... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 11
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6
Kraj: Bratislavský

Re: ako ste zarobili na M :)

Štvrtok, 26. Mája 2011, 23:05

Prepac kamo ale to si dost prestrelil.

Po prvé som hneď po prvom odstavci povedal že orientovať sa podľa ceny je picovina.
Po druhé som nikdy nespominal rok výroby.

Co sa týka aut kupenych na Slovensku tak som spomínal servis u druhého - tretieho ... majiteľa, nie prvého vzhľadom na to že ten na to má peniaze + záruka.

Co sa týka Slovenska tak tu by som si nekupil ani Pionier :) ani jedno auto nemá tie kilometre ktoré su na tachometri. Kamarát presne pred mesiacom predal svoju E46 M3 s cca 80-90 tisíc km a musím povedať, že bolo práve na čase. Bol tuším uz 5ty majiteľ, každý pred ním tomu dával na picu, pokúšal sa to tunovat, nebolo to správne servisovane etc. Výsledok toho celého je olej ktorý ide do SMG, rozjebany diferenciál a ďalšie veci co čakajú na nového majiteľa. Viem že on to nepretacal, ale o ľuďoch pred ním by som to netvrdil ;)

Nemyslím to v zlom, mám rad staré auta a urcite nikoho neodsudzujem kvôli tomu že má E36/E39, práve naopak, veľmi rad si čítam príbehy týchto aut. Co som sa pokúšal vysvetlit je, že starať sa o Mko nieje lacná záležitosť. Ak človek má problém dat dokopy viac ako 10tisic na auto tak asi ťažko bude živiť Mko s 15litrovou spotrebou v meste, nehovoriac o tom, že si kupujem Mko aby som to občas prehnal a tam sa spotreba pohybuje uz okolo 25...
Naposledy upravil/-a SmartBastard v Piatok, 27. Mája 2011, 09:07, upravené celkom 1 krát.
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

dodoIPD
Auto: BMW

Piatok, 27. Mája 2011, 00:13

Vacsina ludi, ma ///M ako druhe alebo tretie auto.

Nikto rozumny si nekupi E46 M3 bez inspekcie, cize ak tam odchadza/bucha diferak a SMG zle radi, tak vacsina ludi by od toho dala ruky prec, ak by to Mko stalo 9000 euro, tak mozno preto, ze tam treba servis dohnat.

SmartBastard

Piatok, 27. Mája 2011, 09:11

dodoIPD napísal:
Vacsina ludi, ma ///M ako druhe alebo tretie auto.

OP sa pýtal ako zarobiť na Mko v 18tich, takze asi ťažko to bude jeho druhé/tretie auto.
www.RoyalGarage.sk

blesk
Auto: x1 18xd (2015)

Piatok, 27. Mája 2011, 10:05

otazka bola tak trochu matuca kedze nazov je ako ste zarobili na prve M-ko a v prispevku je ze ako ste zarobili ti co mate 18 na BMW - ak je to otazka na akekolvek BMW tak to je pomerne lahke - BMW vracin je tu plna prdel za par supov a staci jedno leto na brigade a to ani nie bohvie akej. Vracinu trochu pokatujes, pokusis sa nieco naucit za volantom, aj pri jeho "opravovani" a za chvilu to asi predas a kupis si jazdenu fabiu 1,2htp alebo 1,9tdi aby si mal aj na benzin ked uz ta zunovalo chodit do skoly alebo prvej prace elektrickou.

ak to bolo myslene ze ako ste zarobili na M-ko ked mate 18-tak osobne neviem o nikom z klubu kto ma trochu normalne M-ko (ak vobec nejake) a ma 18. najlacnesjie sa daju najst nejake E34 M5 s +-300tis km jedno celkom pekne sa predalo za cca 120tis kc a jedno (nechcem ho tu hodnotit lebo ani velmi ho neviem zhodnotit) je este stale v ponuke za 75tis kc - to s ada zarobit aj po brigadach-len tazssie to bude aj udrzat pri zivote. Ja osobne som si do svojich cca 25rokov kupoval len kvalitne Audio (high end) - mohol som si za to kupit v pohode take M-ko ale radsej som siel vtedy inou cestou. Po VŠ som dostal v praci sluzobne auto aj na sukromne ucely ktore mam dodnes (teda aut som vystriedal dost aj par praci) a az v strednom veku som zacal ako fanda sportovych aut uz od malicka si nejake kupovat ale uz ako 2-he ci tretie do rodiny. Viem dobre ze student ci slobodny clovek je ochotny dat za vysnivanu vec prve a posledne (ja som tlacil do hudby:-), pokial ho slusne zivia rodicia a on si to vie zarobit na brigadach ci prvej praci ide to ale to auto bude velmi slaby tien M-ka toho co vyslo dost rokov dozadu z tovarne.
Naposledy upravil/-a blesk v Piatok, 27. Mája 2011, 10:17, upravené celkom 1 krát.

patres
Auto: qupé

Piatok, 27. Mája 2011, 10:08

Rovnako ako zarobim na feliciu zarobim aj na Mko.

rayo.svk
Auto: E36 318i

Piatok, 27. Mája 2011, 10:42

slusne Mko ide tak kolo 30 tisic...na to si brigadou nezarobis...teda pokial poznate taku kde ano tak pls SS :D
BMW E36 318isedan
How this shit happend :D

