... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Re: Android vs jabličko -fristajl betl

Streda, 25. Októbra 2017, 14:07

Pristine odporucal by som ti vratit ho ak mas moznost a zobrat si druhy kus. Podla priznakov to znaci klasicky vadny kus, problem s pamatou. Casom sa to moze zlepsit/zmiznut, ale je pravdepodobne ze sa to zhorsi. S tym zvukom ma kolega rovnaky problem na S7, nekedy vypadne a treba restartovat. Bezny stav to urcite nie je.

Ja rozmyslam ze zoberem S8+, ak do vianoc bude nejaka akcia bud s cashbackom alebo ked k tomu prilozia DeX. Nechce sa mi na Note priplacat za pero ktore nevyuzijem, vacsi displej o 0,1" ktory nepotrebujem, a mensiu baterku....
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

Lipo69
Kraj: Žilinský

Streda, 25. Októbra 2017, 16:06

Killo napísal:
Ja rozmyslam ze zoberem S8+, ak do vianoc bude nejaka akcia bud s cashbackom alebo ked k tomu prilozia DeX.
Caba neblazni, ja tiez idem menit ale ked uz ides pockad do decembra tak pockaj do Januara, by mali predstavit S9, tak sa mozno oplati pockat...a ak nebude stat za moc tak tiez pojdem do S8+/Note 8
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Streda, 25. Októbra 2017, 16:16

toto som robil minuly rok a uz som si povedal ze stacilo (chcel som kupit S7 na jar, nakoniec som cez zimu kupil HTC, cely rok som pouzival 12eurovy tlacitkovy megafon) :D ako budem cakat, nejaky dalsi vyrobca predstavi nieco svoje, poviem si ze sak to uz rovno pockam na to, az zistim ze je august a stale som nic nekupil. a hlavne S9 bude podla aktualnych trendov zase o nieco drahsia a tolko uz nie som ochotny zaplatit. Radsej zoberem a o pol roka predam, mna to celkom bavi striedat a skusat.

btw, OnePlus v novembri na 99% predstavi 5T, mozno sa na to ulakomim : https://www.oppomart.com/oneplus/op5t.html
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Streda, 25. Októbra 2017, 16:24

este kym som si nezistil ako bude vyzerat ten oneplus 5t som chcel napisat ze aj ked nepotrebujem ale asi by som donho siel kedze som si myslel ze stale bude mat snimac odtlackov vpredu ale ako som to videl tak asi ne :D Ten jebnuty napad so snimacom vzadu nelubam.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

ice.blade

Streda, 25. Októbra 2017, 17:44

snimac vzadu ma svoje vyhody pri manipulacii, skoda ze ho nedavaju aj do predu aj do zadu a aj do odomykacieho tlacidla :D

Maco
Auto: visavytena pajta

Streda, 25. Októbra 2017, 17:46

budem cakat ci op6 alebo 7 bude mat daku formu citacky na displeji :D zatial mi musi stacit op3
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Streda, 25. Októbra 2017, 19:07

prijebaná iOS 11. Zase som musel ajpet rebootovať. Už druhý raz tento týždeň. Prestalo fungovať zobrazenie notifikácií potiahnutím prstom pri hornej strane displeja.Po reboote to zase funguje.

@empauer: Čo som spravil zle? Predpokladám, že to bola moja chyba a nie chyba zariadenia.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

PristineShip

Streda, 25. Októbra 2017, 19:13

moj stary prastary Air je po apdejte na hijoo jedenac mega svizny a nema ziadne problemy (kedze sa pouziva ako obcasny jutub a kindle tak fakt neviem posudit baterku, nabija sa tak raz za 2 tyzdne), takze urcite to bude tvoja chyba :)

mexican

Streda, 25. Októbra 2017, 19:21

Ja mám na ňom síce appku Kindle nainštalovanú ale predsa len v posteli po ležiačky sa mi lepšie číta z normálneho Kindlu, lebo po čase sa iPad zdá byť dosti ťažký v porovnaní s čítačkou. A to nehovorím o čítaní niekde vonku na slnku kedy je na taplete kokot vidno.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
Obrázok

mexican

Streda, 25. Októbra 2017, 20:07

Aby toho nebolo málo na dnes, tak som práve zistil, že ten zmrd ovocný si zase v pozadí bez môjho vedomia stiahol z netu apdejt na iOS 11.0.3 a ani sa ma nič neopýtal.
To je fakt totálne prijebaný systém.
Obrázok

