Tak som si povedal ze tu ten pribeh ako som sa dostal k auto viac rozpisem lebo to neni kazdodenna zalezitost. Konkretne preto lebo den predtym ako som auto kupil som nevedel, ze auto kupit chcem

. To je tu pri tych pribehoch o starostlivom vyberani auta nezvycajne. Lenze ja som toto auto uz zbezne poznal a viezol sa v nom par krat.
Pribeh zacal ako inak v bare pri pivecku kedy mi frajer mojej sestry spomenul, ze spolocny znamy chce predat auto lebo jej bez penazi. Sice ma to hned nezaujalo ale opytal som sa ze teda za kolko? Povedal ze presne nevie ale kolo 3000 eur. Ked sme sa s nim neskor vecer stretli tak som sa ho na to opytal a povedal ze ponukol to uz na nete ale ze mne by to dal lacnejsie, lebo tam treba par veci porobit. Ked mi povedal kolko a co vsetko mi k tomu auto da tak som bol nalomeny

. A povedal som si ze sakra ked uz je novy rok tak podme urobit nejaku zmenu a kupit auto je zmena dost velka. ( a hlavne blba

)
Dohodol som sa s nim ze zajtra mu dam vediet. Isiel som smer banka, spisat zmluvu a den nato co som pocul o tom ze predava auto som ho uz vlastnil ja. Hned som ho zobral nakrmit a umyt lebo chalan nemal ani na benzin nieto ho este upratovat. Ale hned co som ho trosku dal do poriadku tak ziarilo

.
Auticko je BMW 318i Sedan rok...rok vyroby 1998...116 koni. Ma super vybavu obsahujucu aj 2zonovu automaticku klimu, vyhrievanie prednych sedadiel, spatnych zrkadiel, elektrinu na vsetkych oknach a tak dalej

. Proste super prve auticko.
Info o aute:Motor: M43
Vykon: 85 kW ( 116 koni )
Objem: 1.8
Farba: calypsrot
Hned po kupe sa robilo par veci:- novy olej ( kedze uz bol v cervenom )
- nove brzdove dosticky ( kedze uz to bolo kov na kov )
- osustruzenie kotucov
- centrovanie kolies
- oprava vypadnutej hmlovky
A dnes som ho akurat nechal na oprave poskriabanych dveri po tom co som si bol vyzdvihnut zadrzany vodiak

. Po opraveni laku sa nahodi nova bocna lista kedze odisla pri tej nehodicke, za ktoru dakujem NorbiNZ. Tento tyzden mi pride aj nove radio ktore ma par veci co mi na starom chybali a pasuje do interieru.
Co sa tak casom porobilo:- nove angel eyes
- nove koberceky
- laktovka
- oprava preliaciniek v karoserii po debiloch co nevedia otvarat dvere
- M packet listy na dvere
- M packet predny naraznik
- M packet prahy
- pieskovanie a striekanie diskov
- nahodeny origo airbox
- nove sviecky
- nahodena nova maska ( stara bola kriva potom co ma tukli na parkovisku a zdrhli )
- LED osvetlenie SPZ
- prasiatka na cerveno
- namontovany alarm
- nove radio
- nova vodna pumpa
- vymenena chladiaca kvapalina
- novy podvozok
- nove kompletne brzdove oblozenie
- vymenena brzdova kvapalina a brzdove hadicky
Do blizkej buducnosti sa chysta:- vymena vyfuku
- vyriesenie klopania v motorovom priestore ( najprv vymena kladiek a remenov, potom hydrostely ak to nepomoze )
- ocalunenie volantu
- navsteva lakyrnika a oprava laku a ozivenie
- dokoncenie vonkajsieho M packetu

- 168968_1669102099845_1606119733_2713373_927797_n.jpg (68.14 KiB) 4264 zobrazení

- 168544_1669102499855_1606119733_2713375_4541216_n.jpg (46.82 KiB) 4264 zobrazení

- 167701_1669102299850_1606119733_2713374_7108919_n.jpg (51.26 KiB) 4264 zobrazení