... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Re: Android vs jabličko -fristajl betl

Piatok, 27. Októbra 2017, 09:53

Poobede pribehne empauer a napise ze epl pohotovo zareagoval a uz je to ok.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 27. Októbra 2017, 10:00

Alebo že to je chyba užívateľa, lebo epl to celé spravil veľmi inteligentne a pokrokovo.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Piatok, 27. Októbra 2017, 12:24

Maco napísal:
Poobede pribehne empauer a napise ze epl pohotovo zareagoval a uz je to ok.
Čítal si to vôbec? Na čo má akože Apple zareagovať? (Aspoň reaguje keď treba nie ako pri Androidoch že zostarnes než sa dockas opravy :D ) Keď si kokot a povolujes každej picovine ako FB všetky povolenia tak čo čakáš? Možno s Mexicanom budeš plakať do vankúša teraz ale Androidu sa to týka rovnako :D A zrovna Android je tak “blbá” platforma že si pýta povolenia na lokalizáciu, galériu, fotoaparát, prístup k správam, úložisku a ďalším 10 veciam pri Aplikácii ktorá toto k svojej činnosti vôbec nepotrebuje, pripadne stačilo by jej len 1 povolenie a nie 10, ale keď jej nedáš všetky nebude ti fungovať :D Tak by som sa tu moc zrovna neohanal :) A o napadnutych aplikáciách vírusmi rovno v Google Play čo mažú každý mesiac ani nehovorím.. Mexican antivírus už máš nainštalovaný na S8? :)

Maco

Piatok, 27. Októbra 2017, 13:02

Aky si zlaty ked si vo svojom jablkovom ohni. Alebo smiesny? Uz neviem. Inac ked ti povolovanie pre urcite veci pride hovadina ale inde ospevujes bezpecnostne kokotiny tak si celkom dost zaujaty. Tym ze dosli s tym ze mozes povolit urcite veci a nie vsetko je najvacsi plus k bezpecnosti. Ano, niektore aplikacie ti niekedy nefungovali ked si jednu vec nedal ale teraz uz to v pohode fici a mozes si vybrat k comu bude mat aplikacia pristup. Ale to by trebalo rozmyslat hejze.

Stale zlate ze si myslis ze sa android neopravuej a neaktualizuje, ale tak je to jasne, nie je to najpokrokovejsi ojebavac na trhu.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

//MPower

Piatok, 27. Októbra 2017, 13:27

Ano máš pravdu, iOS je na piču.. je to nebezpečný system oproti ultra androidu :( Asi preto momentálne leží FBI na stole 7000 iPhonov do ktorých je ich mokrý sen sa dostať a ani jeden ULTRA POPICI TOP MEGA Android :D :D :D

Maco

Piatok, 27. Októbra 2017, 13:40

Boze ty traged :D odcituj mi kde som napisal nieco z toho co si napisal ty :D boze butthurt pojebasty jablcny :D
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

//MPower

Piatok, 27. Októbra 2017, 14:02

Maco napísal:
Stale zlate ze si myslis ze sa android neopravuej a neaktualizuje, ale tak je to jasne, nie je to najpokrokovejsi ojebavac na trhu.

Nevieš už po sebe čítať či čo? Keby sa podla tvojich slov android opravoval a aktualizoval tak by bolo na stole FBI oveľa viac androidov ako iPhonov :D A nie opačne.
Je sranda diskutovať zo zažratými Androidákmi ktorý nevedia strpieť že Android nie je proste to najlepšie na svete..

ice.blade

Piatok, 27. Októbra 2017, 14:50

Skor opacne je tu par jablcnikov ktori si nevedia priznat ze ajos nieje naj na svete :-)

Co sa tyka fbi tam podla mna nebude cisty ajos na tych plackach co davaju inde detom k hepy milu ale ok lepsie ako ten stary captavy tamtung co mali predtym, ak by chceli top bezpecnost vratia sa naspat k droidu v podobe blekbery ktoru na ich predchadzajucej skaredej platforme ocikali

PristineShip

Piatok, 27. Októbra 2017, 15:03

empauer ze ty si zasa cital len obrazky lebo pismenka nelubas.

