... všetko o BMW ...
pepka4 napísal:Mmm je to tu živé :)
Fuxxo napísal:Natankuj plné oba nádrže, kúp normálne pneu, zaplať prepis a poistné a niejako sa už dohodnemeale naozaj neviem co budem robit s tou 650kou, kedze sa ti nepaci, nechce sa toho niekto chopit? darujem a este aj zaplatim ked ma toho niekto zbavi![]()
pistacik11 napísal::-DNatankuj plné oba nádrže, kúp normálne pneu, zaplať prepis a poistné a niejako sa už dohodneme
Hugino napísal:ale no, taketo veci nemozes pisat, lebo budes potom zaradeny do sekcie "moji znami" a to znamena socialnu samovrazdu :-/ je to smutne ale je to tak, takze aj ty sa budes musiet zahrabat za chvilu, s pistacikom dokopy.. vypada to na masovy hrobJa sa tiež hlásim Fuxxo, v BA potrebujeme niečo na zimnú údržbu, keď tu nasneží a cestári zostanú zaskočení.....a teraz by sa s tým v pohode vedel dať zarovnávať nový asfalt. Multifunkčné auto.....
A teraz vážne, videl som to aj v reále a za mňa je to silná fantasmagória (v dobrom) Ale keď ///Eplpower povedal, že sa máš zahrabať pod čiernu zem, tak to hneď aj urob! Predaj všetko, kúp si kačičku do vane a Iphone X na každý deň a tvoja životná cesta sa naplní....