... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Maco napísal:iOS 11 podporuje max najstarší iPhone 5S (model 2013). Je síce ten telefón oproti iOS 10 máličko spomalený, čo je logické keď že tie systémi sú čoraz náročnejšie ale Apple to má vyladené a je plne použiteľný. Ale radšej plne zabezpečený a pomalší ako opačne. Ono v princípe iPhone je vždy najrýchlejší stym systémom s ktorým prišiel na trh, ale pokial máš 2 ročný iPhone plne aktualizovaný tak prakticky to nemáš šancu pozorovať okom, až ozaj pri tých najstarších.A ma to zmysel mat na ajfone 4 ios 11? to mi pripada ako keby si chcel na historickom pocitaci rozfachat win 10...
mexican napísal:empauer aspoň netrep hlúposti o 5-ročnej podpore / aktualizáciach.
Prvý ipad (predstavený na jar 2010) som si kúpil v novembri 2010. Posledná aktualizácia na ňom bola na ios 5.1.1 na jar 2012. Odvtedy ani prd. Celkovo podporu preň ukončili na jeseň 2012. T.j. aktualizácie OS sotva dva roky. Celková podpora 2 a pol roka.
mexican napísal:No nemám v hlave každý dátum podľa generácii :) Ale viem že prvý iPad bol predstavený 2009 pokial sa neklamem. Ale ako vidíš je to výnimka a nestáva sa to u Apple. Pokial máš problém že ti tam padá safari na ňom bude to len SW vec a na 99% ju vyriešiš reinštaláciou iOS s DFU módu. A bude behať zase ako voľakedy :)Čítaj s porozumením. Písal som, že sa jednalo o iPad ktorý je v predaji od jari 2010 (konkrétne od apríla). To bol úplne samý prvý ipad. Podpora bola oficiálne ukončená v septembri 2012, t.j. po 2,5 roku.
Musím ho pochváliť, že ešte stále funguje. Ale nie je to pôvodný kus, lebo po pol roku umrel a musel som ho reklamovať. Nový kus ktorý som dostal tak ten mal od novoty problém s displejom. No a vlastne ten posledný kus je ten ktorý funguje doteraz. Daroval som ho mame a jediný problém ktorý s ním máva je ten, že každú chvíľu na ňom padá Safari. Niekedy pomôže reboot, niekedy ani to nie.
Maco napísal:Toto si tuším s Fuxom preberal sa mi zdá.Minule si mi tu aj na moj komentar kde som pisal ze ajfon ma modelovu radu dva a pol telefona povedal ze je to somarina ze ich ma viac. To ze predava stare telefony neznamena ze to je modelova rada. Ajfon 6 alebo 7 bol ked ho predstavili vlajkova lod. to ze ho predavaju doteraz dako nezmenilo tento status.
Killo napísal:meheecan, ked uz si si zaobstaral uPad taplet, tak Apple tak nejako predpoklada, ze nejsi hola bosa socka rozjeban* a mozes si dovolit zaplatit si poriadny datovy balicke v roumingu, nech mozes apdejtovat do aleluja![]()
//MPower napísal:No tak to by si mal tie dátumy v hlave pokiaľ sa chceš k tomu vyjadrovať. Keď ich nemáš tak napíš že to nevieš a netáraj tu nemiesto toho nezmysly, že apple má podporu 5 rokov keď ju nemá.No nemám v hlave každý dátum podľa generácii :) Ale viem že prvý iPad bol predstavený 2009 pokial sa neklamem. Ale ako vidíš je to výnimka a nestáva sa to u Apple. Pokial máš problém že ti tam padá safari na ňom bude to len SW vec a na 99% ju vyriešiš reinštaláciou iOS s DFU módu. A bude behať zase ako voľakedy :)
Killo napísal:meheecan, ked uz si si zaobstaral uPad taplet, tak Apple tak nejako predpoklada, ze nejsi hola bosa socka rozjeban* a mozes si dovolit zaplatit si poriadny datovy balicke v roumingu, nech mozes apdejtovat do alelujana ktoreho chuja by tam predsa robili tlacitko, ktorym by sa to stahovanie dalo aspon 3x oddialit, ze az potom by sa to realne stiahlo... Ked su programatori vytazeni pridavanim kokockych animacii do kalkulacky.
eMPau, Dzony Ive ti slubil nove X-ko pod stromcek, ak budes appla obhajovat v 300 prispevkoch ?![]()
![]()