... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Re: Android vs jabličko -fristajl betl

Nedeľa, 31. Decembra 2017, 16:02

PristineShip napísal:
empauer ty sa vzdy riadis len tym, co si domyslis?

Nevieš ako odpovedať na to čo si sám napísal? A že ja mám krátku pamäť :D Veď založ si tu firmu hranola a potom budeme diskutovať ako si pohorel že tvoja firma vystupuje s cudzím menom a snaží sa uviesť ľudí do omylu.. A právnici šikovný by si našli ešte ďalšie veci oto sa neboj. Ale zistil som že väčšinou musíš mat vždy pravdu a ja sa nemienim hádať len som vyjadril svoj názor.

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 31. Decembra 2017, 16:05

Maco napísal:
tak daku ochrannu znamku alebo iny bazmek

empauer, v tom pripade by mali moznost zalovat rodinu stevea jobsa aj ostatni jobsovia v US. Ze vsak aj oni sa tak volaju.

Ani trademark ani nic podobne. Proste nemozes mat taky nazov, ci meno v dusevnom vlastnictve.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

//MPower

Nedeľa, 31. Decembra 2017, 16:10

Maco napísal:
tak daku ochrannu znamku alebo iny bazmek

empauer, v tom pripade by mali moznost zalovat rodinu stevea jobsa aj ostatni jobsovia v US. Ze vsak aj oni sa tak volaju.

Maco, keď JA aj TY sa budeme volať Janko Hraško tak OBAJA máme rovnaké právne nároky na VLASTNE mena že? Pokail si ale Jurko Mrkvička založí spoločnosť a začne obchodovať s menom Janko Hraško (s ktorým narozdiel od nás nemá vôbec nič spoločne) tak už to hraničí s morálkou a jednému s nás by sa to nemuselo páčiť že a mohol by podať sťažnosť na súd (najme keby si bol svetovo známy) za zneužitie vlastného mena nemyslíš? Len diskutujem, nehádam sa.

Maco
Auto: visavytena pajta

Nedeľa, 31. Decembra 2017, 16:56

voMacK napísal:
Ani trademark ani nic podobne. Proste nemozes mat taky nazov, ci meno v dusevnom vlastnictve.

Takze voMacK industries mozem rozbehnut naplno!
//MPower napísal:
Maco, keď JA aj TY sa budeme volať Janko Hraško tak OBAJA máme rovnaké právne nároky na VLASTNE mena že? Pokail si ale Jurko Mrkvička založí spoločnosť a začne obchodovať s menom Janko Hraško (s ktorým narozdiel od nás nemá vôbec nič spoločne) tak už to hraničí s morálkou a jednému s nás by sa to nemuselo páčiť že a mohol by podať sťažnosť na súd (najme keby si bol svetovo známy) za zneužitie vlastného mena nemyslíš? Len diskutujem, nehádam sa.

On obchodoval s menom Steve Jobs alebo Macintosh, Apple atd? Lebo nevidel som nikdy produkt pod menom Steve alebo Jobs alebo Steve Jobs iPhone. Nevidel by som problem s tym keby si niekto spravil firmu pod takym menom. Uz omacka pise ze meno si nemozes zaregistrovat takze tebe to ziadnu skodu nespravi. Takze ked ja budem janko hrasko so spolocnostou hrach sro a on jurko mrkvicka so spolocnostou janko hrasko sro tak ma to vobec netrapi. Kym nepouzije meno mojej firmy napr. Ako Pristine pisal, ludi s podobnym menom je kopa, toboz v US.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

ice.blade

Nedeľa, 31. Decembra 2017, 18:48

jaka vojna jednym nevinnym linkom :D a do nej do cernyho

kto ma ajfón musi ho mat vo vacku stíf džobs rifli... ak by rifle predaval épl tak uz ich ma ako prvy a onanuje ake pokrokove :D

Maco

Nedeľa, 31. Decembra 2017, 18:58

Apple Rifle by mali vyladeny zips alebo vyladeny strih?
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Lipo69
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 31. Decembra 2017, 19:10

podla mna by im chybalo nieco, nap vrecka alebo nieco essential, ved chapes co je stare to treba opusit tj pokrokove :lol:
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

Maco

Nedeľa, 31. Decembra 2017, 19:37

Spodne diery na nohy, to je prezitok :D
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 31. Decembra 2017, 21:54

ja som to skor bral zo stranky tych talianov, jebat co je to epl, aj keby si niekto zalozil firmu napriklad elon musk electric cars alebo jeff bezos selling stuff a nema s nimi nic spolocne, tak by som tvrdil to iste.. toto je cele take prvoplanove a neviem ci im na to niekto naleti, mozno nejaki sedlaci co nemaju sajnu o nicom a budu kupovat epl rifle lebo je na nich steve jobs :-D neviem co je na tom super napad a preco su sikovni, fakt nemam sajnu..
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

