... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Dogg88 napísal:to co je cervenym je - "Radosť z jazdy" ako to ma istá automobilka prezentované...žeby BMW?
to co je modrym sa vola Mercedes
Dogg88 napísal:to co je cervenym je - "Radosť z jazdy" ako to ma istá automobilka prezentované...žeby BMW?
to co je modrym sa vola Mercedes
Rottwa napísal:Nazov temy uz zmeneny.Trocha opravim par ludi co viac pisu ako citaju: nie je to recenzia, ale moje pocity z auta. V prvom prispevku hodnotim motor, prevodovku, podvozok... ako PERFEKTNY, okrem samotneho POCITU z auta, ten bol u MNA podpriemerny.
Podla niektorych tu tym, ze som z toho auta nakoniec citil to co som ocakaval a sklamalo ma to, su horsie novsie auta od starsich ? Kde je to napisane pre krista boha ? Ved tam jazne poukazujem ze je to SPICA v triede, neporovnatelne so starsimi modelmi. Ale POCITovo to MNE OSOBNE pripada ako kazde ine nove auto, ktore mi prejde cez ruky za ten rok. Nic extra, vsade rovnake materialy, pre mna umely pocit z koze, atd. (asi som na stare zvraskavene kozky).
Tak sa skuste trocha zamysliet pred tym nez zacnete urazat sami seba. To kde sme ?
Dogg88 napísal:presne a najsmiesnejsie je ked clovek jazdiaci v E65 (akoze novom aute) sa bude smiat z tych co jazdia v starych autach a povie ze keby mali na nove tak si ho kupia a nepicovali by...to akoze E65 je dake drahe auto a my chudaci nanho nemame tak nan picujeme...boze dufam ze si dakedy budem moct dovolit kupit asi najotrasnejsie BMW vsetkych cias akym je E65 s vynikajucim O kruzkom ktory riesil kazdy kto si tento skvost kupil...amen