Štvrtok, 26. Októbra 2017, 20:27
S tým potvrdzovaním dôveryhodnosti pripojeného PC mám také zmiešané skúsenosti.
Dnes som sa rozhodol že dovolím ajpedu nech si teda nainštaluje ten apgrejt čo si včera na tajňáša stiahol z netu. Ani pred a ani po ňom sa ajpet zbytočne nič nepýtal keď nebolo treba, takže vomack asi to bude problém tvojho konkrtétneho kusu.
Čo sa týka androidofónov, tak to záleží od OS na PC.
Ak som či už S6 alebo S8 pripojil k nejakému PC kde bežali Win7, tak pri každom pripojení sa telefén pýtal, či má dovoliť prístup cez MTP alebo nie.
Ale keď ich pripojím ku NTB kde mám Win10, tak sa to pýtalo iba po prvom pripojení a odvtedy sa MTP povolí automaticky.
Mám ale aj jednu fakt dobrú správu ako vyjebať s tým tajným sťahovaním apdejtov v pozadí.
Na NTB na ktorom je vytvorený hotspot pre prístup na mobilný net stačilo v súbore hosts priradiť menu mesu.apple.com adresu 0.0.0.0 prípadne 127.0.0.1 a už si ajpet nezistí či je alebo nie je dostupná aktualizácia.
Spolu s laborovaním s nabíjaním a vypínaním Wifi aby som ich nedajbože nemal obe naraz, to považujem za jedno z najpokrokovejších a najvyladenejších riešení ktoré Rotten Apple v súčasnosti ponúka a patrí mu zaslúžené prvenstvo.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11
Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.