Piatok, 1. Apríla 2011, 22:16
Rano si citam maily a tam, sprava od predajcu. "Vase auto je tu." Pozeram na datum - prvy april. Blby vtip, pomyslim si a tak radsej volam ci naozaj. Nerobil si srandu. Moje dlho ocakavane priblizovadlo objednane uz v decembri sa dnes ladne sklzlo z kamionu a uz sedi na parkovisku za predajnou.
A co to je? V skratke:
BMW E91 320d
Spacegrau metallic
Nebudem Vas zatazovat detailami, ale v kocke>
M sportovy podvozok + M volant/paka/rucna
Sportove sedacky
Adv. balik Plus (Xenony, tempomat atd)
plus milion dalsich drobnosti
cim je jedinecny a zvlastny? nie je to xDrive (90% co dnes predaju je xDrive), ako jeden z mala je to Touring bez stresnych lyzin (naco aj, ked zahradku pouzijem raz za 3-4 roky?), manual (vraj 90% sa dnes pradava ako automat) a nemam tam ani zralociu plutvicku. Bohovsky sa mi totiz paci stresna linia toho auta bez cudzich telies, ako tie lyziny a plutvicky su. Jedine nad cim som dlho polemizoval bol iDrive, ktory som tam ale nakoniec nedal. (navigacia je fajn, ale starne rychlejsie ako auto. Zoberte si dnes 5 roky staru navi a pochopite, technika je dnes uz inde. Nastavenia co iDrive ponuka sa daju spravit aj cez Profi Radio a BC no a pristrojovka sa mi viac paci bez neho, je designovo cistejsia a lahsia) Zato tam mam spominany M podvozok, ktory si vraj skoro vsetci aj pri objednavani Mpacketu vyhadzuju, lebo sa boja ze je to moc tvrde, alebo si ho ani nemozu dat (xDrive).
Tolko v skratke. V garazi uz na mojho sedeho ducha cakaju nove 17" Stylingy 285 (prisiel na 16") a ak vsetko pojde hladko, buduci vikend sa na nom uz pojdem poprehanat po BA a okoli.
-
Prílohy
-

- BMW-2.jpg (98.62 KiB) 8140 zobrazení
-

Naposledy upravil/-a
salat v Piatok, 10. Apríla 2015, 23:09, upravené celkom 8 krát.
BMW 320d E91Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II
"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"