... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
//MPower napísal:prečo potom ma volajú všetci známy aj neznámy ked majú problem s PC alebo chcú vyskladať nový PC :) asi to bude tym ze uz ako 13 ročný som skladal PC a mal prehľad a prečítané všetky recenzie o každom HW čo na PC existoval, ale názor beriem.
jkk napísal:ked sa bavime o faktoch, ktory samsung alebo aj mobil celkovo ma 8jadro pri takte 2,1ghz?
banchmark samsung vs iphon http://www.ubergizmo.com/products/lang/ ... ,iphone-6/
nekupil by som si ani jeden lebo za tie peniaze to nema pre mna pridanu hodnotu, kedze nepotrebujem sa tvarit ze som kápo s iphonom alebo ako samsungac si musim porovnavat pipika ze aha toto je porovnatelne s iphonom...oba su extremy a nie su hodne tej ceny...
//MPower napísal:Jkk, ok beriem tak 4 jadra ma na 1.5GHz a 4 na 2.1GHz aj tak ked to porazí dvojjadro je celkom úspech.
Viktor, ked som laik u teba tak ok :) len neviem prečo potom ma volajú všetci známy aj neznámy ked majú problem s PC alebo chcú vyskladať nový PC :) asi to bude tym ze uz ako 13 ročný som skladal PC a mal prehľad a prečítané všetky recenzie o každom HW čo na PC existoval, ale názor beriem.
Maco napísal:Neviem, asi som dislektik alebo len slepy ake vidis tam ze chcem ajfon a aby sem nabehli dvaja urevani jablckari?
jurkyLE napísal:more hej empowder nie si ty nejaka konkurencia toho z mama ožeň ma, co vymysla pre "majkrosoft" nove veci?
az dopozeras videjko, zhasni za sebou ano?
//MPower napísal:Ty si pre mna rovnaký social a úbožiak ako banned. Tak na tvoje sracky uz nereagujem. Píš si veselo ďalej
Gorgi napísal:Ceny su ake su, a to je asi ten najvacsi minus Apple produktov ...