... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11
bmwtt.sk

tomasbmw
Kraj: Žilinský

Re: ako ste zarobili na M :)

Nedeľa, 29. Mája 2011, 08:24

SmartBastard napísal:
Nechcem sa tu niekoho dotknut, ale osobne by som "Mko" za menej ako 20 tisic nekupoval. Okay, teraz kazdy povie, ze na cene nezalezi, ide predsa o stav vozidla, avsak pre ludi, ktori sa do aut nevyznaju (ako napriklad ja) moze uz cena napovedat v akom stave auto je (uff kvoli tomuto sa do mna asi vela ludi obuje ..)

Samozrejme orientovat sa podla ceny je picovina, takze tu su moje rady:

1, nekupovat Mko, ktore ma viac ako 60 tisic kilometrov (optimalne okolo 20-30 tisic)
Dovod je asi kazdemu jasny. Je rozdiel, ked clovek kupuje 530D so 100tisic km a ked kupuje Mko. Samozrejme, ze tie motory vydrzia vela, ale aka je sanca, ze niekto daval Mku napicu a aka je sanca, ze niekto daval dieslu napicu?

2, nekupovat Mko po viac ako 2 majiteloch (optimalne z prvej ruky)
Mka su srdcovky. Ak jedno auto s "malo" kilometrami prestrieda vela soferov, nieco s nim neni v poriadku.

3, nekupovat Mko zo Slovenska :D (optimalne z nemecka priamo od BMW AG)
Pretacanie kilometrov je na Slovensku narodny sport. Okrem toho si ludia, ktori si kupia Mka na Slovensku, kupuju Mko aby dali vsetkym najavo ake super popici auto si kupili a davaju tomu autu poriadne zabrat. Nehovorim, ze kazdy nemec co si kupi Mko s nim iba cruisuje po dialnici, ale daju sa tam najist velmi dobre zachovale kusy - obzvlast ak clovek kupuje od BMW AG a auto je zaradene do BMW Premium Selection. Ked k tomu pridam este uplne napicu BMW servis na Slovensku a casto zanedbany servis u 2-3tieho majitela, kupovat tu Mko je sialenost.

Kazdopadne by som to zhrnul asi tak, ze kupovat Mko za 5 tisic je picovina riadna ...
Tolko ku kupe ojazdeneho Mka, je mi jasne, ze nie kazdy si moze dovolit nove Mko za 70-90 tisic, ale namiesto kupovania Mka za 10tisic, radsej este nasporte a kupte asi nieco poriadne co nemalo uz 5 ludi pred vami.

tie prispevky sa nedaju citat..kazda druha veta je picovina, kurva a neviemcovsetko..to ste tu vsetci taki vymleti, alebo mate slabu slovnu zasobu? ja tiez nadavam ,ale tuna to uz je fakt ubohe co niektori ludia pisu..

Užívateľov profilový obrázok
SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 29. Mája 2011, 09:21

tomasbmw napísal:

tie prispevky sa nedaju citat..kazda druha veta je picovina, kurva a neviemcovsetko..to ste tu vsetci taki vymleti, alebo mate slabu slovnu zasobu? ja tiez nadavam ,ale tuna to uz je fakt ubohe co niektori ludia pisu..

Uff, prepac ak sa ta to dotklo, hned to vylepsim :)
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

cobra11

Nedeľa, 29. Mája 2011, 14:03

tiez som chcel na 18cku E38 740i...
dva roky dozadu som chodil na brigady, na stavbu, pomocne prace a tak.
Ked prisla 18cka, kupil som E34 535i za 3000€ lebo na semu penaze neboli....

rok som sa vozil, urobil asi 7000km so spotrebou 16l, potom som zistil ze uz nemam penaze na benzin a sakra musim ratat kde mozem ist a ne. Tak som si kupil FELDU 1.3MPi, jazdim za 5.5l, to vpohode zvladam platit, na feldu netreba peniaze na udrzbu, ono sa to niako udrzuje samo :D rozvazam nanej pizzu, za pol roka co ju mam som jej natocil 23000km.

a BMW mi zostalo na pekne vikendy, a som spokojny lebo ta petka neni na bezne vozenie, uz len kvoli vyske podvozku... tak ju nenicim, mozem donej stale pchat prachy s pocitom ze mam pekne auto ktore sem tam poriadne prevetram :lol:

a stale chodim na strednu, planujem pokracovat na vysku a NIE som povolanim syncek...

dodoIPD
Auto: BMW

Pondelok, 30. Mája 2011, 02:28

Samuel Pitvorec napísal:
No a co takto to skusit po starom a to tvrdou drinou?

