... všetko o BMW ...
Maco napísal:verusom si to este overil a som si to pomylil s gtr. Dnes tie otvory na prednom narazniku uz maju vsakovake tvary
som zvedavy na komplet v laku a s mriezkama. budes davat splitter daky karbon alebo daky iny efekt ci tak jak cely naraznik?
mexican napísal:je veru, este to viem zosrobovat o 2cmVyzerá to dobre, len si hovorím či to nie je trochu vysoko
daevid napísal:no originalny kusok to moze byt, ale je to okukane, a moj ciel nieje mat auto ako 150 ostatnych, lebo sice M6 vela nejazdi, ale kazdy druhy ma na E63ke M6 naraznik. sledujem to dlhsiu dobu, takze viem.to by aj slo, desing predku z grand coupe slusne pasuje aj na starsiu generaciu :)
aj ked je M okukany, stale sa jedna originalny kusok, na co dost ludi moze pozerat. A M6 moc nejazdi. Samozrejme vse je vec vkusu
Ten zadok bude pecka. Dozadu zas dat original dobrovolne rovná sa designerska samovrazda :)
https://www.youtube.com/watch?v=9f8ajze3ZIk
TANN3R napísal:zajimave to bude urcite :-)Sice tenhle styl neni zrovna muj šálek kávy, ale jako celek to nakonec bude zrejme zajímavé. Minimálně teda jedinečné v nasich CZ/SK končinách.
Výrobce nárazníku pro zajímavost prozradíš? A ta výfuková klapka je nejaka z ebay? Ja právě řeším, jestli ma smysl elektricka, nebo normalne natáhnout podtlak. Aby ta elektrická nefungovala mesic a bude po ni..
daevid napísal:hej, ja to mam tak rad, vzdy mam urcitu predstavu ktoru nasledujem, niekedy aj na dve sezony dopredu, ako terazTak mas v tom jasno to je jasne :-) Urcite lepsie takto ked vies dopredu ktorym smerom to chces dat a mas nejaku viziu finalneho looku.
Ono je to tym, ze sa dost na 6er zameriavas tak ti ich pride hodne:-) Samozrejme mysleno relativne, zalezi ci sa bavime o beznej premavke alebo o zraze 6er majitelov
Inak drzim palce, som zvedavy na dalsie posty progressu :-)
speedfred napísal:tie výfuky ale vypadajú komicky.