... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
jararak napísal:mne sa brutalne lubili UIQ telefony Ericcson P1 a M600, boli to paradne telefoniky
nasledne v tesnom zavese Motorola d2g
a odvtedy nevysiel ziaden poriadny telefon ;(
//MPower napísal:Nedá sa spraviť downgrade, uz som ti písal ze budeš mat nejako zblbnutý OS a sprav restore cez DFU mód a neobnovuj zo zálohy! Pred restore pre pokoj duše mozes ešte spraviť obnovu do továrneho nastavenia a potom hard reset. iOS nahraj ručne cez shift iba čo si sám stiahne iTunes. Ked to bude znova blbnut tak to reklamuj. Problem v iOS 9.1 určite nie je, je dosť vychytany. A nerob JB ak ho náhodou mas.
pistacik11 napísal:ja zas povazujem za moj naj telefon siemens s65, snim som si aj lieskovce rozbijal, vymenil som ho az ked prdla baterka, co bola slabina vsetkych siemensov,
potom este xperia mini pro, tu pouzivam dodnes, ta zas prezila aj kupel vo vodke
//MPower napísal:Ma s vás niekto v pamäti Nokiu 7650 z roku 2002? Neskutočne drahý na svoju dobu 30 000sk.. Myslim že prvý dostupný smartphone na svete s integrovaným fotoaparátom (VGA) To som chodil na ZŠ ked som ho zobral mame po mesiaci neustáleho otravovania. Mat ten telefon bolo pre mna v tedy úžasne, nič viac som nepotreboval :) všetci v škole sa stym telefónom chceli hrať a fotiť :) Nemal dokonca ani SJ, tak som sa učil anglicky
A nejaké tie pohľady stredoškolákov/vysokoškolákov v buse alebo niekde snáď nikdy nezabudnem :) Dnes uz sa vôbec nečudujem ak vidím nejakého piatačika držať najnovší iPhone alebo Android, ale v tedy to bola strašná šupa, úplne niečo iné. Som mal veru šťastie ako blázon :)
//MPower napísal:Čo si chcel tym asi povedať?Další múdri ničnehovoriaci bezvýznamný prejav tvojej inteligencie... Ked máš niečo proti mojim pekným spomienkam, rieš si to u svojho obvodného, pomôžeš tym nie len sebe. Ďakujem.
Btw. ked uz je reč o historických telefónoch tak isto veľa s vás pamätajú ešte dodnes na Nokiu N95, to bola pre mna ďalšia prelomová Nokia (pre podaktorých, už za svoje) a tak som bol spokojný že som ju neskôr vymenil za N95 8GB :)