... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Killo napísal:Caba neblazni, ja tiez idem menit ale ked uz ides pockad do decembra tak pockaj do Januara, by mali predstavit S9, tak sa mozno oplati pockat...a ak nebude stat za moc tak tiez pojdem do S8+/Note 8Ja rozmyslam ze zoberem S8+, ak do vianoc bude nejaka akcia bud s cashbackom alebo ked k tomu prilozia DeX.
//MPower napísal:Vadí mi na tom konkrétne to, že s iPadom dosť často bývam online na Wifi cez mobilný hotspot (mám verziu iba s Wifi) ktorý má limit na dáta. A ten kokot mi ich predrbe bez toho aby sa ma opýtal, či môže.Mexican:
Už sme to tu preberali.. Ty už by si chcel od neho aj povolenie že či sa ti môže datum prepnúť v kalendári :) Stiahne sa ti nerušene na pozadí pokial máš telefón v klude na wifi pripojení a potom sa ta opýta či si ho praješ rovno nainštalovať. Môžeš ho kľudne odmietnuť a aj vymazať tak či ti zas vadí? :) Je to vyborne riešenie nakoľko keď sa ta opýta či chceš aktualizovať máš možnosť okamžitej inštalácie nech si kdekoľvek a nemusíš čakať než by sa ti stiahol neviem ako veľký update pripadne než by si sa dostal na wifi pripojenie. Šetrí ti to tvoj čas bez tvojho povolenia :) A za ďalšie aký máš dôvod odmietnutia aktualizácie keď ti to vadi a ešte ktomu iOS 11?