... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
dodoIPD napísal:Vacsina ludi, ma ///M ako druhe alebo tretie auto.
rayo.svk napísal:slusne Mko ide tak kolo 30 tisic...na to si brigadou nezarobis...teda pokial poznate taku kde ano tak pls SS
Jannci napísal:
ked budes robit kurvu, zoberes tak 50eciek za zakaznika, spravis 10 denne, to uz mas 500eciek za den, a za dva mesiace mas na Mko za 30litrov
rayo.svk napísal:slusne Mko ide tak kolo 30 tisic...na to si brigadou nezarobis...teda pokial poznate taku kde ano tak pls SS
blesk napísal:otazka bola tak trochu matuca kedze nazov je ako ste zarobili na prve M-ko a v prispevku je ze ako ste zarobili ti co mate 18 na BMW - ak je to otazka na akekolvek BMW tak to je pomerne lahke - BMW vracin je tu plna prdel za par supov a staci jedno leto na brigade a to ani nie bohvie akej. Vracinu trochu pokatujes, pokusis sa nieco naucit za volantom, aj pri jeho "opravovani" a za chvilu to asi predas a kupis si jazdenu fabiu 1,2htp alebo 1,9tdi aby si mal aj na benzin ked uz ta zunovalo chodit do skoly alebo prvej prace elektrickou.
ak to bolo myslene ze ako ste zarobili na M-ko ked mate 18-tak osobne neviem o nikom z klubu kto ma trochu normalne M-ko (ak vobec nejake) a ma 18. najlacnesjie sa daju najst nejake E34 M5 s +-300tis km jedno celkom pekne sa predalo za cca 120tis kc a jedno (nechcem ho tu hodnotit lebo ani velmi ho neviem zhodnotit) je este stale v ponuke za 75tis kc - to s ada zarobit aj po brigadach-len tazssie to bude aj udrzat pri zivote. Ja osobne som si do svojich cca 25rokov kupoval len kvalitne Audio (high end) - mohol som si za to kupit v pohode take M-ko ale radsej som siel vtedy inou cestou. Po VŠ som dostal v praci sluzobne auto aj na sukromne ucely ktore mam dodnes (teda aut som vystriedal dost aj par praci) a az v strednom veku som zacal ako fanda sportovych aut uz od malicka si nejake kupovat ale uz ako 2-he ci tretie do rodiny. Viem dobre ze student ci slobodny clovek je ochotny dat za vysnivanu vec prve a posledne (ja som tlacil do hudby:-), pokial ho slusne zivia rodicia a on si to vie zarobit na brigadach ci prvej praci ide to ale to auto bude velmi slaby tien M-ka toho co vyslo dost rokov dozadu z tovarne.
Jannci napísal:
ked budes robit kurvu, zoberes tak 50eciek za zakaznika, spravis 10 denne, to uz mas 500eciek za den, a za dva mesiace mas na Mko za 30litrov
Luko-M5 napísal:nie,nie len motivácia do buducna keed ešte nemám 18 a chcel by som neaku tu M5
Samuel Pitvorec napísal:No a co takto to skusit po starom a to tvrdou drinou?