... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
mexican napísal:No tak to by si mal tie dátumy v hlave pokiaľ sa chceš k tomu vyjadrovať. Keď ich nemáš tak napíš že to nevieš a netáraj tu nemiesto toho nezmysly, že apple má podporu 5 rokov keď ju nemá.
A čo na tom, že ten ipad predstavili koncom 2009? To ako chceš povedať, že doba odkedy bol produkt predstavený ale nepredával sa a žiaden zákazník ho reálne nemal by sa mala rátať do obdobia ako dlho je produkt podporovaný? Čiže ja si vymyslím dnes produkt, predstavím ho, začnem ho predávať po 4 rokoch a po jednom roku skončím naň podporu a budem tvrdiť že som ho podporoval 5 rokov?
A to s tou reinštaláciou OS snáď nemyslíš vážne? Naozaj treba celý dokonalý neprekonaný vyladený OS reinštalovať keď začne padať webový prehliadač?
PristineShip napísal:toto zial gugel nerobil ani pre nexus, ani pre nove verzie telefonov, prve verzie pixelov z 2016 dostanu poslednu aktualizaciu 2018, cize 3 roky a hotovo.
//MPower napísal:Áno, Apple okamžite zareagoval a fix už je súčasťou iOS 11.1 beta 5 čiže čoskoro pôjde von medzi všetkých užívateľov. Trvalo im to len pár dni. Toto je ich silná stránka. Za to majitelia Androidov (drvivá väčšina) ten update dostane za pól roka, rok niektorý nikdy nakoľko výrobcovia ich smartfonov na nich seru ako si spomenul :) Pre nich je (zväčša) dôležité predať telefón a tým to u nich hasne, keď chceš novší Android kúp si nový telefón :) Za to nesmierne oceňujem na jablcku že aj 5 rokov po predaji telefónu sa o teba starajú a stále aktualizujú tak starý produkt na najnovší systém. To pri takom Samsungu môžeš snívať aby si za 5 rokov dostal najnovší (najbezpečnejší) Android..
//MPower napísal:iOS 11 podporuje max najstarší iPhone 5S (model 2013). Je síce ten telefón oproti iOS 10 máličko spomalený, čo je logické keď že tie systémi sú čoraz náročnejšie ale Apple to má vyladené a je plne použiteľný. Ale radšej plne zabezpečený a pomalší ako opačne. Ono v princípe iPhone je vždy najrýchlejší stym systémom s ktorým prišiel na trh, ale pokial máš 2 ročný iPhone plne aktualizovaný tak prakticky to nemáš šancu pozorovať okom, až ozaj pri tých najstarších.
Maco napísal:Mozna keby empaeur odhalil svoje zamestnanie ako spolumajitel eplu. Vzdal by som holt a objednal mobil za 1300ecka.