Registrovaný: Pia Apr 10, 2009 20:47 Príspevky: 3826 Bydlisko: Bratislava
Auto: 95" E36 323i
Kraj: Bratislavský
este kedysi davno ked som objavil format, dost dlho som bol uplne mimo z "cold destiny" a "130i" a uz je to nejaky rok urcite... chlapci sa pekne vysvihli a pre mna je to zatial da best co som videl, co sa tyka spracovania, strihu a hlavne pribehu
v kratkom videu dokazu vyjadrit VELA a to sa mi na tom paci najviac
cize pre mna format67 a awol su to najlepsie co som kedy videl
Auto: '08 M Coupe
maiki píše:
este kedysi davno ked som objavil format, dost dlho som bol uplne mimo z "cold destiny" a "130i" a uz je to nejaky rok urcite... chlapci sa pekne vysvihli a pre mna je to zatial da best co som videl, co sa tyka spracovania, strihu a hlavne pribehu
v kratkom videu dokazu vyjadrit VELA a to sa mi na tom paci najviac
cize pre mna format67 a awol su to najlepsie co som kedy videl
Aaaaaa... priznam sa ze ten awol nepoznam ale uz pozeram
Ja som v podstate nikdy nejako necheckoval nejake car videos, iba pozeravam uz asi 6 rokov Top Gear a z toho som bol uplne v pici, kedze som dovtedy poznal akurat tak Motomagazin etc :)
_________________ BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs. Bastard's Collection
Naposledy upravil SmartBastard dňa Pon Júl 25, 2011 16:09, celkovo upravené 1
Auto: '08 M Coupe
Tento krat mam jedno veeelmi nice video od ActiveAutowerke, jednodneho z najznamensich tunerov BMW v USA. Som rad ze stale viac upravcov, vyrobcov diskov etc robia kvalitne videa, myslim, ze to tejto komunite dost pomoze.
_________________ BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs. Bastard's Collection
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre