... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 24
mmracing.sk

cptObvious

Re: BMW F10 M5 - velke sklamanie

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 07:56

Dogg88 napísal:
to co je cervenym je - "Radosť z jazdy" ako to ma istá automobilka prezentované...žeby BMW?
to co je modrym sa vola Mercedes :wink:

tu sa ukazuje tvoja mentalna sila :thumbup:
burnout na krizovatke je pre mentalov zabudnutych v puberte. Radost z jazdy je nieco uplne ine...uz taky kontrolovany smyk je nieco ine, a to dokaze aj 7er f series a budes sa divit aj x5 x6. (tu ale nevravim ze x ka su stavane na radost s jazdy, tie su na MI only)

nech ta tvoja sila sprevadza na ceste zivotom...

tu mas tie nedriftujuce f series (760Li zametajuca prdelou ti mozno zavrie na chvilku usta a ukaze ti, po com budes slintat za 20 rokov)
http://www.youtube.com/watch?v=GVpIb7SiebU
Naposledy upravil/-a cptObvious v Štvrtok, 23. Októbra 2014, 08:00, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Re: Stare verzus nove BMW

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 07:59

Dogg88 napísal:
to co je cervenym je - "Radosť z jazdy" ako to ma istá automobilka prezentované...žeby BMW?
to co je modrym sa vola Mercedes :wink:

Ale ved mas moznost si kupit M235i (ktora je mimoriadne zabavna) alebo M4 ktore to vsetko splnuju tak kde je problem? Keby nebolo si z coho vybrat nepoviem nic.

Rottwa
Autor témy
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 08:00

Nazov temy uz zmeneny. :lol: Trocha opravim par ludi co viac pisu ako citaju: nie je to recenzia, ale moje pocity z auta. V prvom prispevku hodnotim motor, prevodovku, podvozok... ako PERFEKTNY, okrem samotneho POCITU z auta, ten bol u MNA podpriemerny.

Podla niektorych tu tym, ze som z toho auta nakoniec citil to co som ocakaval a sklamalo ma to, su horsie novsie auta od starsich ? Kde je to napisane pre krista boha ? Ved tam jazne poukazujem ze je to SPICA v triede, neporovnatelne so starsimi modelmi. Napriklad ako ta krava tazka zataca an rozheganej uzkej serpentinovej ceste bolo skvele Ale POCITovo to MNE OSOBNE pripada ako kazde ine nove auto, ktore mi prejde cez ruky za ten rok. Nic extra, vsade rovnake materialy, pre mna umely pocit z koze, toho uboheho zvuku motora z reprakov, atd. (asi som na stare zvraskavene kozky :D).

Tak sa skuste trocha zamysliet pred tym nez zacnete urazat sami seba. To kde sme ?

cptObvious

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 08:09

Rottwa napísal:
Nazov temy uz zmeneny. :lol: Trocha opravim par ludi co viac pisu ako citaju: nie je to recenzia, ale moje pocity z auta. V prvom prispevku hodnotim motor, prevodovku, podvozok... ako PERFEKTNY, okrem samotneho POCITU z auta, ten bol u MNA podpriemerny.

Podla niektorych tu tym, ze som z toho auta nakoniec citil to co som ocakaval a sklamalo ma to, su horsie novsie auta od starsich ? Kde je to napisane pre krista boha ? Ved tam jazne poukazujem ze je to SPICA v triede, neporovnatelne so starsimi modelmi. Ale POCITovo to MNE OSOBNE pripada ako kazde ine nove auto, ktore mi prejde cez ruky za ten rok. Nic extra, vsade rovnake materialy, pre mna umely pocit z koze, atd. (asi som na stare zvraskavene kozky :D).

Tak sa skuste trocha zamysliet pred tym nez zacnete urazat sami seba. To kde sme ?