poprve, Wray povedal, ze tych cca 6900 zariadeni, ktore za 11 mesiacov nedokazali unlocknut je zhruba POLOVICA z celkoveho poctu.
takze polovicu unlockli. a kedze mas nejake tajne zdroje informacii, pretoze vobec nepovedal, ci su to iphony, tak teda 6900 iphonov unlockli :)

este ti niekde mozem pomoct citat s porozumenim?

mexican
Auto: modré géčko

Piatok, 27. Októbra 2017, 15:24

ice.blade napísal:
Skor opacne je tu par jablcnikov ktori si nevedia priznat ze ajos nieje naj na svete :-)

Ja si myslím že to celkom dobre zhodnotili v tom videu s Hitlerom. Ten iphone X je síce najpokrokovejší fén, ale iba pre tých čo stále žijú zavretí v jablčnej bubline a nevykukli z nej von.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

PristineShip

Piatok, 27. Októbra 2017, 16:12

niekedy mam pocit, ze ani vesmirnou raketou sa dno neprerazi v tychto prijebanych ios vs android diskusiach

//MPower

Piatok, 27. Októbra 2017, 16:46

PristineShip napísal:
empauer ze ty si zasa cital len obrazky lebo pismenka nelubas.

poprve, Wray povedal, ze tych cca 6900 zariadeni, ktore za 11 mesiacov nedokazali unlocknut je zhruba POLOVICA z celkoveho poctu.
takze polovicu unlockli. a kedze mas nejake tajne zdroje informacii, pretoze vobec nepovedal, ci su to iphony, tak teda 6900 iphonov unlockli :)

este ti niekde mozem pomoct citat s porozumenim?

Pristine neviem kde si ty čítal alebo sa to píše rozne, ja som to porozumel dobre. Ja som čítal že Wray povedal že za posledných 11 mesiacov sa snažili dostať do 6900 iOS zariadení (pričom nie je známe koľko stoho bolo iPadov a iPhonov a na akej verzii iOS) avšak sa nedokázali nabúrať ani do jedného jediného..

Inak čo neplánuješ ist do Xka? Od dnes už su možné predobjednávky. Mohol by si napísať tvoj postreh na MBP aj nech si ho viem porovnať :)

Edit : Tak tu sa zase píše že tých 6900 zariadení je iba polovica mobilných zariadení do ktorých sa nevedeli dostať. To teda značí že s cca 14 000 mobilných zariadení neodomkli 6900 zariadení. velmi pravdepodobne tým narážal na iOS no nie je to stoho zrejmé https://9to5mac.com/2017/10/23/fbi-encryption-problem/

Maco

Piatok, 27. Októbra 2017, 18:24

empaui, google je vyrobca operacneho systemu android. Android je operacny system na ktorom bezia mobily inych vyrobcov s ich urcitou nadstavbou. Google spravi opravu na android a je na tom danom vyrobcovi kedy a ako rychlo ju implementuje do aktualizacie. Si myslis ze aktualizacie androidu posiela na vsetky mobily Google? Ja niesom daky fanusik androidu ze by som mal z toho plagaty na stene ako ty. Mne ide o to aby bol mobil jednoduchy, logicky a fungoval. Bohuzial toto mne epl nesplna. Ja sa len vzdy rad zabavam na takych fanboyoch ako ty a moct ich prestartovat je uz len taka ceresnicka.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

pyranes

Piatok, 27. Októbra 2017, 19:03

Mpower porad mam ip6 a prestala ist wifi normalne je preciarknuta a v nastaveniach sa neda odfajknut na zap...
Dal som reset a to home button a power button... Telefon sa zapol ale ked kliknem na nastavenia vidim len bielu obrazovku... Nemam tam ponuku ala bola ziadny text.. Da sa to este zachranit?

Lipo69
Kraj: Žilinský

Piatok, 27. Októbra 2017, 19:36

//MPower napísal:
Inak čo neplánuješ ist do Xka? Od dnes už su možné predobjednávky.
a ja ze co dneska v eurovei ta rada pred m zone, este aj DJ tam bol woohoo 8)
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 243 neregistrovaných