... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Lipo69 napísal:absolutny suhlasoni na to fakt dali cenu 800/950, je ked som som kukal video tak si vravim ze za 5 kil dobry mobil
ako toto je smiesne
ked vlajkove mobily stali 600 tak som to chapal, ale ten rozdiel v generaciach je stale rovnaky ako pred rokmi, oni nerobia teraz vyrazne velke kroky aby kazdy rok mohli prihodit kilo na cene, stale to vie len o troska lepsie fotit plus maly upgrade na designe plus daka feature ktoru aj tak nikomu moc nepomoze
ziadny mobil co stoji 800+ si svoju cenu neobhaji
to akoze v 2018 nove mobily budu zase drahsie ?
ja som velmo zvedavy na tie predaje ci ludia budu platit za to iste v podstate stale viac
//MPower napísal:No hej, ale aj to podla mna nemožeme moc porovnávať. Nakolko v Sasmusngu bolo odomknutie tvárou iba ako doplnkové a vzhladom na to že nebolo moc bezpečné a funkčné sa nie je čo čudovať že bolo aj neoblúbené pred inými metodami. Zatial čo iPhone X to má ako primárne a jediné riešenie. A može sa stat že tu získa uspech.
Lipo69 napísal:nieco na tom bude asi.. na druhej strane, v cine stupa priemerna mzda, neni to take jednoduche vyrobit, neni to take lacne vyrobit tie pokrokovejsie veci lebo su stale mensie, atd. a vo finale ti predajcovia nemaju na tom take zisky, jak si ludia myslia..oni na to fakt dali cenu 800/950, je ked som som kukal video tak si vravim ze za 5 kil dobry mobil
ako toto je smiesne
ked vlajkove mobily stali 600 tak som to chapal, ale ten rozdiel v generaciach je stale rovnaky ako pred rokmi, oni nerobia teraz vyrazne velke kroky aby kazdy rok mohli prihodit kilo na cene, stale to vie len o troska lepsie fotit plus maly upgrade na designe plus daka feature ktoru aj tak nikomu moc nepomoze
ziadny mobil co stoji 800+ si svoju cenu neobhaji
to akoze v 2018 nove mobily budu zase drahsie ?
ja som velmo zvedavy na tie predaje ci ludia budu platit za to iste v podstate stale viac
Killo napísal:To povedz ///MentalPauerovi, ta dopicha plastovou vidlickou od tresky co mal na ranajky v tackarni.
pyranes napísal:Downgrade na iOS 10 už nespravíš nakoľko Apple prestal podpisovať iOS 10 pred pár dnami.. Každopádne 90% problémov čo užívatelia s iOS 11 majú (aj s batériou, lebo aktualizovali cez OTA na úplne novú verziu iOS čo ja nikdy nedoporučujem) vyriešiš okamžite čistou inštaláciou iOS cez DFU mód a neobnovuj zo zálohy (návod si nájdi na nete). Potom ak by si chcel maximalizovať ešte výdrž batérie tak vhodným nastavením ako vypnutím nepotrebných položiek v lokalizačných službách, osviežovaní aplikácii na pozadí prípadne ak vypneš spotlight (treba na každej app zvlášť, návod najdeš) tak nie len predĺžiš vydrž batérie ale pri starších iP ho môžeš dokonca zrýchliť nakoľko nebude indexovať a uľaví sa CPU. Mne napr. 7 Plus na iOS 11 vydrží dlhšie ako som mal na iOS 10.Chalani dal som frajerke na iphone 6 128gb ios 11 a baterku zral jak kkt... Teraz som ho updatol na 11 daco ale stale to nedrzi baterku ako to zvyklo... Da sa to nejak downgradnut naspak? Googlil som atd ale mozno mi tu apple fans poradi ak to najjednoduchsie spravit.
Dik
pistacik11 napísal:Síce toto o kvalitách zachytených médii nevypovedá, ale je úžasné že dokáže takmer 1000fps aj keď iba v 720p, to treba uznať.http://style.hnonline.sk/tech/1040536-taketo-video-n
Takže ani jablková kamera není taký top
jozohuzo napísal:Počkaj na iPhone Xale mpowa bude zasa butthurted lebo iphone uz nema najlepsi fotak! https://www.dxomark.com/google-pixel-2- ... a-quality/