... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Re: Android vs jabličko -fristajl betl

Štvrtok, 26. Októbra 2017, 12:01

Nie preca. Najvyladenejsi pokrok pod slnkom.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 26. Októbra 2017, 12:15

Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

Maco
Auto: visavytena pajta

Štvrtok, 26. Októbra 2017, 12:31

to je brutal :D my fuhrer, you can poop in chats :D
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

PristineShip

Štvrtok, 26. Októbra 2017, 13:25

kraviaci, a tuto kokocinu volagdo z vas neskusal? https://www.alza.sk/iottie-itap-wireles ... 59.htm?o=3

mexican

Štvrtok, 26. Októbra 2017, 13:41

Ja mám celkovo averziu voči kokocinkám kde treba nejaké káble ku palubnej doske ťahať, lebo tie káble ma neskutočne iritujú.
Keď si nabíjam telefén v aute tak ho typicky jebnem niekam pod lakťovú opierku, aby sa mi po kabíne neplandali nejaké káble.
V ďalšej plečke budem mať dúfam bezdrôtové nabíjanie.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
Obrázok

ice.blade

Štvrtok, 26. Októbra 2017, 18:35

iottie itap do ventilacie je mega a uz som ocakaval kedy pridu s moznosotou bezdrat nabijania, este kupit na to nejaky vhodny telefon s tym spravnym os

100RM
Auto: e61 550i

Štvrtok, 26. Októbra 2017, 19:05

Tiez zhanam qi drziak, ale do mriezky

PristineShip

Štvrtok, 26. Októbra 2017, 19:11

ja som kedysi ten ventilacny bazmek mal pred 4 rokmi ked som mal tamtung s4, tam sa relativne pohodlne zmestil ten magnet pod kryt baterky,
no ale neviem ako to vyriesit na note8, mam na nom alcantara case, takze to mozem dat pod to, ale zas nechcem magnet lepit na telefon a bojim sa ako bude fungovat nabijanie ak tam necham nejaku foliu aby sa neposkrabal telefon.
ja mam akurat na to miesto v malom kastliku na kluce v stredovej konzole, kde by to paradne voslo s tym ze by bol aj displej telefonu ako - tak viditelny na Waze.
ale do x1 uz sa da objednat aj bezdrotovy fasinger, len retrofit by asi stal kus vela penazi na auto, ktore nebudem mat uz ani rok
asi ten ottie buduci tyzden kupim

100RM - nebude to do mriezk uz kus tazke? vsetky fast-charge maju ventilator, to pomaly pol kila vesas na mriezku, to uz moze byt aj dost

voMacK
Auto: G31 540i

Štvrtok, 26. Októbra 2017, 19:12

Dnes som moj telefon 2x pripajal k PC a 2x sa ma ten chuj opytal, ci ma mojmu pocitacu verit. Pritom bol k nemu pripojeny predtym uz milion krat a este si aj vypytal passcode. Fakt siel ten iOS dokokota. Keby som chcel riesit taketo picoviny, tak zostanem pri Androide...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

PristineShip

Štvrtok, 26. Októbra 2017, 19:26

neviem ci nahodou Windozeru nejebe, lebo mi to robeu aj ajfon a robi mi to aj s7 aj note8 ked ich nabijam zos vof notebooku, ale este som to neskumal

mexican

Štvrtok, 26. Októbra 2017, 20:27

S tým potvrdzovaním dôveryhodnosti pripojeného PC mám také zmiešané skúsenosti.

Dnes som sa rozhodol že dovolím ajpedu nech si teda nainštaluje ten apgrejt čo si včera na tajňáša stiahol z netu. Ani pred a ani po ňom sa ajpet zbytočne nič nepýtal keď nebolo treba, takže vomack asi to bude problém tvojho konkrtétneho kusu.

Čo sa týka androidofónov, tak to záleží od OS na PC.
Ak som či už S6 alebo S8 pripojil k nejakému PC kde bežali Win7, tak pri každom pripojení sa telefén pýtal, či má dovoliť prístup cez MTP alebo nie.
Ale keď ich pripojím ku NTB kde mám Win10, tak sa to pýtalo iba po prvom pripojení a odvtedy sa MTP povolí automaticky.

Mám ale aj jednu fakt dobrú správu ako vyjebať s tým tajným sťahovaním apdejtov v pozadí.
Na NTB na ktorom je vytvorený hotspot pre prístup na mobilný net stačilo v súbore hosts priradiť menu mesu.apple.com adresu 0.0.0.0 prípadne 127.0.0.1 a už si ajpet nezistí či je alebo nie je dostupná aktualizácia.

Spolu s laborovaním s nabíjaním a vypínaním Wifi aby som ich nedajbože nemal obe naraz, to považujem za jedno z najpokrokovejších a najvyladenejších riešení ktoré Rotten Apple v súčasnosti ponúka a patrí mu zaslúžené prvenstvo.
Obrázok

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Štvrtok, 26. Októbra 2017, 21:20

Pri tých magnetických držiakov a puzdier kde je relatívne silný magnet sa nebojite že si dojebete signál na telefóne? Lebo keď sa vam zmagnetizuje anténa na mobile môže mu jebat potom a to už nepojde ľahko spraviť :) Nemám stym skúsenosti, len teória.

PristineShip

Piatok, 27. Októbra 2017, 06:39

vedlajsie ucinky to ma len na kompas, co moze robit kokotiny pri navigacii, ale to skor len ked clovek startuje niekde z miesta a gps sa nespamatalo, osobne som to nikdy nepocitil ked som pouzival telefon ako navi ale ked som otvoril samotny kompas appku tak tomu jebalo viditelne

PristineShip

Piatok, 27. Októbra 2017, 08:49

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 231 neregistrovaných