... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ROKI49 napísal:ja nechapem o co sa tu snazi, kazdy ho ma za kokota a furt si neda pokoj. a teraz fakt nehovorim o Vomackovi.....
dedo1 napísal:Chcel som tým povedať že si strašný tragéd. Nic iné. A ani nezačínaj so závisťou a podobnými picovinami.
ROKI49 napísal:koho zaujima, ake si mal mobily? odpoviem ti, nikoho, kazdy ta ma u pici ty cirkusant
//MPower napísal:kto ma rýchlejšie auto? :)
//MPower napísal:Ak si slepý pako je tu reč aktuálne o rôznych mobiloch z minulosti, nie len o mojichPrečo by som sa nepodelil o moje? Lebo ak som niečo dostal tak sa musím hanbiť?
PS: za kokota si sám o čom svedčia tvoje príspevky na fóre..
Btw. stááále dokolečka dokola nonstop furt tie iste mena.. Nik další kto prejaví svoju typickú Slovensku vlastnosť a prejav svojej inteligencie? :)
Slevin a nebodaj už nemáš..? kto ma rýchlejšie auto? :)
Prosím ta na čo reaguješ ked si v danej problematike totálne vygumovaný a urážaš ľudí ktorý majú pravdu, a len na základe svojich dojmov zo seba spravíš hlupáka a ešte sa tváriš ako najväčší ITckar na tomto webe.
Viktor, ked som laik u teba tak ok :) len neviem prečo potom ma volajú všetci známy aj neznámy ked majú problem s PC alebo chcú vyskladať nový PC :) asi to bude tym ze uz ako 13 ročný som skladal PC a mal prehľad a prečítané všetky recenzie o každom HW čo na PC existoval, ale názor beriem.
Ty si pre mna rovnaký social a úbožiak ako banned. Tak na tvoje sracky uz nereagujem.
Další múdri ničnehovoriaci bezvýznamný prejav tvojej inteligencie...
Nik další kto prejaví svoju typickú Slovensku vlastnosť a prejav inteligencie? :)
slevin napísal:
Dedo ja som tiez dlho nevedel prekusnut ze moze mat niekto na svete rychlejsie auto ako mam ja
dedo1 napísal:Ako? Poraťíš my?