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Piatok, 27. Mája 2011, 11:38

rayo.svk napísal:
slusne Mko ide tak kolo 30 tisic...na to si brigadou nezarobis...teda pokial poznate taku kde ano tak pls SS :D

ked budes robit kurvu, zoberes tak 50eciek za zakaznika, spravis 10 denne, to uz mas 500eciek za den, a za dva mesiace mas na Mko za 30litrov :lol:

Ahmed
Auto: BMW
Kraj: Prešovský

Piatok, 27. Mája 2011, 11:57

Jannci napísal:

ked budes robit kurvu, zoberes tak 50eciek za zakaznika, spravis 10 denne, to uz mas 500eciek za den, a za dva mesiace mas na Mko za 30litrov :lol:

A je to :!: mozme uzavriet :mrgreen:
Speed means freedom of the soul.

blesk

Piatok, 27. Mája 2011, 12:49

rayo.svk napísal:

:-) som zvedavy co budes pisat do prispevkov na inzerat ak niekto da slusne M-ko pod 10tis...

ak si myslel napr na E92 tam suhlas lacnejsie ako 30tis je chujovina. Su tu ale aj E30, E34, 36, 46, 39 a tie su rozhodne pod 30tis dost slusne a viac ako plnohodnotne M-ka:-)

SmartBastard

Piatok, 27. Mája 2011, 13:47

blesk napísal:
otazka bola tak trochu matuca kedze nazov je ako ste zarobili na prve M-ko a v prispevku je ze ako ste zarobili ti co mate 18 na BMW - ak je to otazka na akekolvek BMW tak to je pomerne lahke - BMW vracin je tu plna prdel za par supov a staci jedno leto na brigade a to ani nie bohvie akej. Vracinu trochu pokatujes, pokusis sa nieco naucit za volantom, aj pri jeho "opravovani" a za chvilu to asi predas a kupis si jazdenu fabiu 1,2htp alebo 1,9tdi aby si mal aj na benzin ked uz ta zunovalo chodit do skoly alebo prvej prace elektrickou.

ak to bolo myslene ze ako ste zarobili na M-ko ked mate 18-tak osobne neviem o nikom z klubu kto ma trochu normalne M-ko (ak vobec nejake) a ma 18. najlacnesjie sa daju najst nejake E34 M5 s +-300tis km jedno celkom pekne sa predalo za cca 120tis kc a jedno (nechcem ho tu hodnotit lebo ani velmi ho neviem zhodnotit) je este stale v ponuke za 75tis kc - to s ada zarobit aj po brigadach-len tazssie to bude aj udrzat pri zivote. Ja osobne som si do svojich cca 25rokov kupoval len kvalitne Audio (high end) - mohol som si za to kupit v pohode take M-ko ale radsej som siel vtedy inou cestou. Po VŠ som dostal v praci sluzobne auto aj na sukromne ucely ktore mam dodnes (teda aut som vystriedal dost aj par praci) a az v strednom veku som zacal ako fanda sportovych aut uz od malicka si nejake kupovat ale uz ako 2-he ci tretie do rodiny. Viem dobre ze student ci slobodny clovek je ochotny dat za vysnivanu vec prve a posledne (ja som tlacil do hudby:-), pokial ho slusne zivia rodicia a on si to vie zarobit na brigadach ci prvej praci ide to ale to auto bude velmi slaby tien M-ka toho co vyslo dost rokov dozadu z tovarne.

100% súhlasím
www.RoyalGarage.sk

SmartBastard

Piatok, 27. Mája 2011, 13:48

Jannci napísal:

Tak toto je pánsky plán :D
www.RoyalGarage.sk

blesk

Piatok, 27. Mája 2011, 14:13

myslim ze po 10tich zakaznikoch denne bude mat tvoja prdel toho docela dost a nie to este mat chut natriasat sa v M-ku:-)
Naposledy upravil/-a blesk v Sobota, 28. Mája 2011, 18:36, upravené celkom 1 krát.

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Piatok, 27. Mája 2011, 18:43

Luko-M5 napísal:
nie,nie len motivácia do buducna keed ešte nemám 18 a chcel by som neaku tu M5 :P

Nauc sa radsej najprv kadit do nocnika a v noci sa nepocikavat do plienky a potom rozmyslaj na niecim takym.
Vodicak este nemas a zrazu chces jazdit na aute co ma 450koni. Potom to aj tak vyzera na ulci ked sa takemu faganovi co nema pud sabazachovy a odjazdene par km po dedine. Nauc sa najprv jazdit na babete alebo pripadne na felicii a tak pokracuj dalej.....

SamoM3
Auto: E36M3,2 coupe
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 28. Mája 2011, 13:22

No a co takto to skusit po starom a to tvrdou drinou?

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 29. Mája 2011, 02:22

Samuel Pitvorec napísal:
No a co takto to skusit po starom a to tvrdou drinou?

jj ja som to tak skusil, aj ked nie M ale tak za polroka odriekania alkoholu, v krcme pri kofolke, nerozhadzovania sa, som si doprial celkom slusnu e36, trochu ju porobil, potom sa zacal rozhadzovat, zanedbaval ju a teraz ked som sa troska uskromnil, som prisiel nato ako sa da celkom pekne uzivit e36 aj po servisnej stranke, nezanedbavat rodinu, priatelov. Proste ked mas nieco v hlave, prestanes minat na zbytocnosti( vynimka je BMW), podriadis vsetko svojmu cielu, pojde to ani sam nebudes vediet ako :wink:
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 11

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 271 neregistrovaných