Rotwa, uprimne ti zavidim. Ak ti M5 pripada ako kazde ine nove auto, gratulujem ti job, v ktorom jazdis bezne vo vozoch dynamicky na urovni 0-100 za 4 sekundy, maju mamutiu silu od volnobehu az po obmedzovac...a su top autami planety.

Ked som si vyberal moje nove auto, dal som sancu nepremii aj premii. A poviem ti, uz len pocit z interieru a pocit z toho co citim pod zadkom odpisal cokolvek z mainstreamu dnesneho, audi slo tiez mimo, lexus sa odpisal slabym motorom, inak porovnatelny voz. Rozdiely medzi premiovymi autami a obycajnymi su diametralne, preto ta poklona k tvojej profesii a tomu cim sa musis vozit denne.

Bol som si skusmo testnut Mercedes C, sklamal ma priklonom dizajnu a mnozstvom fake chromu vratane fake koncoviek vyfukov Made in China, bolo pohodlne, ale odtazite a tupe auto ktore si neviem predstavit mat doma. Uz nie M 3er poskytuje spatnu vazbu a radost jazdy nasobkami viac ako oooo a5/a5 a MB C

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: BMW F10 M5 - velke sklamanie

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 08:14

Dogg88 napísal:
presne a najsmiesnejsie je ked clovek jazdiaci v E65 (akoze novom aute) sa bude smiat z tych co jazdia v starych autach a povie ze keby mali na nove tak si ho kupia a nepicovali by...to akoze E65 je dake drahe auto a my chudaci nanho nemame tak nan picujeme...boze dufam ze si dakedy budem moct dovolit kupit asi najotrasnejsie BMW vsetkych cias akym je E65 s vynikajucim O kruzkom ktory riesil kazdy kto si tento skvost kupil...amen

Nie som s PetoK zrovna kamos, ale tu si ho chcem zastat.
Tam neslo o to, ake ma, ci nema auto. Poukazal na jednu z myslienok tohto vlakna, ze kopa ludi tu proste picuje na auta, okolo ktorych nesla ani len v showroome.
I ked uznavam, ze sa to dalo podat i jemnejsie of course.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Rottwa
Autor témy

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 08:17

cptObvious: ale mi nehovor ze v tom C-cku sa ti naozaj nezdala ta palubovka ako kelimok zo stroja na kavu ? Dizajn z vonku pekny, ale ved to je katastrofa z coho to je spravene podla mna. A tie gombiky na ovladanie sedadiel este ehorsie.

vomack: tiez PetoKa obhajim, ze ludia kydaju na auta o ktorych nesli ani v showroomoch, ale to plati aj vice versa, ti co nesedeli v klasikach na nich tiez nemaju pravo kydat.

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 08:19

Ja ked som sadol do novej C-class tak ten intros mi prisiel kurefsky dobry. Lepsi nez v F30 imho a to vyrazne. Ale jazdit som nejazdil. Proste len ked zhodnotim cisto design introsu, cize uplne subjektivna vec, tak nova c-class je u mna nad F30.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 08:23

a o tom som pisal par stran dozadu, ze keby si uz mam kupit nove auto tak idem prave do MB
Keby sme zili v 90tych rokoch tak si kupim BMW a po MB ani nepozriem lebo tie boli viac pohodlne ako sportove.
No kedze je rok 2014 a situacia rozdiely BMW a MB su ake su, volil by som MB v kazdom modely (snad okrem F10 ta sa mi paci o kuuuusocek viac ako Ecko) inak vo vsetkych modeloch je MB podla mna lepsi a ma aj modely ktore BMW neponukne...cisto sportove, cisto offroadove, cisto rodinne, ziadne kompromisy
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Rottwa
Autor témy

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 08:24

Vomack: Ty nesuhlasis s mojimi pocitmi ? Asi by som ti mal zacat nadavat ze tomu vobec nerozumies :wink:
Dogg: MB uz len z principu ze ma Renault a Dacia motory pod kapotou tak pre mna nie.

