... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
dodoIPD napísal:
Byt tebou, zacnem akceptovat ze ludia mozu mat aj ine nazory ako ty.
speq napísal:" no na webe ste si mohli vsimnut slusne ponuky aj uz za 14K EUR (SC cabrio, ....)"
dufam ze si nemyslel tu modru , ktora sa predala a na druhy den sa rozpadla prevodovkato auto je cele rozpadnute proste
Vlado Behun napísal:to "smartbastard": Vsetky tie auta, ktore som mal boli skoro TOP, a ano, je pravda, ze ani jedno z nich uz nemam, no nie preto, ze by som sa ich musel zbavit, ale preto, lebo som sa od auta k autu stale posuval vyssie a vyssie k modelu, ktory bol stale mojim snom, cize od E30 325i cez E36 M3, E39 M5 az po E46 M3 (momentalne vlastnim, 96tis km)....
Vlado Behun napísal:to "financnym poradcom" airbone a smartbast.: nepisal som o uveroch, ktore Ti zhltnu celu vyplatu, ci Ta zrujnuju, ... 100 EUR splatka nie je nic, co by dnesneho mladeho sikovneho cloveka polozilo lopatky..
Ak by sa spraval kazdy, ako vy, tak neexistuju uvery, lebo ich ludia nepouzivaju. Ludia by byvali v podnajmoch, a 30 rokov setrili na byty, az by si ich mohli kupit, jazdili by MDH, len aby si mohli kupit auto cash, .... ved >50% automobilov sa predava prostrednictvom roznych financnych produktov, ...
Vlado Behun napísal:To all (ktori nesuhlasia): Nepresvedcite ma, ze ak ma niekto svoj sen, nie je dobre si ho splnit tak, ze si vezmem ucelovy spotrebak, a kupim si svoje prve vysnene auto. Ako mladeho chalana, splacanie uveru ma motivuje brigadovat, a spravat sa financne zodpovedne, a nie chodit sa napr. nadrbavat na letne festivaly, minat peniaze len pre to, ze na svoje prve auto TERAZ nemam, a neviem sa uskromnit v prospech splnenia sa mojho sna v 5 rocnom horizonte.
Pisal som o ludoch, ktori studuju, chodia MHD (lebo im to nevadi), a ziju si svoj sen aspon pocas vikendov (18 - 22r).
Aj ja som si uz ako zarabajuci (prvy job) vzal 150tis Sk este na prve E30 coupe, a dodnes nelutujem. Splnil som si sen ASAP, a potom som ho len pomaly ladil, ... neznamena to vsak, ze som na to auto nemal, no nemal som celu sumu, a to, co som mal (nasetrene), som mal ako zabezpeku na opravy, PHM, a pod.
Nevravim, ze spotrebak je ideal, no je to cesta, ak CHCES HNED, MAS moznosti, SNAHU, NECHCS cakat, a inac sa neda.
rayo.svk napísal:no inteligentnejsi zostanu v tej dobre platenej prace a kupia si auto z vyplaty
rayo.svk napísal:no vies treba si najst firmu ktora neskrachuje len taknieco ako nadnarodna americka spolocnost co zamestnava cca 250 tisic ludi
rayo.svk napísal:no holt obcas sa podaritak ale kebyze sa stane nieco take tak dufam ze to zvladnem
predsa len o ITckarov je zaujem stale
johnyfly1 napísal:no ja mam skolu IT a cisco certifikaty a robil som skoro v najdrahsom pc servise.obchode v za par sto eurnie vsade to je fajn...musi to byt ozaj velka firma co dobre zaplati...
teraz ani IT nerobim teda tak z 10% hej ale vsetko mi uz unika a pomaly zabudam![]()
![]()
![]()