Chcel by som len pridat, ze tvrda drina neznamena len kopat kanal..

SmartBastard

Utorok, 31. Mája 2011, 11:17

Ja uz 4 roky predavam Augustin vo Viedni a pomalicky som zarobil

Obrázok
www.RoyalGarage.sk

LOKI

Utorok, 31. Mája 2011, 13:41

SmartBastard napísal:
Ja uz 4 roky predavam Augustin vo Viedni a pomalicky som zarobil

Obrázok

ty si jeden z toho gengu zo Slovenska ktory si takto privyrabal vo viedni ? :lol: Slovenska tam bola na voziku, sedela na nohach a hrala sa na invalidku...vraj si mesacne zarobila tak 1300e kym jej nato neprisli ](*,)
20” T3LR 441HP EX: 24” OIVFL, 16” GLC 250, 13” Touareg 245HP, 03” BMW Z4 192 HP, 05” E90 325i, 05" E91 325xi,10" BMW Z4 23i 205HP, 06" Porsche Carrera 911 4S 3.8L 355HP, 09" BMW X6 35i 306HP, 14" BMW M4 431HP, 09" BMW M3 420HP, 03" BMW E39 525i 192HP pribeh, 05" BMW E61 530D 260HP pribeh,05" BMW E90 330i 258HP pribeh

Ahmed
Kraj: Prešovský

Utorok, 31. Mája 2011, 13:46

no mesacne 1300e to si asi zarobila aj na m5ku ;)
Speed means freedom of the soul.

SmartBastard

Utorok, 31. Mája 2011, 14:21

sopeko napísal:

ty si jeden z toho gengu zo Slovenska ktory si takto privyrabal vo viedni ? :lol: Slovenska tam bola na voziku, sedela na nohach a hrala sa na invalidku...vraj si mesacne zarobila tak 1300e kym jej nato neprisli ](*,)

Som nieco pocul ale nevedel som detaily :D
www.RoyalGarage.sk

Vlado Behun
Auto: E46 M3

Piatok, 3. Júna 2011, 12:35

NO celkom nesuhlasim s nazorom odbornika, ktory vyslovene odraza od kupy Mka nie starsieho ako 2-3 roky a s najazdom viac, ako 20-30k km, Mka sa daju kupit v SLUSNOM stave aj pod 10tis EUR, a s najazdom okolo 100tis km (a vaic).

Mal som tu cest vlastnit:
a) E36 M3: pod 10K, najazd: 140K km (plus vid napr. Blesk_ovu za 7900 v TOP stave)
b) E39 M5: cca 12K, najazd: 145K km, predana za 9,5K EUR (+ vid dalsie 2-3TOP kusy na Slovensku: Milan, Duplo...)
c) teraz mam E46 M3, a cena? :-) neprezradim, ... no na webe ste si mohli vsimnut slusne ponuky aj uz za 14K EUR (SC cabrio, ....), v Italy a De sa daju kupit aj mierne slusnejsie...

