, alebo sa iba take cislo lubilo Timovi Cockovi. Chapem ze ti to ulahcuje zivot (velmi), ale vyvodzovat z prazdnej frazy zase zavery je znamka nizsej inteligencie.
A kedze z vlastnej skusenosti viem, ak tu bateriu nabijas raz denne, pripadne ju este parkrat do tyzdna "pouzivas" pri nabijani, tych 80% zostatkovej kapacity mas tak za rok. Opakujem, pri vacsej a technologicky "vyspelejsej" baterii.

voMack prave ja mam tu skusenost, ze ludom okolo mna to po roku-roku a pol zacalo spomalovat, telefon sa zacinal vypinat ked mali este 30-20% ukazovatela baterie (v zime sa to mohlo splhat na 40%). Preto uz neverim nikomu kto ma ide presviedcat o 100% rychlosti ajfenu. Viem na isto o jednom 6s, ostatne si nepamatam ake boli modely. A drviva vacsina asi 16GB, cize aj to mohlo zohrat svoju rolu
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Piatok, 29. Decembra 2017, 10:31

Killo napísal:
Ja som teda vcul zmateny. Na jednej strane je tu eMPauer a Fuxxo, ktori hovoria, ze ich starsie zariadenia idu lepsie nez napriklad Samsung Galaxy S18 z buducnosti, na druhu stranu mas tisicky uzivatelov, ktori sa po internetoch stazuju ci eplu nejebe ze spomaluje starsie zariadenia, dokonca sa k tomu priznal samotny Epl.

Kde je pravda? Slovenski premium useri maju lepsie aktualizacie, nez zbytok sveta? Slovenski premium useri si nedovidia na konec nosa, a budu sa obhajovat, ze ich zariadenia su tie #vyladene? Rozuzlenie sa dozviete na konci programu ...

ty by si sa tiez mal troska naucit citat, lebo epl moze spomalovat zariadenia, ale je tam urcita hranica, 3 rocny ajfon urcite spomaleny nebude, to ti garantujem, do toho zapada 6ka, a tu ma brat napriklad a aj s novym ios to ide jak hodinky. kamos ma tiez 6ku a nestazuje sa ze by to islo pomaly, zenskej som dal 6S a ide rovnako rychlo jak ked som ho kupil novy pred dvoma rokmi. samozrejme ze 5ka ktora ma 4 ci 5 rokov uz, tak ta uz bude najskor spomalena a pravdepodobne aj umelo, zas tam je obrovsky skok hardverovy oproti tym novym zariadeniam, takze sa neni comu cudovat. ale tak treba kopat do toho samozrejme, sak je to epl najvacsia sracka pod slnkom :-D
esteze androidi take veci nemusia robit ze by to naschval spomalovali, vdaka tej featurke ktora sa vola android a za dva roki49 je ten telefon reakciami niekde na urovni ajfonu 3G :-D

p.s. akurat ajfon 6S si vybral, ktory mal problemy s baterkami hej? tam bola zvolavacka a baterku ti vymenia zadarmo a mas po probleme. to vypinanie je iba chyba baterky a hlavne v zime sa to stavalo
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Piatok, 29. Decembra 2017, 10:54

Fuxxo jeb nato tu to proste nevysvetlíš ani za picu :D Tu si každý vycucane s kontextu a o tom sa nedá diskutovať..

Batérie degradujú všetky na svete! nie len u Apple a je jedno akú má batéria kapacitu (killo) každá bude degradovať. Zakial si s 5 ročného andrioidu nezavolaš lebo sa ti bude vypínať pred očami tak s iPhonu áno, a to je ta výhoda (mexican) že radšej nech je spomalený ale funkčný lebo myslím že v tej situácii je výkon to posledné čo ta bude zaujímať. Som zvedaví keď stym príde Samsung a spol čo tu bude :)

PristineShip
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 29. Decembra 2017, 11:06

keby aspon ten tvoj spellcheck vedel tak cucat z kontextu ako ty empauer

pistacik11
Autor témy
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Piatok, 29. Decembra 2017, 11:32

//MPower napísal:
Fuxxo jeb nato tu to proste nevysvetlíš ani za picu :D Tu si každý vycucane s kontextu a o tom sa nedá diskutovať..