PristineShip

Streda, 25. Októbra 2017, 20:22

a co sa ty doma pripajas cez medvedku dial-up-ku v slebej prevadzke za 20korun na hodinu ci co ti vadi ze stahuje apdejt :)

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Streda, 25. Októbra 2017, 20:26

Mexican:
Už sme to tu preberali.. Ty už by si chcel od neho aj povolenie že či sa ti môže datum prepnúť v kalendári :) Stiahne sa ti nerušene na pozadí pokial máš telefón v klude na wifi pripojení a potom sa ta opýta či si ho praješ rovno nainštalovať. Môžeš ho kľudne odmietnuť a aj vymazať tak či ti zas vadí? :) Je to vyborne riešenie nakoľko keď sa ta opýta či chceš aktualizovať máš možnosť okamžitej inštalácie nech si kdekoľvek a nemusíš čakať než by sa ti stiahol neviem ako veľký update pripadne než by si sa dostal na wifi pripojenie. Šetrí ti to tvoj čas bez tvojho povolenia :) A za ďalšie aký máš dôvod odmietnutia aktualizácie keď ti to vadi a ešte ktomu iOS 11? :D

mexican

Streda, 25. Októbra 2017, 20:39

//MPower napísal:
Mexican:
Už sme to tu preberali.. Ty už by si chcel od neho aj povolenie že či sa ti môže datum prepnúť v kalendári :) Stiahne sa ti nerušene na pozadí pokial máš telefón v klude na wifi pripojení a potom sa ta opýta či si ho praješ rovno nainštalovať. Môžeš ho kľudne odmietnuť a aj vymazať tak či ti zas vadí? :) Je to vyborne riešenie nakoľko keď sa ta opýta či chceš aktualizovať máš možnosť okamžitej inštalácie nech si kdekoľvek a nemusíš čakať než by sa ti stiahol neviem ako veľký update pripadne než by si sa dostal na wifi pripojenie. Šetrí ti to tvoj čas bez tvojho povolenia :) A za ďalšie aký máš dôvod odmietnutia aktualizácie keď ti to vadi a ešte ktomu iOS 11? :D
Vadí mi na tom konkrétne to, že s iPadom dosť často bývam online na Wifi cez mobilný hotspot (mám verziu iba s Wifi) ktorý má limit na dáta. A ten kokot mi ich predrbe bez toho aby sa ma opýtal, či môže.

#dokonalevyladene
Obrázok

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Streda, 25. Októbra 2017, 20:51

Pokial chceš aby sa ti to neopakovalo tak nenechávaj iPad na nabijacke odložený a zároveň s zapnutou wifi. Nemal by potom sťahovať na pozadí nič.. Sťahuje iba keď je pripojený k napájaniu a k wifi a zároveň uspatý (Pokrokový battery management). To je jediná rada ktorá ti môže momentálne pomôcť. Ale negarantujem, lebo mi vyjebes okna na 7me pri ďalšom update :D A prečo si pripájaš doma iPad cez hotspot? Chudáka ovocného ho ojebeš a potom ho ešte dojebeš čo sťahuje :)

mexican

Streda, 25. Októbra 2017, 21:03

Kde som písal, že si ho pripájam doma cez hotspot?
Ja si ho tak pripájam keď som mimo domu, často aj mimo Slovenska.
A to čo píšeš s tým nabíjaním a Wifi, tak to je kokotina, ktorá nikoho normálneho nenapadlo. Keď ipadu dochádzajú baterky a chcem na ňom robiť, tak ho dám nabíjať. Ale aby som sa každý raz strachoval, či ten chuj náhodou niečo nezačne na tajňáša sťahovať, to je úplne choré

#dokonalevyladene
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 212 neregistrovaných