... na Mko sa da vziat aj spotrebak, a platit 100 EUR mesacne, a zit si svoj sen, ... vsetko sa da, ak sa chce.....
Poznam chalanov, co chodia MHD, studuju a brigaduju, byvaju u rodicov, a pocas vikendov si ziju svoje sny so svojim Mkom.
Ex - Renault 5 TL, Renault 5 GT Turbo, Fiat Uno Turbo, Peugeot 106 1,6 GTi, Ford Focus ST, Impreza Sti (now)
Ex - BMW E30 325 Coupe
Ex - BMW E36 316 Compact
Ex - BMW M3 E36 3,2
Ex - BMW M5 E39
Ex - BMW M3 E46
Current: Non BMW (+ E46 Compact 2,0d)

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Piatok, 3. Júna 2011, 23:55

Vlado Behun napísal:
... na Mko sa da vziat aj spotrebak, a platit 100 EUR mesacne, a zit si svoj sen, ... vsetko sa da, ak sa chce.....
Poznam chalanov, co chodia MHD, studuju a brigaduju, byvaju u rodicov, a pocas vikendov si ziju svoje sny so svojim Mkom.

Tak toto je fakt trapne......
Clovek by si mal jazdit na tom co si moze dovolit a v akej miere to potrebuje........ A nie obmedzovat cely svoj zivot kvoli nejakemu kusku starozitneho srotu...... a snim zit svoj nejaky sen....... Neznasam ludi ktori nejake posrate auto staviaju pred vsetky svoje ostatne hodnoty a kvalitu zivota. Su to zdegenerovani blbci ...

blesk
Auto: x1 18xd (2015)

Sobota, 4. Júna 2011, 01:07

Vlado Behun napísal:
NO celkom nesuhlasim s nazorom odbornika, ktory vyslovene odraza od kupy Mka nie starsieho ako 2-3 roky a s najazdom viac, ako 20-30k km, Mka sa daju kupit v SLUSNOM stave aj pod 10tis EUR, a s najazdom okolo 100tis km (a vaic).

a) E36 M3: pod 10K, najazd: 140K km (plus vid napr. Blesk_ovu za 7900 v TOP stave)
b) E39 M5: cca 12K, najazd: 145K km, predana za 9,5K EUR (+ vid dalsie 2-3TOP kusy na Slovensku: Milan, Duplo...)
c) teraz mam E46 M3, a cena? :-) neprezradim, ... no na webe ste si mohli vsimnut slusne ponuky aj uz za 14K EUR (SC cabrio, ....), v Italy a De sa daju kupit aj mierne slusnejsie...

pokial ale namaju 26 rokov a nie su len hostapleri a lenivi prizivnici, ktorym vyhovuje zit u rodicov

dodoIPD

Sobota, 4. Júna 2011, 04:59

airbone napísal:

Tak toto je fakt trapne......
Clovek by si mal jazdit na tom co si moze dovolit a v akej miere to potrebuje........ A nie obmedzovat cely svoj zivot kvoli nejakemu kusku starozitneho srotu...... a snim zit svoj nejaky sen....... Neznasam ludi ktori nejake posrate auto staviaju pred vsetky svoje ostatne hodnoty a kvalitu zivota. Su to zdegenerovani blbci ...

Byt tebou, zacnem akceptovat ze ludia mozu mat aj ine nazory ako ty.

speq
Auto: F01 730d M-Packet

Sobota, 4. Júna 2011, 07:36

" no na webe ste si mohli vsimnut slusne ponuky aj uz za 14K EUR (SC cabrio, ....)"
dufam ze si nemyslel tu modru , ktora sa predala a na druhy den sa rozpadla prevodovka :D to auto je cele rozpadnute proste

SmartBastard

Nedeľa, 5. Júna 2011, 15:17

Vlado Behun napísal:

A pretože tie auta boli take dobre tak ich ešte stále máš však? :D

A brat si spotrebný úver s 12%+ úrokom na auto ktoré má 10+ rokov a spotrebu 15litrov je fakt iteligentne. V skratke ked na to nemám tak si pockam a potom kúpim a nie cely život žiť na dlh a platiť výplatu pár slizkym typkom v banke...
Naposledy upravil/-a SmartBastard v Nedeľa, 5. Júna 2011, 16:03, upravené celkom 2 krát.
www.RoyalGarage.sk

rayo.svk
Auto: E36 318i

Nedeľa, 5. Júna 2011, 15:37

ehm :D
BMW E36 318isedan
How this shit happend :D
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 243 neregistrovaných