Utorok, 19. Septembra 2017, 16:34
Vieš, ono úložisko nie je všetko.. A tých 64GB s prehľadom väčšine reálnym ľuďom čo si ten telefón aj zaplatia bude stačiť, to že to nestačí ludom ktorý vôbec nie sú potencionálny zákazníci je uuuuuplne jedno keď že ten telefón nikdy mat nebudú.. Treba sa na ten telefón pozerať ako na celok. Ano ja súhlasím stebou že 1150€ za telefón je veľa, len že ten telefón je aktuálne maximálny vrchol Applu s revolučnými technológiami a hardwarom a je to budúcnosť Applu a ten kto chce stat na začiatku Apple revolúcie v iPhone si ho kúpi. To je to iste ako keď budem picovat že holá M5 stojí 120 000€ že za to mala mat to, to, to a to.. Takto to nefunguje vo svete. Maju najlepši smartfón na svete a patrične aj preto stojí. Ten kto nechce toľko vyhodiť je tu preňho výborný iPhone 8/ 8 Plus ktorý ponuka rovnaký HW ako iPhone X a stojí prijemne peniaze, dokonca máličko menej ako ich predchodcovia. Každý má na vyber. A zaujatý na Apple ja rozhodne nie som, kľudne si prečítaj moju kritiku na iPhone X o pár riadkov hore, som len objektívny a neboj nemám doma všade nakusnute jablko. Kupujem si značku ktorá je pre mna pre ten daný produkt najlepšia. iPhone nikdy nebol lacný preto diskutovať o jeho cene stále už 10 rokov mi príde trochu mimo.