... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
maiki
Auto: 02" E46 320d
Kraj: Bratislavský

Re: ako ste zarobili na M :)

Nedeľa, 5. Júna 2011, 15:50

dodoIPD napísal:

Byt tebou, zacnem akceptovat ze ludia mozu mat aj ine nazory ako ty.

=D>
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Nedeľa, 5. Júna 2011, 16:08

speq napísal:
" no na webe ste si mohli vsimnut slusne ponuky aj uz za 14K EUR (SC cabrio, ....)"
dufam ze si nemyslel tu modru , ktora sa predala a na druhy den sa rozpadla prevodovka :D to auto je cele rozpadnute proste

:thumbup:
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

Vlado Behun
Auto: E46 M3

Pondelok, 6. Júna 2011, 08:51

to "smartbastard": Vsetky tie auta, ktore som mal boli skoro TOP, a ano, je pravda, ze ani jedno z nich uz nemam, no nie preto, ze by som sa ich musel zbavit, ale preto, lebo som sa od auta k autu stale posuval vyssie a vyssie k modelu, ktory bol stale mojim snom, cize od E30 325i cez E36 M3, E39 M5 az po E46 M3 (momentalne vlastnim, 96tis km)....

to "financnym poradcom" airbone a smartbast.: nepisal som o uveroch, ktore Ti zhltnu celu vyplatu, ci Ta zrujnuju, ... 100 EUR splatka nie je nic, co by dnesneho mladeho sikovneho cloveka polozilo lopatky..

Ak by sa spraval kazdy, ako vy, tak neexistuju uvery, lebo ich ludia nepouzivaju. Ludia by byvali v podnajmoch, a 30 rokov setrili na byty, az by si ich mohli kupit, jazdili by MDH, len aby si mohli kupit auto cash, .... ved >50% automobilov sa predava prostrednictvom roznych financnych produktov, ...

To all (ktori nesuhlasia): Nepresvedcite ma, ze ak ma niekto svoj sen, nie je dobre si ho splnit tak, ze si vezmem ucelovy spotrebak, a kupim si svoje prve vysnene auto. Ako mladeho chalana, splacanie uveru ma motivuje brigadovat, a spravat sa financne zodpovedne, a nie chodit sa napr. nadrbavat na letne festivaly, minat peniaze len pre to, ze na svoje prve auto TERAZ nemam, a neviem sa uskromnit v prospech splnenia sa mojho sna v 5 rocnom horizonte.
Pisal som o ludoch, ktori studuju, chodia MHD (lebo im to nevadi), a ziju si svoj sen aspon pocas vikendov (18 - 22r).

Aj ja som si uz ako zarabajuci (prvy job) vzal 150tis Sk este na prve E30 coupe, a dodnes nelutujem. Splnil som si sen ASAP, a potom som ho len pomaly ladil, ... neznamena to vsak, ze som na to auto nemal, no nemal som celu sumu, a to, co som mal (nasetrene), som mal ako zabezpeku na opravy, PHM, a pod.

Nevravim, ze spotrebak je ideal, no je to cesta, ak CHCES HNED, MAS moznosti, SNAHU, NECHCS cakat, a inac sa neda.
Ex - Renault 5 TL, Renault 5 GT Turbo, Fiat Uno Turbo, Peugeot 106 1,6 GTi, Ford Focus ST, Impreza Sti (now)
Ex - BMW E30 325 Coupe
Ex - BMW E36 316 Compact
Ex - BMW M3 E36 3,2
Ex - BMW M5 E39
Ex - BMW M3 E46
Current: Non BMW (+ E46 Compact 2,0d)

SmartBastard

Pondelok, 6. Júna 2011, 12:32

Vlado Behun napísal:
to "smartbastard": Vsetky tie auta, ktore som mal boli skoro TOP, a ano, je pravda, ze ani jedno z nich uz nemam, no nie preto, ze by som sa ich musel zbavit, ale preto, lebo som sa od auta k autu stale posuval vyssie a vyssie k modelu, ktory bol stale mojim snom, cize od E30 325i cez E36 M3, E39 M5 az po E46 M3 (momentalne vlastnim, 96tis km)....

