pyranes napísal:mpower trosku laicky, ota? ja som dal nastavenia a aktualizovat.. cez dfu a podobne to neviem ani nerobim. Ked je uz apple taky jednodchy a user friendly mohlo by to fungovat stopercentne cez nastavenia a nie inak. To len tolko mojho rozculenia.. Neber to ako utok a kludne mi rozpis este k tej mojej otazke. Dik
To je presne to čo si spravil, OTA (Over the air). Ono prejsť touto metódou na úplne nové jadro systému nie je len tak.. Nemá to význam rozoberať ale tu Apple robí maximum. Je lepšie aby si to robil cez kábel a vhodným spôsobom. Ďalšia vec je že niektorí ľudia by ani po tomto procese nemalo problém, ale tým ze obnovia zo zálohy z staršieho systému (kľudne ale aj s toho istého) tak si obnovia aj problém. Proste nič nie je dokonale. Ale toto sa stáva väčšinou že ak majú problém už na pôvodnom systéme a urobia Restore a potom plnia fóra že im to nepomohlo pritom si neuvedomia že zálohou si ho dali naspäť :) Preto je vždy lepšie zvolit po tomto procese “nastaviť iPhone ako nový” a neobnovovať.
Tu máš video ako dostaneš iPhone do DFU módu
https://youtu.be/lFDfh3hVx6wAk ti iTunes napíše že si v režime obnovenia alebo recovery móde musí byt obrazovka iPhone čierna! To si úspešne v DFU móde. Pokial ti na obrazovke iPhonu bude svietiť logo iTunes si v Recovery móde a nie DFU.
Ak to úspešne absolvuješ potom len stlač a drž shift a klikneš na restore a vyskočí ti tabuľka kde už vyberieš vopred nachystany iOS11 .IPSW súbor ktorý si stiahneš cez iTunes a potom si ho len vytiahneš s priečinka na plochu. To už si ale vygoogli ako spravíš