Batérie degradujú všetky na svete! nie len u Apple a je jedno akú má batéria kapacitu (killo) každá bude degradovať. Zakial si s 5 ročného andrioidu nezavolaš lebo sa ti bude vypínať pred očami tak s iPhonu áno, a to je ta výhoda (mexican) že radšej nech je spomalený ale funkčný lebo myslím že v tej situácii je výkon to posledné čo ta bude zaujímať. Som zvedaví keď stym príde Samsung a spol čo tu bude :)
Ale no, záhada, že mne moja androidova xperia mini pro išla bezchybne do minulého leta, kým sa neutopila vo vodke a to do slova. A to mala 6-7 rokov, žiadne spomalovanie sa nedialo, ani výmena batérie a vydržala skoro 5 dní ležať na stole bez nabitia. A nikto mi tam zbytočne nepchal software, ktorý hardware nezvládne.
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

Maco
Auto: visavytena pajta

Piatok, 29. Decembra 2017, 12:36

PristineShip napísal:
keby aspon ten tvoj spellcheck vedel tak cucat z kontextu ako ty empauer

:lol: :lol: :lol: :thumbup:

pistacik11 napísal:
Ale no, záhada, že mne moja androidova xperia mini pro išla bezchybne do minulého leta, kým sa neutopila vo vodke a to do slova. A to mala 6-7 rokov, žiadne spomalovanie sa nedialo, ani výmena batérie a vydržala skoro 5 dní ležať na stole bez nabitia. A nikto mi tam zbytočne nepchal software, ktorý hardware nezvládne.
To predsa nie je pravda, ved je to android, to je nieco ako ebola (nie tunajsia s hrdzavou e39).
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Killo

Piatok, 29. Decembra 2017, 12:45

Fuxxo - nikde som sa nedocital o 3r hranici, az tak podrobne tuto issue nestudujem, preco to eMpauer nenapisal v prvom prispevku ako relevantny fakt, ale pisal bludy ze Epl hovori kolko baterka strati kapacity ? A do nicoho nekopem, vy ste tu argumentovali neprekonatelnou rychlostou Epl zariadeni, tak ak sa vynorila kauza spomalovania, tak som to tu nadhodil lebo ma zaujimala kde je pravda. Vies, ked si sa ty s niecim nestretol, neznamena to ze sa to nikomu nestalo.
P.S.: nemam odkial tusit ze 6s ma problemy s baterkami, vidis, viac faktov tak hned sa debata ubera inym smerom ;)
P.P.S.: oblubena disciplina Epl fanbois je vytahovanie "Ved Android robit toto a hento....". Nikto sa tu nebavi o androide, nikto tu o androide nehovoril ze nespomaluje, ze je dokonaly, vyladeny, a ze len Android a Google vie, co je pre uzivatela najlepsie. S takymito vyhlaseniami ste zacali vy, tak tym padom prisli aj reakcie. A nemusis mne hovorit ako Samsung spomaluje, 3 roki49 som kazdeho od Samsungu odhovaral lebo S3 sa po roku spomalila na nepouzitelnu uroven a reklamacia bola zamietnuta.

pista Xperie maju jedny z najlepsich baterii a najmensich degradacii vykonu, frajerka mala Z3 asi 3,5 roka, baterka furt drzala jak blazniva, a to ho vyuzivala na doraz. Dokonca som mal pocit ze aktualizaciami ten system este zrychloval. Bohuzial teraz druhy krat rozbila displej, plus pri prvej vymene displeja som poskodil reprak, ale ak zozenem lacne diely tak to skusim znova vykuchat a dat dokopy, ten telefon bol legendarny.