Takze ktore je tvoje vysnivane auto? E46?? A hovoril si o ziti svojho sna, tak preco si si nezobral spotrebny a nekupil si hned E46 ale odporucas to ostatnym?

Vlado Behun napísal:
to "financnym poradcom" airbone a smartbast.: nepisal som o uveroch, ktore Ti zhltnu celu vyplatu, ci Ta zrujnuju, ... 100 EUR splatka nie je nic, co by dnesneho mladeho sikovneho cloveka polozilo lopatky..

Ak by sa spraval kazdy, ako vy, tak neexistuju uvery, lebo ich ludia nepouzivaju. Ludia by byvali v podnajmoch, a 30 rokov setrili na byty, az by si ich mohli kupit, jazdili by MDH, len aby si mohli kupit auto cash, .... ved >50% automobilov sa predava prostrednictvom roznych financnych produktov, ...

OP sa pytal a ty si hovoril o aute okolo 10tisic, kebyze to chces splacat zo 100eur mesacne tak to aj s urokmi budes platit niekde okolo 10 rokov (pravdepodobne o dost viac kvoli urokom).

Vlado Behun napísal:
To all (ktori nesuhlasia): Nepresvedcite ma, ze ak ma niekto svoj sen, nie je dobre si ho splnit tak, ze si vezmem ucelovy spotrebak, a kupim si svoje prve vysnene auto. Ako mladeho chalana, splacanie uveru ma motivuje brigadovat, a spravat sa financne zodpovedne, a nie chodit sa napr. nadrbavat na letne festivaly, minat peniaze len pre to, ze na svoje prve auto TERAZ nemam, a neviem sa uskromnit v prospech splnenia sa mojho sna v 5 rocnom horizonte.
Pisal som o ludoch, ktori studuju, chodia MHD (lebo im to nevadi), a ziju si svoj sen aspon pocas vikendov (18 - 22r).

Aj ja som si uz ako zarabajuci (prvy job) vzal 150tis Sk este na prve E30 coupe, a dodnes nelutujem. Splnil som si sen ASAP, a potom som ho len pomaly ladil, ... neznamena to vsak, ze som na to auto nemal, no nemal som celu sumu, a to, co som mal (nasetrene), som mal ako zabezpeku na opravy, PHM, a pod.

Nevravim, ze spotrebak je ideal, no je to cesta, ak CHCES HNED, MAS moznosti, SNAHU, NECHCS cakat, a inac sa neda.

Pripadne si chalan zobere spotrebny uver, auto rozjebe o 3 tyzdne (18 rokov + M motor), frajerka otehotnie a chalan je v pici :D

Nech si kazdy robi ako chce, v podstate mi toto pripomina tuzing diskusiu, ked si niekto chce jebnut velky spoiler tak nech tak spravi, ked si chces zobrat spotrebny uver s 12%-18% percentnym rocnym urokom na 3 pripadne viac rokov tak nech sa paci...
Naposledy upravil/-a SmartBastard v Pondelok, 6. Júna 2011, 13:22, upravené celkom 1 krát.
www.RoyalGarage.sk

rayo.svk
Auto: E36 318i

Pondelok, 6. Júna 2011, 12:50

akoze ja mam auto tiez na urok :D a platim kolo 100 ecok ako pisal kolega hore a mam ho na 3 roky :P
nastastie je frajerka na tabletke a nemoze otehotniet :D
BMW E36 318isedan
How this shit happend :D

MILHOUSE
Auto: E36 316i compact
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 6. Júna 2011, 13:06

