Streda, 3. Januára 2018, 09:58
ovladac s displejom nie je ziadna vyhra, aj ked som si to povodne myslel. napriklad pri drone velkosti phantoma je to mrte vopruz,
lebo samotny dron ked sa vyberie z neho baterka a daju dole vrtule je relativne odolny, pokial clovek nejebe rotormi o stenu, a da sa hodit aj do maleho ruksaku tak ze mu "nohy" trcia von. samotny ovladac je mega velka jeba, kde drziak na telefon sice vyzera ako maly kus plastu ale aj ked sa sklopi, potrebuje vela miesta.
nove phantomy 4 pro co maju pevny displej , ked som to videl na papieri som si hovoril ze fajn, jednoduchsie lietanie. ale ked som si to osahal nazivo pred par dnami u znameho (dostal dron na vanoce, bez pripravy, skusenosti na druhy den zranil chodca na ruke) tak som si uvedomil, ze ten ovladac potrebuje mrte viac miesta v batohu/v kufri.
mne po phantome zostal velky profi kufor, kam sa da vlozit phantom aj s vrtulami, chcel som mu ho dat no ale napriek tomu ze to je kufer jak svet, ovladac tam aj s displejom nevopchal. A ani batohy pre Phantom drony si s tym moc dobre neporadia, manfrotto d1, ktory som mal mal problem tam vopchat uz obycajny controller, a bol natesno, lowepro drone batohy na tom tiez nie su o moc lepsie aj ked su trosku vacsie.
prave pre drony vidim ako uzitocnu vec tie skladacie oled displeje, tam sa to mrte uchyti.
na mavic controller je tablet nepohodlny trochu, ale na tazky phantom controller bol prave ipad idealny a dobre vybalansoval vahu, aj ked teda bolo lepsie zavesit si to na krk, lebo ked clovek lieta dlhsie tak zapastia dostavaju zabrat.