... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pistacik11 napísal:HA?Fuxxo zaplať si amazon prime, a máš neobmedzený cloud v cene, môžeš kukať kopu filmov a seriálov, rýchle dodanie tovaru od nich, podľa mňa není o čom za tých pár eur za rok.
heroe napísal:ja to tiez nechapem, dolezite je ppi, co ma apple velmi vysoke, a pixely tam proste nevidis, zena ma xR a ten telefon je absolutne famozny, a tiez neviem naco by tam bol OLED, ifony velmi dlho vydrzali s led displejmi a boli stale minimalne porovnatelni jak konkurencia, a je mi jedno ci to bude 1080p alebo 720p, filmy aj tak na tom pozerat nebudem, kedze nepracujem vo VW alebo v podobnej fabrikeInak ja sa stale ludom divim ze riesia nejake fullHD rozlisko na 6tich palcoch displaya, odhladnuc od telefonov.... co ich mate nalepene na nose tie displaye ci naco vam rozlisko ktoreho realny prinos je nula cela nula nula nula nic? Aby ten panel viac zral baterku alebo naco? Rovnako 4k displaye na 13 palcovych notasoch, naco? Realne to pouzije iba fuxxo ked chce vyretusovat skrabance na e63jke a pre vsetkych ostatnych je to len zbytocny priplatok. Co sa mna tyka jediny fail je ze 11tka nema oled, pri tej cene by tam uz mohol byt. Inak top fon pre userov a ak sa Xr predavali dobre tak toto sa bude lepsie.
heroe napísal:wtf, aj televizor mas este HDready?Inak ja sa stale ludom divim ze riesia nejake fullHD rozlisko na 6tich palcoch displaya, odhladnuc od telefonov.... co ich mate nalepene na nose tie displaye ci naco vam rozlisko ktoreho realny prinos je nula cela nula nula nula nic? Aby ten panel viac zral baterku alebo naco? Rovnako 4k displaye na 13 palcovych notasoch, naco? Realne to pouzije iba fuxxo ked chce vyretusovat skrabance na e63jke a pre vsetkych ostatnych je to len zbytocny priplatok. Co sa mna tyka jediny fail je ze 11tka nema oled, pri tej cene by tam uz mohol byt. Inak top fon pre userov a ak sa Xr predavali dobre tak toto sa bude lepsie.
Killo napísal:ale ved o tom pisem, rozlisko je uplne irelevantne ked uz nevidis jeho pridanu hodnotu, pokial vidis pri pouzivani pixely na tom 6,1 palcovom fone tak ti gratulujem konkretne to ma 326 ppi uz od iphonu 4 tusimwtf, aj televizor mas este HDready?
ja mam na 6,1" 2K rozlisenie a musim povedat, ze si to uzivam a citim sa dobre. Text je krasny, zaobleny, bez neprijemneho rastru, aj pri malych pismenach. Na 25" monitore mam 2K a po tom co som videl priatelkin 27" 4K, tak mne je to 2K malo. Proste pri spravnom zdroji vsetko na vyssom rozliseni vyzera lepsie.
720p je na mobile v roku 2019 VYSMECH. Ale ludia to budu kupovat jak besni (za 700euri jak by dal). Chcel som na skusku vziat iP 7/8, ale nedokazem sa na ten displej pozerat. Ano prekonal magicku hranicu 300 ppi, ale mne to je proste malo. Nehovorim, ze rozdiel uvidi kazdy (ked cely den zvaras tak ti je asi na vecer jedno jake mas rozlisenie, to chapem), ale ked uz iP ma taky mastny priplatok, clovek by cakal ze budu pouzivat lepsie rozlisenie nez mal Samsung 3 roky dozadu no...
A ak by 11tka mala OLED pri zachovani rozlisenia, vyzeralo by to este horsie - kvoli samotnej podstate technologie oled pouzitej v telefonoch.
Lipo69 napísal:ohladom rozliska vid vyssie, so sa tyka storage si mysim ze to napisal dostatocne fuxxo, uz som sa tu niekde do podobnej debaty zapojil, ale opytam sa znova, len pre zaujimavost co v tych mobiloch mate ze vam treba 128gb pamat (a to nehovorim o vyssich kapacitach)?mat zakaznikov ako vy by bol sen :)
1080p je zbytocny 720p setri baterku vlastne mali ist na 360p aby vydrzal este viac(a ano mobil mam pred xichtom, nik nan nepozera z pol metra)
dizajn je uplne nadherny preto je rovnaky x rokov, vlastne az na tie fotaky co nejdem radsej komentovat
a viac storage ? pff naco ved ja rad minam peniaze na dodatocne sluzby, co som ja daky sedlak co nema peniaze ?
dat na najnovsi model uz roky pouzivany usb c ? ale kde !! ved preco by sa mal dat rovno prepojit z macbook radou ked si mozem kupit redukciu a minut dalsie peniaze
mne fakt stoji rozum nad vami :)