... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Peter92 napísal:no a + premotivovanost a zaroven neskusenost za volantom...myslim, ze Mko by malo byt tak 25+ zalezitost
SmartBastard napísal:Nechcem sa tu niekoho dotknut, ale osobne by som "Mko" za menej ako 20 tisic nekupoval. Okay, teraz kazdy povie, ze na cene nezalezi, ide predsa o stav vozidla, avsak pre ludi, ktori sa do aut nevyznaju (ako napriklad ja) moze uz cena napovedat v akom stave auto je (uff kvoli tomuto sa do mna asi vela ludi obuje ..)
Samozrejme orientovat sa podla ceny je picovina, takze tu su moje rady:
1, nekupovat Mko, ktore ma viac ako 60 tisic kilometrov (optimalne okolo 20-30 tisic)
Dovod je asi kazdemu jasny. Je rozdiel, ked clovek kupuje 530D so 100tisic km a ked kupuje Mko. Samozrejme, ze tie motory vydrzia vela, ale aka je sanca, ze niekto daval Mku napicu a aka je sanca, ze niekto daval dieslu napicu?
2, nekupovat Mko po viac ako 2 majiteloch (optimalne z prvej ruky)
Mka su srdcovky. Ak jedno auto s "malo" kilometrami prestrieda vela soferov, nieco s nim neni v poriadku.
3, nekupovat Mko zo Slovenska(optimalne z nemecka priamo od BMW AG)
Pretacanie kilometrov je na Slovensku narodny sport. Okrem toho si ludia, ktori si kupia Mka na Slovensku, kupuju Mko aby dali vsetkym najavo ake super popici auto si kupili a davaju tomu autu poriadne zabrat. Nehovorim, ze kazdy nemec co si kupi Mko s nim iba cruisuje po dialnici, ale daju sa tam najist velmi dobre zachovale kusy - obzvlast ak clovek kupuje od BMW AG a auto je zaradene do BMW Premium Selection. Ked k tomu pridam este uplne napicu BMW servis na Slovensku a casto zanedbany servis u 2-3tieho majitela, kupovat tu Mko je sialenost.
Kazdopadne by som to zhrnul asi tak, ze kupovat Mko za 5 tisic je picovina riadna ...
Tolko ku kupe ojazdeneho Mka, je mi jasne, ze nie kazdy si moze dovolit nove Mko za 70-90 tisic, ale namiesto kupovania Mka za 10tisic, radsej este nasporte a kupte asi nieco poriadne co nemalo uz 5 ludi pred vami.
SmartBastard napísal:.....