... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
mexican napísal:Čítaj s porozumením. Je to do detailu premyslené. Pokial potrebuješ s iPadom pracovať a máš ho vybitý tak samozrejme ho môžeš nabíjať a pracovať na ňom (pripojený k wifi). V tom prípade by sa ti nič nemalo sťahovať. Tvoj iPad ale začne sťahovať pripadne zálohovať veci na iCloud až od momentu kedy snim dopracuješ a odložíš ho ale necháš ho pripojený k nabijacke a stále pripojený k wifi. Tým pádom sa ti nikdy nestane aby ti svojvoľne vybil veľkú časť batérie lebo napr. hodinu zálohoval dáta nakoľko musia byt splnené tieto podmienky aby k tomu došlo. V tvojom prípade ho teda odpájaj od wifi ked ho nabíjaš a nepoužívaš a problém vyriešený. Ale nie som si 100% istý či toto platí aj pre update iOS ale malo by.Kde som písal, že si ho pripájam doma cez hotspot?
Ja si ho tak pripájam keď som mimo domu, často aj mimo Slovenska.
A to čo píšeš s tým nabíjaním a Wifi, tak to je kokotina, ktorá nikoho normálneho nenapadlo. Keď ipadu dochádzajú baterky a chcem na ňom robiť, tak ho dám nabíjať. Ale aby som sa každý raz strachoval, či ten chuj náhodou niečo nezačne na tajňáša sťahovať, to je úplne choré
#dokonalevyladene
//MPower napísal:Čítaj s porozumením. Je to do detailu premyslené. Pokial potrebuješ s iPadom pracovať a máš ho vybitý tak samozrejme ho môžeš nabíjať a pracovať na ňom (pripojený k wifi). V tom prípade by sa ti nič nemalo sťahovať. Tvoj iPad ale začne sťahovať pripadne zálohovať veci na iCloud až od momentu kedy snim dopracuješ a odložíš ho ale necháš ho pripojený k nabijacke a stále pripojený k wifi. Tým pádom sa ti nikdy nestane aby ti svojvoľne vybil veľkú časť batérie lebo napr. hodinu zálohoval dáta nakoľko musia byt splnené tieto podmienky aby k tomu došlo. V tvojom prípade ho teda odpájaj od wifi ked ho nabíjaš a nepoužívaš a problém vyriešený. Ale nie som si 100% istý či toto platí aj pre update iOS ale malo by.
voMacK napísal:Podla mna je Bened kokot.
//MPower napísal:empauer aspoň netrep hlúposti o 5-ročnej podpore / aktualizáciach.Za to nesmierne oceňujem na jablcku že aj 5 rokov po predaji telefónu sa o teba starajú a stále aktualizujú tak starý produkt na najnovší systém. To pri takom Samsungu môžeš snívať aby si za 5 rokov dostal najnovší (najbezpečnejší) Android..