Streda, 3. Januára 2018, 13:55
lepsia story bola ked sme sli lietat prvy raz na kopec za dedinou a zaparkoval vedla najeky mexicanov kamarat - fotograf, co isiel fotit volajaky predsvadobne mladomanzelske obcovanie v obili, a ako tak viedli kratky small talk tak mexican hovori "my sme si prisli vyvencit vtaky", trvalo sice len sekundu, kym fotograf zaregistroval dron a pochopil, ale aj za tu sekundu som mu v ociach zbadal vydeseny ulak a nenapadne ukrocil vzad.
a potom som pristaval s dronom a akosi som zalameril a urobilo to vzuuuuuuuun a pristalo to len meter od bielej plecky a mexican sa ma polonasrane spytal, ci mam poistenie na skodu sposobenu dronom, a za 10 sekund pristaval mavic a urobil vzuuuuuuuuuuun a pristal len meter od bielej plecky a spytal som sa ho skodoradostne ci ma poistenie na skodu sposobenu dronom. a potom prisiel vomack ukazat nam svoju novu pajtu a zrovna mu zavolal nejaky kindermafian, ze od neho nekupi tu staru pajtu lebo mu neschvalili uzer..teda, uver, tak sme si potom robili obaja skodoradostne picu z neho. to bol pekny majovy den.