... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Hugino
Auto: E61&E70
Kraj: Bratislavský

Re: novy mobil

Štvrtok, 5. Novembra 2015, 00:59

Ja keď som ho kupoval v TPD, tak som si ho mohol aj vyskúšať.....paradoxne som presne ten čo som testoval aj kúpil ;)
E70 X5 4.8i
E61 530d LCi
Ex E39 540iA Touring " Alles unter acht zylinder ist sozial..."

asfethan
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 5. Novembra 2015, 01:02

Fuxxo napísal:
a navyse jeho vytunena verzia A9X taha novy ipad pro 13", ktory dokaze take veci ze vela desktop pocitacov by nestihala.. renderovat 3Dcka, CAD programy a 4K video on the fly.. 8)

Ty si mpowerove alterego? Alebo si myslíš že mi aj vieš vysvetliť kde si na tieto sprostosti prišiel? Alebo si tými desktopmi myslel 486ky?

Maco napísal:
Navrhujem Pistovi upravit nazov temy na: Urevany iPhonaci alebo Majitelia iPhonu aneb reveme ako sa da.

Neveril som že to niekedy napíšem, ale +1, alebo rovno +9000... To sa už nedá čítať.. z konštruktívnej diskusie to spadlo do latríny...

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Štvrtok, 5. Novembra 2015, 06:25

fuxxo a mpower, hej apple produkty su fajn a fajnovo vyzeraju, su relativne vykonne (oproti beznym sunkam)
ale, za tolke prachy by to mohlo ponukat ovela ovela viac
fuxxo prosimta, rendering a cad programy ze na niecom ficia to je prd, to mi ficalo aj na starej 512mb grafike a celerone, ale za cenu imacu si poskladam taky komp ze apple sa moze ist do kuta hanbit co sa tyka nejakych renderingov a tak, apple bude vzdy stroj pre beznych uzivatelov, ovsem lovatych ktorym je jedno co to vie hlavne ze apple a drahe, na profesionalne pouzitie, ludia co sa vyznaju siahnu po HP Zbook-och a podobne
tym som nechcel povedat ze apple je zle, to urcite nie, len proste nie kazdy je rovnakeho nazoru ako vy dvaja, vy ste pototo z toho ze hovor sa zobrazi na kompe a ze to zvlada 4K videa, to nie je vsetko, by som tam spustil simulaciu co na osmych xeon jadrach, quadro grafike a 32gb ramke trva 3dni, z toho by sa jablko zosralo

to len na margo toho co ste napisali ze apple je naj, hej urcite je, len zatial neviem v com
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Lipo69
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 5. Novembra 2015, 07:03

fuxxo a mpower vas za toto promo aj niekdo plati ?
pre tych ktory iphone este nemali by podla vasich reci z neho padli na rit
apple ma to caro ze u tejto znacky sa ich majitelia s tebou budu hadat ako nikde inde

ja som mal iphone 3g ktore malo fakt svoje caro a svoju poziciu si fakt v tej dobe zasluzilo
u 5s to ani tak neplatilo kedze sa mi po pol roku vo vrecku ohol a to este nebola ani v mode ohybanie sestky takze putoval do kosa,
nevravim ze je zly ale tvrdit ze je lepsi nez ine vlajkove je velmo subjektivne
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Štvrtok, 5. Novembra 2015, 09:34

asfethan napísal:

Ty si mpowerove alterego? Alebo si myslíš že mi aj vieš vysvetliť kde si na tieto sprostosti prišiel? Alebo si tými desktopmi myslel 486ky?

