... všetko o BMW ...
Zarrick napísal:Hneď lepšie fotky, vyzerá to brutálne
pistacik11 napísal:no nafuknem, ale cim viac to nafuknem tym je to tvrdsie :-) a tym horsie to vyzera, kedze sa zvacsuju tie fugy zasrane..A veď vlastne si to nafukneš na požadovanú výšku a bude to v pohode
KONNI napísal:ducktail som rozmyslal, ale to si mozno necham na dalsiu sezonu, uvidime.. zatial mi staci to lipko co som tam dal, ktore mam uz dva roky odlozene, pre pripadKruto to vyzera. Inac si nerozmyslal, ze by si namiesto kridla, ktore spominas nahodil alebo dorobil kufor ako ma m3 e46 csl? Neviem ako to mam pomenovat v slovencine. To by tiez nemuselo vyzerat zle. To len taky postreh, ktory ma napadol po prezreti fotiek.
Nieco take:
https://www.google.co.uk/search?q=bmw+e ... TxSH-s8HJM:
//MPower napísal:na to ze niesi dizajner, tak mas priliz vela reci o tom co kam pasujeTie matne nárazníky na tom vyzerajú jak Fabia junior, sorry fuxo ale nedalo mi :) na to že si designer (či čo si raz písal) sa čudujem teda.. Ten zadný nárazník ešte (v laku) by vyzeral aj ok ale ten predný úplne vidno ako tam nepasuje, hlavne naduch vzduchu na chladiče je úplne posunutý čo nie je ani pekne (ale to je chyba výrobcu že si nedal snahu) možno keď tam dáš mriežku to schovaš (to ju výrobca nedodal alebo nie je zámerne?) ale už ten prúd vzduchu nebude ako ma byt a bude tam vznikať vírenie. Plus je to moc nízko na mna :) Nič v zlom len môj názor, možno to doladíš potom v laku by to vyzeralo kruto.
starynovy napísal:niesu to plasty, to bude tymSa mi to zda alebo je to nejake preliacene tie plasty?
Hugino napísal:ale no tak zas neprehanaj.Naživo a za tmy to vôbec nevyzerá zle
Fuxxo napísal:na to ze niesi dizajner, tak mas priliz vela reci o tom co kam pasujever mi ze to mam troska lepsie v oku jak ty a hlavne by bolo fajn keby si nekomentoval polotovar, kedze narazniky su na aute dva dni, mriezku vyrobca nedodal, a nejake virenie, tak to uz fakt neviem, ale auto nema problem s virenim ani pri 200+, a to mi staci. cus
germancars napísal:do kkta ho mozes poslat ale ma pravdu toto je cisty humus. v serii to auto vyzera omnoho lepsie. Divne narazniky postriekane sprejom ktore k nicomu nesedia, auto zlozene nezmyselne dole... Toto sa uz ani dedinskym tuzingom neda nazvat, pretoze je to omnoho horsie.Myslel som ze po vystvorcekovanej e46 sa uz hlbsie klesnut neda no toto ma tiez slusny nabeh.