... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
//MPower napísal:Ja ked cez control centre vypne WIFI tak uz ostane vypnute. Nezapne sa mi naspatek. Mam to dojebane?Na iOS 11 sa mi páčia nové animácie, rýchlosť safari a systému (robil som čistú inštaláciu nie update) podpora AR a rôznych pridaných funkcii.
Čo sa mi ale nepáči je :
- v ovládacom centre keď kliknete na wifi a BT tak sa v skutočnosti nevypnú ale len odpoja! A opätovne znovu neskôr pripoja.. Považujem to za úplne prijebane, keď na to kliknem tak to asi chcem vypnúť ako doteraz a nie odpojiť! Preto musíte začať zase chodiť do nastavení ako v praveku s iPhonom 3G.. Za mna big fail
nejakymarko napísal:To vam vazne nikomu nevadi, ze pri odomknuti akoby vyskoci a potom sa opat schova notifikacna lista (len vo vrchnej strane) Mna to vyrusuje
ale rýchlost isla citelne hore, to je fakt
nejakymarko napísal:To vam vazne nikomu nevadi, ze pri odomknuti akoby vyskoci a potom sa opat schova notifikacna lista (len vo vrchnej strane) Mna to vyrusuje
ale rýchlost isla citelne hore, to je fakt
mexican napísal:Dávam páčika za klávesnicu - za spôsob ako sa dajú zadávať číslice bez nutnosti prepínať klávesnicu do režimu “.?123”
pistacik11 napísal:To je na jablku.To je až taká novinka?
nejakymarko napísal:To písanie číslic ako funguje? Na to som ešte neprišiel
voMacK napísal:No ono si myslíš že keď to v control centre vypneš je to vypnuté ale to je ojeb :) Keď sa vrátiš domov alebo k inej známej wifi sieti tak sa ti aj tak znova pripojí aj keď si to “vypol” v control centre. Všímaj si moju ikonu wifi :Ja ked cez control centre vypne WIFI tak uz ostane vypnute. Nezapne sa mi naspatek. Mam to dojebane?
voMacK napísal:Mas pravdu! Ono to ani wifi ci BT nevypne...iba odpojii..no jebem ja vasho jablcneho boha!