//MPower

Utorok, 2. Januára 2018, 12:03

iPhone X vs tzv. RED kamera na ktorú sa točia hollywoodske trháky ktorej cena sa môže vyšplhať cez 100tis EUR. Na telefón dosť dobré :) Na konci je ale vidieť aká špička po postprodukcii surového záznamu s RED kamery vylezie. Kto s vás tipol správne čo je čo? :smile:

Inak musím aj ja povedať že X točí nadmieru dobre. Točil som večer v tme/hmle a protisvetle (teda najhorší scenár pre kameru) takú laser show a na takú pici šošovku kamery som čumel jak je to detailne s min šumom zaznamenané.

Naposledy upravil/-a //MPower v Utorok, 2. Januára 2018, 12:09, upravené celkom 2 krát.

Zarrick
Auto: E92
Kraj: Košický

Utorok, 2. Januára 2018, 12:06

jojo to je na novších foťákoch v mobiloch to najlepšie, generácia od generácie má lepší a lepš low-light performance

Za 10/10 svetelných podmienok úplne že parádne fotila už staručká LG G2 (samozrejme s upravenými drivermi a do RAW), ale v low-light to nezmohlo nič :D
Ale aj videá to umělo, na YT mám 4K nočný záznam z menovanej G2ky. S S6kou som sa zďaleka toľko nenahral ako s G2 :(
#M41D17(ex) #M52B20(ex) #M43B19(ex) #M47TUD20(kompot) #M57D30TÜ2TOP(E92) #M57D30TÜ(X3)

Hugino
Auto: E61&E70

Utorok, 2. Januára 2018, 12:34

Už pomaly každý novodobý telefón vie točiť vcelku pekne, drvivá väčšina aj v 4K. Ale je to presne o tom, čo hovoril ten chalan - z ajFónu ti vyleze video už s filtrami a všakovakými úpravami, preto ti to príde úplne super. Je to presne pre takého človeka, čo chce dačo rýchlo natočiť a nemusel sa s tým potom dlho srať pri úpravách. Ale pri niektorých záberoch to bolo hneď vidieť, že prvý išiel ajFón, hlavne pri pohybe bolo vidieť, že ten obraz nie je úplne 100% stabilný a ani bookeh nevedel spraviť taký ako poriadna kamera.
Napr. aj pri fotkách je to také pri Epl, kamoš cvakol random fotku, neupravoval ju a kukali sme že naozaj fajn. Ja som cvakol to isté Honorom 9 a už to také nebolo. Stačilo tam dať ale jeden filter a boli skoro neroznateľné....Proste z ajFónu už lezú fotky "upravené" aj keď si sa ich nedotkol.
E70 X5 4.8i
E61 530d LCi
Ex E39 540iA Touring " Alles unter acht zylinder ist sozial..."

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 2. Januára 2018, 12:39

Kukol som to video a ešte skôr než sa objavil záznam z veľkej kamery (camera 2) mi bolo jasné že “camera 1” bol telefén.
Tie blown highlights a odrazy v protisvetle to je typický príznak lacných plastových šošoviek a malého snímača.

#dokonalyfotak
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

Zarrick
Auto: E92
Kraj: Košický

Utorok, 2. Januára 2018, 12:41

Také lezú už pomaly zo všetkého. LG, Samsung, fotky plné postprodukcie, doostrovanie, oversaturation atď. konečný výsledok je v mobilu že wow, paráda, ale na väčšom monitore už vidno všetky tie nechutnosti čo s tou fotkou ten softvér porobil.

Škoda, že sa v žiadnom telefóne nedajú vypnúť tie post-sračky. V Samsungu je výsledok milionkrát lepší pri fotení v Pro režime a so všetkým na auto, ale stále to nedosahuje kvalít ako keď sa to vyfotí do RAWu a následne zkonvertuje na JPG.

Strašne rád by som zase mal v rukách telefén menom Samsung Innov8, žiadne fotky mi už neho nezostali, ale spomínam si, že výstup bol veľmi príjemný pre oči. V porovnaní s dnešnými telefénmi je to už určite sračka, ale zaujímalo by ma side to side porovnanie.

Alebo ešte lepšie! Side to side porovnanie high-end telefénov po generáciách, späť úplne až po kusy ako Sony Ericsson K750 :shock:
#M41D17(ex) #M52B20(ex) #M43B19(ex) #M47TUD20(kompot) #M57D30TÜ2TOP(E92) #M57D30TÜ(X3)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 231 neregistrovaných