... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Maco napísal:v nicom sak, za tyzden bude novy Horor, ktory za 159€ ponukne presne to isteEj vidim ze honitba za 1400eckovym fonom zacalaLen ma tu zaujima ako tu fuxinko tak vypisuje ze je to najpokrokovejsi telefon, v com je presne pokrokovy? Len tak... Mpower zas mimo
ze amik si na ajfon x zarobi za 5dni
lebo tam vsetci su milionari
pistacik11 napísal:uz je to 900€??? :-O dopici, no v mojom okoli rodina kamarati a tak (ktori nepodnikaju ale su zamestnani), tu sumu prekonava asi jeden clovek, a ostatni su hlboko pod, aj ked maju to iste zamestnanie 30+ rokov..priemerna mzda je aj na svk cez 900e a kolko percent naroda ju dosahuje??? Tolko k offic cislam
Maco napísal:Neviem co je honor fuxino ale to nevadi. Ale stale si nenapisal co je najpokrokovejsie v cene 1400e. Displej od Samsungu? Ci tie animoji a face ID? Lebo vykrojeny displej a rozpoznanie tvare nepovazujem za daky najvacsi pokrok od historie ludstva. Ano, je to vylepsene alebo nieco nove ale kym tam nebude napriklad holograficke zobrazenie displeja alebo nieco take tak by som to nebral za najpokrokovejsie ci to vyrobi apple, samsung alebo smajdova manka.
Maco napísal:v nicomEj vidim ze honitba za 1400eckovym fonom zacalaLen ma tu zaujima ako tu fuxinko tak vypisuje ze je to najpokrokovejsi telefon, v com je presne pokrokovy?
Maco napísal:Ale ved tu nikto neplace, len vravime ze pri takom modeli za tie peniaze dat 64 ako zaklad je troska mimo, a je jedno aky kodek tak drbnes.