Prosím ta na čo reaguješ ked si v danej problematike totálne vygumovaný a urážaš ľudí ktorý majú pravdu, a len na základe svojich dojmov zo seba spravíš hlupáka a ešte sa tváriš ako najväčší ITckar na tomto webe.
Áno ten CPU A9X použitý v iPade Pro je široko ďaleko ten najtechnologickejší a najvýkonnejší ARM procesor pod slnkom. Ak nie úkaž mi výkonnejší ARM. Dokáže napríklad renderovt 4k videá 2 naraz súčasne, čo nedokáže ani tvoj PC :)
Btw. to ze ten maličký procesor je výkonnejší ako 90% predaných PC je tvrdenie priamo výrobcu nie niekoho vymysel tu znás! Ja na rozdiel od teba píšem len overené fakty ktoré majú reálny základ..Teraz sa asi znova zmozes len na urážanie lebo ničím svoje tvrdenie neospravedlníš.
Naposledy upravil/-a //MPower v Štvrtok, 5. Novembra 2015, 12:18, upravené celkom 1 krát.

//MPower

Štvrtok, 5. Novembra 2015, 09:42

ViktorDDD napísal:
fuxxo a mpower, hej apple produkty su fajn a fajnovo vyzeraju, su relativne vykonne (oproti beznym sunkam)
ale, za tolke prachy by to mohlo ponukat ovela ovela viac
fuxxo prosimta, rendering a cad programy ze na niecom ficia to je prd, to mi ficalo aj na starej 512mb grafike a celerone, ale za cenu imacu si poskladam taky komp ze apple sa moze ist do kuta hanbit co sa tyka nejakych renderingov a tak, apple bude vzdy stroj pre beznych uzivatelov, ovsem lovatych ktorym je jedno co to vie hlavne ze apple a drahe, na profesionalne pouzitie, ludia co sa vyznaju siahnu po HP Zbook-och a podobne
tym som nechcel povedat ze apple je zle, to urcite nie, len proste nie kazdy je rovnakeho nazoru ako vy dvaja, vy ste pototo z toho ze hovor sa zobrazi na kompe a ze to zvlada 4K videa, to nie je vsetko, by som tam spustil simulaciu co na osmych xeon jadrach, quadro grafike a 32gb ramke trva 3dni, z toho by sa jablko zosralo

to len na margo toho co ste napisali ze apple je naj, hej urcite je, len zatial neviem v com

Pozri, cenu neriešme to je zbytočne.. Pozri čo stoja aj iné produkty. U Applu sa mi páci ze ked uz je predražený tak aspoň kvalitu spracovania majú výbornú, aj všetko pekne navrhnuté. Polož vedľa Macbooku Pro plastový Asus v porovnateľnej cene a bude ti na grc, ale zase nepopieram ze ten Asus bude mat výkonnejší HW za tu cenu. A písať o profi qaudro nVidie za 6000$ a porovnávať to s 2w alebo koľko žerie ARM CPU je mimo...

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Re: Android vs jabličko -fristajl betl

Štvrtok, 5. Novembra 2015, 10:17

hej, ja som plateny applom, a celkom slusne :lol: :lol: =D> =D>

viktor a kolko si tych macov mal ked sa mozem spytat? lebo ja mam 4ty macbook pro, a pracujem na nom 10-12 hodin denne a nie internet a sracky, ale adobe cc programy, a dostava nakladacku celkom slusnu. a ano, to PRO v tom macbooku PRO znamena ze je urceny na pracu ;-) a navyse maju verziu PRO (ktoru si zhodou nahod idem kupovat na buduci rok ked pride update), ktoru si mozes nakonfigurovat tak, ze absolutne s nicim problemy nebudes mat ;-) a stoji to v porovnani s tvojimi dell a podobnymi vecami MENEJ :-D
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

Maco
Auto: visavytena pajta

Štvrtok, 5. Novembra 2015, 10:23

Boha dopici ja to nepochopim, vobec sa nikto nebavil o dakych ajfonoch a hovadinach, nikto tu o to nema zaujem ale vzdy sa najde niekto kto pride za to polozit zivot a hadzat sa o zem.... Vsak sa uz ako uvedomte.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