Ha treba sa nechat vyje*at z dobre platenej prace, resp. dostat vypoved a tak, ze dostanes mastne odstupne, samozrejme nepreflakat vsetko hned prvy tyzden, lebo potom ti ostane uz len na Compacta, ako v pripade mna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

rayo.svk

Pondelok, 6. Júna 2011, 13:08

no inteligentnejsi zostanu v tej dobre platenej prace a kupia si auto z vyplaty
BMW E36 318isedan

MILHOUSE

Pondelok, 6. Júna 2011, 13:14

rayo.svk napísal:
no inteligentnejsi zostanu v tej dobre platenej prace a kupia si auto z vyplaty

hej ale ked ti jedneho dna povedia, ze adios ludia, tu mate odstupne, my sme v krachu :D

rayo.svk

Pondelok, 6. Júna 2011, 13:15

no vies treba si najst firmu ktora neskrachuje len tak :D nieco ako nadnarodna americka spolocnost co zamestnava cca 250 tisic ludi :D
BMW E36 318isedan

MILHOUSE

Pondelok, 6. Júna 2011, 13:18

rayo.svk napísal:
no vies treba si najst firmu ktora neskrachuje len tak :D nieco ako nadnarodna americka spolocnost co zamestnava cca 250 tisic ludi :D

Ha toto bola nadnarodna Nemecka spolocnost s tradiciou siahajucou mozno 100 rokov dozadu, ale nepomohlo a to maju centralu v Zurichu :lol:

rayo.svk

Pondelok, 6. Júna 2011, 13:23

no holt obcas sa podari :D tak ale kebyze sa stane nieco take tak dufam ze to zvladnem ;) predsa len o ITckarov je zaujem stale
BMW E36 318isedan

MILHOUSE

Pondelok, 6. Júna 2011, 13:32

jasne tych treba aj u nas :) stale treba IT technikov, ved zivot bez PC nieje predsa zivot :D

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Pondelok, 6. Júna 2011, 15:05

no ja mam skolu IT a cisco certifikaty a robil som skoro v najdrahsom pc servise.obchode v za par sto eur ](*,) nie vsade to je fajn...musi to byt ozaj velka firma co dobre zaplati...
teraz ani IT nerobim teda tak z 10% hej ale vsetko mi uz unika a pomaly zabudam :cry: :D :D :D
E36 compact 316i           (||||)(||||)

SmartBastard

Pondelok, 6. Júna 2011, 15:08

rayo.svk napísal:
no holt obcas sa podari :D tak ale kebyze sa stane nieco take tak dufam ze to zvladnem ;) predsa len o ITckarov je zaujem stale

Co vlastne robis v IT? :)

johnyfly1 napísal:
no ja mam skolu IT a cisco certifikaty a robil som skoro v najdrahsom pc servise.obchode v za par sto eur ](*,) nie vsade to je fajn...musi to byt ozaj velka firma co dobre zaplati...
teraz ani IT nerobim teda tak z 10% hej ale vsetko mi uz unika a pomaly zabudam :cry: :D :D :D

Ja mam gymnazium a robim IT :D
Zacinal som na slovensku a po roku a pol som sa odpratal do Viedne, kebyze v tom case splacam nejaky uver tak by som asi nesiel (vtedy to bolo dost na blind) a nezarabal by som teraz to co zarabam a tym padom by nebolo ani M coupe :)
www.RoyalGarage.sk

rayo.svk

Pondelok, 6. Júna 2011, 15:30

no robim sietara a cisco certifikaty som ani nemal ked som zacinal...ale uz som si urobil CCNA a ucim sa na CCNP skusky :D

tak nad tou robotou v rakusku som tiez rozmyslal...ale neviem po nemecky coz je nevyhoda...aj ked mi tam byva teta :D
PS: napis mi pls PM ak mozes, ze teda priblizne ako sa ti oplati robit v rakusku ( co dane a tak? ) dikes ;)
BMW E36 318isedan
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 242 neregistrovaných