... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Maco napísal:od druhej polky septembra do 3.11. je pol roka? :-O hmm.. kazdy vie ze kazdy rok v septembri su nove modely, apple to tak robi 10 rokov. a ten novy model zas len dodaju v oktobri/novembri.. inak 8micka je davno na predajniach uz, ani nie mesiac po predstaveni, kedysi chodili tie nove ajfony do nasej zaostalej krajiny este dlhsie..Ale to je fajn marketing, ohlasis model, dodas za polroka a za menej ako polroka ohlasis novy
Lipo69 napísal:fuha, dufam ze budes, aby si bol king na bmwklube a my jablckari ti budeme vsetci zavidiet :-O jak v tych reklamachNo ja dufam pre vas aby ste to dostali do ruk este tento rok, nie ako tu niekto pisal na jar ze sa mu konecne dostal iphone do ruk
Nie ze ja budem mat skor galaxy s 9 skor ako vy xko :)
voMacK napísal:sak za rok mi daju novy, ja nebudem davat na bazos nic dopyce sak citam ne?Fuskso to Xko nemusi ani rozbaluvat. Rovno to moze dat na bazos a objednat XI, ci kery kokot pride o rok...
//MPower napísal:urcite tmavu sivuFuxo akú farbu budeš brať? Ja som spravil predobjednávku na obe, tiež 64GB :)
Fuxxo napísal:fuha, dufam ze budes, aby si bol king na bmwklube a my jablckari ti budeme vsetci zavidiet :-O jak v tych reklamach![]()
//MPower napísal::D ty proste si nedáš pokoj, furt dokolecka budeš o tom istom jak malé decko. Nereagujem na teba preto lebo si jebko bez vedomosti a ja odmietam s takým diskutovať :) ale chápem že máš problém s chápaním keď ti to už musím opakovať 2x.
Maco napísal:sak ale to je normalna vec, tak to proste funguje, a kazdy rok sa to zlepsuje, ide o to, ze sme v krajine akej sme, preto sme az niekde pozadu v poradovniku.. ale 8micka uz napriklad prisla uplne vpohode, neviem kedy sa zacala predavat v us, ale bez problemov to kupis u nas uz. a Xko je uplne ina kategoria,lebo predstavuju proste uplne novy produkt, ktory asi nieje len evolucia toho predchadzajuceho, a zas raz je to tak, jak so vsetkym co epl robi (napriklad imac pro bol predstaveny na wwdc pred prazninami, a v predaji az v decembri bude), este to najskor vychytavaju atd. pri autach ti to napriklad nevadi? ked predstavi hociktora automobilka novy model, teraz v lete a do predaja pride "spring 2018" a podobne terminy.. co je na tom? :-OJa nehovorim ze to je polrok ale minule ste tu revali ze tie najvyssie verzie nevedeli dodat nacas ale az po niekolko mesiacoch ako bol original termin. A myslis ze je v pohode porovnavat jednu znacku s 10timi? Lebo to co si napisal je riadna kokotina
Lipo69 napísal:to mi uslo fakt, tazko sa to rozoznava cez spravy :-/ ty si zas tiez pochopil humorny podton tej spravy ako vidimfuha tu niekto vstal hore ritou, ja som to myslel v dobrom lebo osobne som nervozny ked mam na nieco cakat 5+ dni a ked som cital ze vy ste ani po mesiaci nemali phone tak som neveriacky sucitil
a neviem co tu zase pustas o zavideni, toto forum, zo slovenskych webov ma najblizsie k tomu aby sa tu viedla normalna debata kde sa porovnavaju vlajkove modely bez toho aby si sa musel navazat do vsetkeho ineho nez to co on pouziva (ty to ocividne nezvladas)
iphone a apple firma ma svoje problemy ako kazda ina tak sa netvarte tak urazene ked si niekto tu dovoli napisat
Maco napísal:tak si to precitaj znova, v prvom rade KAZDY ifon ktory predstavili isiel do predaja tak mesiac po predstaveni, cize to neni tak ze ho predstavia v septembri a hned sa da kupit. neda. a dalsia vec, co som uz pisal predtym, len to treba aj citat, ze Xko je uplne novy model a jednoducho to trva dlhsie odladit + nabeh vyroby a neviem co vsetko okolo toho. na buduci rok ked pride nastupca Xka, tak verim tomu ze bude na predajniach rovnako s ostatnymi modelmi, mesiac po predstaveni.No uz len pri pouziti prikladu s automobilkami je vidiet ze si to nepochopil. Automobilka nieco predstavi, do polroka to pusti do predaja ale bude to predavat 7rokov.
Pri mobile predstavis nieco, posles to do predaja za 3mesiace a za dalsieho polroka plus minus predstavis zas novy model z toho mobilu.
A to s tymi viacerymi znackami je porovnavat kokotina lebo iPhone ponuka dve a pol moznosti. Obyc, plus a X. Mas dajme tomu 10 znaciek. Vacsina ma minimalne 4-5 kategorii aby ulahodila kazdemu a tym padom kazdy model vyda postupne. Ked je tych znaciek viac tak sa ti zda ze vychadzaju stale nove mobily. Android s tym nic nema tak isto ako iOS nema nic s iPhoneom.
pistacik11 napísal:nema, ani sa k nemu nepriblizuje, a ani samsung. uz len to ze ani jeden z nich si nerobi svoje operacne systemy na svoje zariadenia, a tym padom to je cele uplne inde, a pre mna to je najvacsia vyhoda toho celeho.. 100RM napisal dobre tiez.. vyrabaju podobne veci, ale niesu prepojene takym sposobom co prave vytvara ten ekosystem.Fuxxo no ja neviem, ale také Sony má ten " ekosystém" tiež dosť vychytaný a verím, že minimálne Samsung na tom bude podobne