//MPower

Štvrtok, 5. Novembra 2015, 10:36

Maco a prečo sa mame uvedomiť mi? Nemal by sa uvedomiť niekto iný kto za každú cenu musí napísať na Apple vyslovene lož po každej spŕške faktov len preto ze je to predražený hnusný Apple? Normálny názor beriem. Tak po tom na to musím reagovať..

jkk
Auto: E91 330xd

Štvrtok, 5. Novembra 2015, 10:47

ked sa bavime o faktoch, ktory samsung alebo aj mobil celkovo ma 8jadro pri takte 2,1ghz?

banchmark samsung vs iphon http://www.ubergizmo.com/products/lang/ ... ,iphone-6/

nekupil by som si ani jeden lebo za tie peniaze to nema pre mna pridanu hodnotu, kedze nepotrebujem sa tvarit ze som kápo s iphonom alebo ako samsungac si musim porovnavat pipika ze aha toto je porovnatelne s iphonom...oba su extremy a nie su hodne tej ceny...
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Štvrtok, 5. Novembra 2015, 10:48

Fuxxo napísal:
. . . viktor a kolko si tych macov mal ked sa mozem spytat? . . .

vies co nemal, a preto lebo to ze to zvlada tvoje programy je pekne, moje by som na nich nerozbehol, tym padom pre mňa mac nema zmysel co sa tyka profesionalneho vyuzitia, takze by bol iba na bezne domace pouzitie a na to je pre mna zas zbytocne predrazeny

dufam ze sme sa pochopili, nezhadzujem apple, je dobry, pre teba a tvoje programy co vyuzivas, pre mpowera ale nie pre kazdeho. bodka.

Mpower k tebe sa nebudem vyjadrovat, si tak trochu laik co sa tyka kompov a aut, takze by sme sa do vecera hadali bez nejakeho vysledku (neber to ako urazku, samozrejme)
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

TomasE36

Štvrtok, 5. Novembra 2015, 10:54

ViktorDDD napísal:

vies co nemal, a preto lebo to ze to zvlada tvoje programy je pekne, moje by som na nich nerozbehol, tym padom pre mňa mac nema zmysel co sa tyka profesionalneho vyuzitia, takze by bol iba na bezne domace pouzitie a na to je pre mna zas zbytocne predrazeny

dufam ze sme sa pochopili, nezhadzujem apple, je dobry, pre teba a tvoje programy co vyuzivas, pre mpowera ale nie pre kazdeho. bodka.

Mpower k tebe sa nebudem vyjadrovat, si tak trochu laik co sa tyka kompov a aut, takze by sme sa do vecera hadali bez nejakeho vysledku (neber to ako urazku, samozrejme)

:thumbup: =D>

//MPower

Štvrtok, 5. Novembra 2015, 11:01

Jkk, ok beriem tak 4 jadra ma na 1.5GHz a 4 na 2.1GHz aj tak ked to porazí dvojjadro je celkom úspech.

Viktor, ked som laik u teba tak ok :) len neviem prečo potom ma volajú všetci známy aj neznámy ked majú problem s PC alebo chcú vyskladať nový PC :) asi to bude tym ze uz ako 13 ročný som skladal PC a mal prehľad a prečítané všetky recenzie o každom HW čo na PC existoval, ale názor beriem.

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 5. Novembra 2015, 11:27

ViktorDDD napísal:

:thumbup: okej to je fer.. a ake su to softy?
ked to rozbehas len na oknach, tak fakt je mac pre teba zbytocny, jedine ze by si chcel viac image a rozbehal si windows nativne cez bootcamp :-D
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

bmwmpower82
Auto: Mondeo

Štvrtok, 5. Novembra 2015, 12:36

kazdy svetovy odbornik na hardware a mobily,ako male deti
osobne nevidim dovod davat za telefon 800 eur, ako realne vyuzijete ten vykon proceru v telefone?
Osobne si myslim ze telefon do 200 eur vystaci na bezne pouzitie,pride mi smiesne ked v okoli maju ludia telefon v hodnote svojej mesacnej vyplaty

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 240 neregistrovaných