No vratme sa k novym vs. starym este, ja jej idem dat este sancu a snad zmenim nazor na tie nove auta po dnesku: :-"
Naposledy upravil/-a Rottwa v Štvrtok, 23. Októbra 2014, 17:28, upravené celkom 1 krát.

Maco
Auto: visavytena pajta

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 08:27

Mal som sa lepsie ucit a mal by som robotu ako ty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Rottwa
Autor témy

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 08:29

Ja som sa nikdy dobre neucil :mrgreen: ale pri autach som bol cely zivot hlavou aj srdcom. Snad sa mi do tej cervenej cice podari sadnut [-o<

Maco
Auto: visavytena pajta

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 08:31

Ved ani ja a nemam taku fajnu robotku :mrgreen: Ja sa musim motat pri tych vacsich lietajucich strojoch :mrgreen:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 08:36

sice s pudlom vacsinou nesuhlasim, ale musim mu dat za pravdu. MB vo svojich modeloch ponuka presne to na co su urcene. G je neohrabane, hranate a nekonfortne ale ked sme sli na vycvik na lest tak si plnil presne to co mal. sice ta prevodovka co v tom bola je absolutny fail.
vsetky medvede plnia svoj ucel. to len BMW sa snazi spravit multikaru :-(
v armade som sa naucil, ze ak nieco ma robit 2 funkcie tak to nikdy nieje dobre (nieco ako chciet od jednej napravy pohon a riadenie ;-))
ak je nieco oznacene ako M tak si nad tym maju mlady chlapci honit a nie, ze sa top divizia bmw predava ako zabavne presuvadlo. pre mna za mna ak si to vyzaduje trh tak nech to tak robia ale je mi smutno, ze sa bmw nedrzi svojich zasad.
- oranzove podsvietenie
- zadny nahon (max 4x4)
- atmosfericky benzin a fukany dizel
etc. etc.

nove bawory su krasne a maju smrnc ale pripadaju mi ako dnesne monoposty F1

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 08:41

to ze nerobia atmosfericke motory nie je tak celkom ich chyba...je tu totiz EU ktora by chcela aby siel z vyfuku auta jarny vanok, teda ked chces dosahovat v dnesnej dobe konkurencie schopne vysledky (vykon, spotreba, emisie...) tak musis "fukat"
i ked s tebou suhlasim...v 90tych rokoch boli atmosfery od BMW v podstate TOP motory na trhu
Klub tvoria ľudia, nie autá...

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 09:04

:) vadime sa o suchom z nosa.

Ale aspon som pochopil jednu vec. V casoch E39 bol medzi BMW (a ostatnymi premiovkami) velky skok k beznej konkurencii. Staci si spomenut kde boli Ford, VW, Skoda, japonci, korejske auta nevynimaje. Uprimne, mam pocit ze dnes je ten rozdiel medzi BMW a "nepremiovymi" vyrobcami mensi. O mnoho mensi. Ci je to ale vina toho ze BMW kleslo, alebo toho ze ostatna konkurencia pritvrdila a zlepsila sa, to necham na posudeni kazdeho.

Do debaty ale pridavam velmi krasnu vec. :mrgreen: Len tak zo srandy som si na ADAC dal spravit porovnanie E39 vs F10. Aby ste nepovedali, E39 zastupuje faceliftovana 540i a F10 535i. F10 je "len" modern line, ziadne luxury ci individual...
Na moje velke prekvapenie, vykony su takmer rovnake, dokonca aj hmotnost maju temer rovnaku (za to moze asi ten V8)....

Ps- kto si chce spravit vlastne porovnanie, len smelo: http://www.adac.de/infotestrat/autodate ... fault.aspx
Prílohy
E39vsF10.pdf
(338.57 KiB) 78 stiahnutí
Naposledy upravil/-a salat v Štvrtok, 23. Októbra 2014, 09:07, upravené celkom 1 krát.
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 24

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 227 neregistrovaných