... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Rottwa napísal:Vomack: Ty nesuhlasis s mojimi pocitmi ? Asi by som ti mal zacat nadavat ze tomu vobec nerozumies
Rottwa napísal:Podla mna este stale ma mat poriadne auto zadny nahon, nema mat dizlovy motor a nema byt vyrobene FrancuzmiJe to asi choroba z povolania, ale ja tym novym autam fakt neviem prist na chut.
![]()
bruno75 napísal:Rottwa píše:
Podla mna este stale ma mat poriadne auto zadny nahon, nema mat dizlovy motor a nema byt vyrobene FrancuzmiJe to asi choroba z povolania, ale ja tym novym autam fakt neviem prist na chut.
No to je jasneeee, samozrejme aj take Ferrari FF je polovicny sunt a urcite to nie je to dobre auto, kedze je to 4-kolka a vsetky novsie Lamborghini a Bentley Continental GT takisto....![]()
![]()
a take F10 M550d je uz uplne mimo, pretoze okrem toho, ze je to xDrive je to naviac aj chrocht....![]()
![]()
![]()
Chlapce sa zobud, nech robis co chces, s takymito nazormi mozes ist robit akurat tak kustoda v technickom muzeu...ty nejazdis na pterodaktyle, ty si pterodaktyl
Rottwa napísal:cptObvious, bruno75: no naconaco urazat niekoho len preto, ze si mysli nieco ine ako vy. Ved kludne vyjadri svoj iny nazor, ale zbytocne hanit a urazat ? To kde sme ? Ved ste dospeli ludia preboha. JA som nic neodpisal, len mi z nejakej najrychlesej predokolky nebrni v koko*e. Za to taky stary Megane Maxi ani nenastartuje a uz som z neho hotovy. Ale to ma ram, nema to klimu, a nepocut v tom ani seba.
ten M550d je pre mna tiez, ako tu uz niekto spominal, mega fail. Pismeno M a D nejdu u mna dokopy. Pretoze zijem v prezitku doby, na ktorej sa pismeno M budovalo. A este xDrive...
Rottwa napísal:cptObvious, bruno75: no naconaco urazat niekoho len preto, ze si mysli nieco ine ako vy. Ved kludne vyjadri svoj iny nazor, ale zbytocne hanit a urazat ? To kde sme ? Ved ste dospeli ludia preboha. JA som nic neodpisal, len mi z nejakej najrychlesej predokolky nebrni v koko*e. Za to taky stary Megane Maxi ani nenastartuje a uz som z neho hotovy. Ale to ma ram, nema to klimu, a nepocut v tom ani seba.
ten M550d je pre mna tiez, ako tu uz niekto spominal, mega fail. Pismeno M a D nejdu u mna dokopy. Pretoze zijem v prezitku doby, na ktorej sa pismeno M budovalo. A este xDrive...