... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
SmartBastard napísal:Nechcem sa tu niekoho dotknut, ale osobne by som "Mko" za menej ako 20 tisic nekupoval. Okay, teraz kazdy povie, ze na cene nezalezi, ide predsa o stav vozidla, avsak pre ludi, ktori sa do aut nevyznaju (ako napriklad ja) moze uz cena napovedat v akom stave auto je (uff kvoli tomuto sa do mna asi vela ludi obuje ..)
Samozrejme orientovat sa podla ceny je picovina, takze tu su moje rady:
1, nekupovat Mko, ktore ma viac ako 60 tisic kilometrov (optimalne okolo 20-30 tisic)
Dovod je asi kazdemu jasny. Je rozdiel, ked clovek kupuje 530D so 100tisic km a ked kupuje Mko. Samozrejme, ze tie motory vydrzia vela, ale aka je sanca, ze niekto daval Mku napicu a aka je sanca, ze niekto daval dieslu napicu?
2, nekupovat Mko po viac ako 2 majiteloch (optimalne z prvej ruky)
Mka su srdcovky. Ak jedno auto s "malo" kilometrami prestrieda vela soferov, nieco s nim neni v poriadku.
3, nekupovat Mko zo Slovenska(optimalne z nemecka priamo od BMW AG)
Pretacanie kilometrov je na Slovensku narodny sport. Okrem toho si ludia, ktori si kupia Mka na Slovensku, kupuju Mko aby dali vsetkym najavo ake super popici auto si kupili a davaju tomu autu poriadne zabrat. Nehovorim, ze kazdy nemec co si kupi Mko s nim iba cruisuje po dialnici, ale daju sa tam najist velmi dobre zachovale kusy - obzvlast ak clovek kupuje od BMW AG a auto je zaradene do BMW Premium Selection. Ked k tomu pridam este uplne napicu BMW servis na Slovensku a casto zanedbany servis u 2-3tieho majitela, kupovat tu Mko je sialenost.
Kazdopadne by som to zhrnul asi tak, ze kupovat Mko za 5 tisic je picovina riadna ...
Tolko ku kupe ojazdeneho Mka, je mi jasne, ze nie kazdy si moze dovolit nove Mko za 70-90 tisic, ale namiesto kupovania Mka za 10tisic, radsej este nasporte a kupte asi nieco poriadne co nemalo uz 5 ludi pred vami.
tomasbmw napísal:
tie prispevky sa nedaju citat..kazda druha veta je picovina, kurva a neviemcovsetko..to ste tu vsetci taki vymleti, alebo mate slabu slovnu zasobu? ja tiez nadavam ,ale tuna to uz je fakt ubohe co niektori ludia pisu..
Samuel Pitvorec napísal:No a co takto to skusit po starom a to tvrdou drinou?
SmartBastard napísal:Ja uz 4 roky predavam Augustin vo Viedni a pomalicky som zarobil
sopeko napísal:
ty si jeden z toho gengu zo Slovenska ktory si takto privyrabal vo viedni ?Slovenska tam bola na voziku, sedela na nohach a hrala sa na invalidku...vraj si mesacne zarobila tak 1300e kym jej nato neprisli
Vlado Behun napísal:... na Mko sa da vziat aj spotrebak, a platit 100 EUR mesacne, a zit si svoj sen, ... vsetko sa da, ak sa chce.....
Poznam chalanov, co chodia MHD, studuju a brigaduju, byvaju u rodicov, a pocas vikendov si ziju svoje sny so svojim Mkom.
Vlado Behun napísal:NO celkom nesuhlasim s nazorom odbornika, ktory vyslovene odraza od kupy Mka nie starsieho ako 2-3 roky a s najazdom viac, ako 20-30k km, Mka sa daju kupit v SLUSNOM stave aj pod 10tis EUR, a s najazdom okolo 100tis km (a vaic).
Mal som tu cest vlastnit:
a) E36 M3: pod 10K, najazd: 140K km (plus vid napr. Blesk_ovu za 7900 v TOP stave)
b) E39 M5: cca 12K, najazd: 145K km, predana za 9,5K EUR (+ vid dalsie 2-3TOP kusy na Slovensku: Milan, Duplo...)
c) teraz mam E46 M3, a cena? :-) neprezradim, ... no na webe ste si mohli vsimnut slusne ponuky aj uz za 14K EUR (SC cabrio, ....), v Italy a De sa daju kupit aj mierne slusnejsie...
... na Mko sa da vziat aj spotrebak, a platit 100 EUR mesacne, a zit si svoj sen, ... vsetko sa da, ak sa chce.....
Poznam chalanov, co chodia MHD, studuju a brigaduju, byvaju u rodicov, a pocas vikendov si ziju svoje sny so svojim Mkom.
airbone napísal:
Tak toto je fakt trapne......
Clovek by si mal jazdit na tom co si moze dovolit a v akej miere to potrebuje........ A nie obmedzovat cely svoj zivot kvoli nejakemu kusku starozitneho srotu...... a snim zit svoj nejaky sen....... Neznasam ludi ktori nejake posrate auto staviaju pred vsetky svoje ostatne hodnoty a kvalitu zivota. Su to zdegenerovani blbci ...
Vlado Behun napísal:NO celkom nesuhlasim s nazorom odbornika, ktory vyslovene odraza od kupy Mka nie starsieho ako 2-3 roky a s najazdom viac, ako 20-30k km, Mka sa daju kupit v SLUSNOM stave aj pod 10tis EUR, a s najazdom okolo 100tis km (a vaic).
Mal som tu cest vlastnit:
a) E36 M3: pod 10K, najazd: 140K km (plus vid napr. Blesk_ovu za 7900 v TOP stave)
b) E39 M5: cca 12K, najazd: 145K km, predana za 9,5K EUR (+ vid dalsie 2-3TOP kusy na Slovensku: Milan, Duplo...)
c) teraz mam E46 M3, a cena? :-) neprezradim, ... no na webe ste si mohli vsimnut slusne ponuky aj uz za 14K EUR (SC cabrio, ....), v Italy a De sa daju kupit aj mierne slusnejsie...
... na Mko sa da vziat aj spotrebak, a platit 100 EUR mesacne, a zit si svoj sen, ... vsetko sa da, ak sa chce.....