jooj boha hned shitstormy
neni to moje, nekupoval som to, nemozem to predat, nebudem to z firmy odpisovat, ani nic. Pouziva sa to na kancelarsku robotu, je to ten najzakladnejsi Air s mizernym displejom, mizernym cpu, mizernou vydrzou, hreje sa to a stalo to hlboko pod tisicku pred 2 rokmi, takze uz to hodnotu ziadnu ani nema

a na tu kancelarsku robotu sa neoplati kupovat nic ine (aj ked nedavno som tatkovi bral Thinkpad E580 za 543, za danu cenu brutalny stroj), proste prekazkou su tie prehodene klavesove skratky, tazko sa to uci nanovo a opacne
a ak som dobre pozeral prechod na Widle by mal byt v pohode vdaka Bootcampu a nemal by som prist o macOS, takze chill
jednoducho ked tu skvelu pridanu hodnotu Eplu nevyuzijem, tak nech z toho neni iba tazitko na stole :)
P.S.: ja mam tiez Thinkpad T580, starceka, ale bol to brutalny stroj. Dalsi bude ale nieco s viac nez fullHD, a hlavne nie jebnute 16:9 rozlisenie na 14" - takze MogBuk, Microsoft Surface laptop 2, alebo displejom asi najlepsi Huawei Matebook X pro. Moc na vyber neni tak sa uvidi
heroe len to nezacni moc vnimat lebo sa ti prestane lubit 90% displejov :) niekedy je zlata nevedomost

Plus na oledoch je (pre mna) najhorsia PWM modulacia - na znizenie jasu sa pouziva rychle "preblikavanie" zapnuteho a vypnuteho displeja, cim nizsi jas tak tym "pomalsie" preblikava. Uz som to tu s bobrom davnejsie riesil, niektore tech. redakcie zacali pisat upozornenie, ze citlive osoby mozu z toho dostat migrenu :) takze u mna je oled no-go, aj skrz vsetky tie ine pozitivne vlastnosti no
https://www.gsmarena.com/first_iphone_11_pro_max_teardown_confirms_4000mah_battery-news-39242.phpTak dalsi zdroj potvrdzuje 4GB RAM. Coz asi u Eplu nepredstavuje problem a na pouzitelnost to nebude mat vplyv, ale aj tak skoda, mohli sa chlapci buchnut po vacku...
Na druhu stranu 4000mAh baterka, ten fon snad da 3 dni s prehladom :) to bude kral vydrze
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)