... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Fuxxo napísal:a navyse jeho vytunena verzia A9X taha novy ipad pro 13", ktory dokaze take veci ze vela desktop pocitacov by nestihala.. renderovat 3Dcka, CAD programy a 4K video on the fly..
Maco napísal:Navrhujem Pistovi upravit nazov temy na: Urevany iPhonaci alebo Majitelia iPhonu aneb reveme ako sa da.
asfethan napísal:
Ty si mpowerove alterego? Alebo si myslíš že mi aj vieš vysvetliť kde si na tieto sprostosti prišiel? Alebo si tými desktopmi myslel 486ky?
ViktorDDD napísal:fuxxo a mpower, hej apple produkty su fajn a fajnovo vyzeraju, su relativne vykonne (oproti beznym sunkam)
ale, za tolke prachy by to mohlo ponukat ovela ovela viac
fuxxo prosimta, rendering a cad programy ze na niecom ficia to je prd, to mi ficalo aj na starej 512mb grafike a celerone, ale za cenu imacu si poskladam taky komp ze apple sa moze ist do kuta hanbit co sa tyka nejakych renderingov a tak, apple bude vzdy stroj pre beznych uzivatelov, ovsem lovatych ktorym je jedno co to vie hlavne ze apple a drahe, na profesionalne pouzitie, ludia co sa vyznaju siahnu po HP Zbook-och a podobne
tym som nechcel povedat ze apple je zle, to urcite nie, len proste nie kazdy je rovnakeho nazoru ako vy dvaja, vy ste pototo z toho ze hovor sa zobrazi na kompe a ze to zvlada 4K videa, to nie je vsetko, by som tam spustil simulaciu co na osmych xeon jadrach, quadro grafike a 32gb ramke trva 3dni, z toho by sa jablko zosralo
to len na margo toho co ste napisali ze apple je naj, hej urcite je, len zatial neviem v com
Fuxxo napísal:. . . viktor a kolko si tych macov mal ked sa mozem spytat? . . .
ViktorDDD napísal:
vies co nemal, a preto lebo to ze to zvlada tvoje programy je pekne, moje by som na nich nerozbehol, tym padom pre mňa mac nema zmysel co sa tyka profesionalneho vyuzitia, takze by bol iba na bezne domace pouzitie a na to je pre mna zas zbytocne predrazeny
dufam ze sme sa pochopili, nezhadzujem apple, je dobry, pre teba a tvoje programy co vyuzivas, pre mpowera ale nie pre kazdeho. bodka.
Mpower k tebe sa nebudem vyjadrovat, si tak trochu laik co sa tyka kompov a aut, takze by sme sa do vecera hadali bez nejakeho vysledku (neber to ako urazku, samozrejme)
ViktorDDD napísal:
vies co nemal, a preto lebo to ze to zvlada tvoje programy je pekne, moje by som na nich nerozbehol, tym padom pre mňa mac nema zmysel co sa tyka profesionalneho vyuzitia, takze by bol iba na bezne domace pouzitie a na to je pre mna zas zbytocne predrazeny
dufam ze sme sa pochopili, nezhadzujem apple, je dobry, pre teba a tvoje programy co vyuzivas, pre mpowera ale nie pre kazdeho. bodka.
Mpower k tebe sa nebudem vyjadrovat, si tak trochu laik co sa tyka kompov a aut, takze by sme sa do vecera hadali bez nejakeho vysledku (neber to ako urazku, samozrejme)