... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
sopeko napísal::arrow: speq kedze chodis na tu istu skolu co ja, vies očom to jenieco ako tí co chodia na socialnu pracu do BA/TT
![]()
Inak ten nazov temy uz treba zmenit, zvrhlo sa to na študium na VS apod...Ja len poviem, ze vacsinou ti je titul na 2 veci, su aj firmy, ktore maju tabulkove platy(verejna sprava, slovenska sporitelna) ale vacsina to neriesi podla tabuliek.
Studium na VS versus vyssi plat s titulom = napr. kamarat ma vystudovane UK pravo...robi na sude a plat? cca 600 v cistom, 5 rokov si musi odmuklovat aby sa mu plat zvysil minimalne dvojnasobne. Byt sudcom je šanca čistá 0, nema znamosti ani kopec penazi aby sa tam pretlačil, takze jedine ist do nejakej firmy robit obchodne pravo, ktore ho nebavi, kedze trestne nema kte uplatnit/nikto mu to nezaplati. Vyštudujem EU a učtovnictvo, čo teraz ? dostanem 700e v cistom ako uctovnik a mozem byt rad...to iste aj UK Manazment a auditorstvo...behas po Slovensku, muklis od rana do vecera a dostanes 800e v cistom.
zdenko napísal:jebat titul, mam vyucny list: mam bmw na kazdodennu jazdu, mam kabrio, mam motorku, stavam dom a stale mam usmev na tvari![]()
a to som len pojebany pumpar, staci vyuzit par sanci v zivote
minco napísal:Ja mám firmu na umývanie áuť, chodím na Stavebnú fakultu, titul sa vždy hodí v tejto skurvenej spoločnosti...
A Mko a 18 ročný? Hmm, to nejde dokopy, ajkeď si našporíš, živiť by som to nechcel :-)