Fuxxo napísal:mpauer robim si z toho srandu preto, lebo nemam energiu reagovat na teba, ty si precitaj po sebe co pises, cele si to zacal ty tak to laskavo nezvaluj na mna. ty sa tu prave vyjadrujes povysenecky, kto si ty? kto ti dal pravo mne davat rozumy? a jak si prisiel na to ze prave ty vies co je vkusne? keby si napisal svoj nazor, tak berem a mam ho vpici, ale to ze ma zacnes vyucovat a pisat mi tu co sa nosi a co sa nenosi? a este takym tonom? WTF

nie, to si fakt nenecham.
a s tym socialnym dnom si to uplne zaklincoval

ty si nejaka porota akoze, co urcuje kto uz sa dostal na socialne dno a kto este nie? ty si ten pravy urcite co by o tom mohol vypisovat
Fuxo, ešte raz a bez urážky ale si ty vôbec svojprávny? Ako som to ja začal a čím sa vyjadrujem povýšenecky?

To keď človek napíšeš že osobne sa mu niečo nepáči tak je automaticky povýšenecky provokatér? Wtf? Sak to je len môj názor ktorý ti absolútne nevnucujem tak o čom točíš že ti tu vnucujem povýšenecky moje názory!!!! Prečítaj si ako si reagoval a išiel mna poučovať lebo nechce sa mi opakovať ale normálne mi to teda neprišlo ani zďaleka.. A ešte máš tu drzosť písať že jak som ja prišiel na to čo je vkusne a kto mi dal na to právo to určovať? To myslíš vážne ako? Kde som písal ja čo je vkusne?! Ja som písal len môj názor, ba práve naopak ty! si seba hrdo označil za majstra sveta ktorý ma 12 ročnú prax a ktorý všetko vie aké sú trendy

Teda nie ty mna! ale ja sa pýtam teba kto ti dal právo určovať aký je trend a vkus keď že si sa sám seba menoval ako prezident

Preto sa pozeraj na seba a zamysli sa vážne nad sebou lebo si troska mimo..
K tomu sociálnemu dnu, nie som porota aby som to ja určoval (ja sa nemenujem ako ty) ale ty si sa tam určil sám môj :) Tým že totálne vymysli si vypustil z úst druhých aby si mna pošpinil pritom si sa vôbec netrápil s tým že či je to pravda, tak že za mna je to úplne úbohé. Tak že si sa sám zaradil a je to z mojich úst právda (ja si nepotrebujem vymýšľať ako ty), a už som ti dokázal že keď chcem by som ta vedel zosmiešniť (a nemusím sa znižovať na špinavé klamstvá). Ale to je tvoja parketa. Som rad že si sa takto vyfarbil aspoň viem čo si zač :) Veľa zdaru v poľsku inak! :)