eMpauer, uz posledny krat, lebo nevladzem ti vsetko vysvetlovat ako mentalovi. Mas 2 zariadenia, prve ma baterku 1500mAh, druhe 3000mAh. Pre ulahcenie povedme, ze zariadenie ma skoro rovnaku spotrebu (podobne wireless moduly, podobna velkost displeja, podobne CPU, atd). Pri ROVNAKOM pouzivani oboch zariadeni, ktore bude mat VIAC degradovanu bateriu o 2 roki49? Poprosim vypocet aj s postupom, oznamkujem ti to :)
Btw moje 8 rocne HTC Desire s povodnou baterkou je sice obcas spomalene, no garantujem ze si zavolas, pozres si na nete cpcko aby si sa vedel dostat do dolneho kubina, a este aj pocas cesty pustis par pesniciek od Rytmausa reprakom
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

Zarrick
Auto: E92
Kraj: Košický

Piatok, 29. Decembra 2017, 13:12

pistacik11 napísal:
Tiež ešte mám v šuflíku niekde X10 Mini :D Pôvodný stock OS mi teda prišiel dosť zalagovaný, fónik má doisc rozsiahlu nadšeneckú základňu, zrobili sa na ňu rôzne čisté porty novších androidov, odľahčené rómky atď. ale aj skvosty ako MIUI, už neviem na akej verzii androidu bola postavená tá rómka, ale systém fičal fest svžne v porovnaní so stock.
#M41D17(ex) #M52B20(ex) #M43B19(ex) #M47TUD20(kompot) #M57D30TÜ2TOP(E92) #M57D30TÜ(X3)

ice.blade

Piatok, 29. Decembra 2017, 13:25

st15i bola kultova xperia mini, najlepsi reproduktor na telefonovanie, idealne rozmery, telefon mam stale a cez 6 rokov bol aktivne pouzivany, bateria bez zapnuteho internetu s dennym castym telefonovanim tyzden, kde sa na taku kvalitu hrabe épl s ich obmedzovanim vykonu len aby ludia nesli reklamovat domrdane baterie ;-)

starynovy

Piatok, 29. Decembra 2017, 13:35

Jhooj Sony XPERIA to boli stroje.. mal som 4 roky Z1 compact, ten mobil siel bez chyby, bezne v sprche, bezne pad na zem.. stroj. Baterka stale 2-3 dni, data zapnute vzdy. Bohuzial potom spadol uz konecne na kamen displayom, ulakomil som sa na display z ebayu a to bol koniec. Nejako som nevidel rentabilitu riesit este dalsi origo tak v tomto pozitivnom duchu som si kupil velku Z5, zena Z5 compact a obe su po cca. pol roku uz v kosi. Klasicka degradacia kvality. :)

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Piatok, 29. Decembra 2017, 13:39

Killo bludy tu píšeš ty ale ja už nevládzem sa opakovať ako idiot tak že áno máš naprostú pravdu :thumbup: Budem to tu sledovať aj naďalej a baviť sa na nezmysloch :)

ice.blade

Piatok, 29. Decembra 2017, 14:05

Navrhujem medailu empauerovi za solidaritu k eplu a rad by som vyhlasil vyberove konanie na cloveka ktory napise list o jeho cinoch priamo do epl kampusu nech mu za jeho odvazne ciny spravia aspon exkurziu

Killo

Piatok, 29. Decembra 2017, 14:14

eMpau dal som ti jedoduchu otazku, cakam jednoducho rovnaku odpoved. Nic viac. Ci nevies si pri tej mojej lahkej otazke vykonstruovat obhajobu Eplu a zdrbanie Samsungu, tak sa radsej nevyjadrujes ? :D
a ukaz mi prosim, co za blud som napisal.

Stary co je zle na Z5? Skoda ze sony od Z2/Z3 rady klesalo s bateriou :(

Ice.blade :D :D :D ja by som mu doprial vylet do ciny, par dni do fabriky, nech si svoje milovane ajfony moze poskladat sam, eMPauer individual

starynovy

Piatok, 29. Decembra 2017, 14:25

Z5 zakiksovala, chytim do ruky telefon 110°C, baterka vybita. Daco sa tam skratovalo len tak samo na posteli. A compact i ked je vode odolny nevydrzal volne tecucu vodu, normalne do neho za 2s naryhalo ako keby bol deravy, fotak zahmleny, LCD difuzor od vody, za par minut pruhy cez obraz a konec.

Lipo69
Kraj: Žilinský

Piatok, 29. Decembra 2017, 16:29

F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 255 neregistrovaných