... všetko o BMW ...
Wanted napísal:na jakooooTy si sa ujebaaaalto je brutal toto
fakt jak GT3 trieda pomaly
pistacik11 napísal:ked ti mam pravdu povedat, absolutne niesi daleko ani s kridlom ani s kapotouBoha fuxxo toto je top, takéto ja môžemak raz bude na predaj, tak sa hlásim
Viem, že teraz ma tu pár ľudí ukameňuje, ale ak už chceš rozširovať, tak na kufor by to chcelo niečo také
A poriadnu kapotu s otvormi na odvetranie, to by už bola úplná topka
speedfred napísal:ty inac vies ze som si ich ani nevsimol?tie výfuky ale vypadajú komicky.
speedfred napísal:pisal som ze je to v laku uz :-) narazniky su cierne matne a aj ostanu tuto sezonu. foto bude zajtra ked sa podari, dopasujem ten predok umyjem a nieco odfotim :-)myslel som na tej pretekárskej 6er.
Čakám kedy to pán Fuxxo dá do laku,skompletuje a spraví pekné foto ako to on vie.
Ako dlho si chceš nehať “šestku” ?
pistacik11 napísal:neriesim urciteInáč fuxxo, taká otázka, vieš aj zapísať to widebody do techničaku, či len nahodíš a neriešiš?
Zarrick napísal:tak od teba to beremJá ti nevím... kór keď je to ešte takto matné
Fuxxo napísal:No veď toto, ale tak videbody nezapises asi nikde. V žiadnej krajineneriesim urciteneviem ani akym zazracnym sposobom by sa to dalo v tejto drbnutej krajine zapisat do tp..