... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Re: Stare verzus nove BMW

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 14:47

sebastiaan napísal:
To je nejaké pravidlo že buď alebo? Nemôžu sa mi páčiť aj staré aj nové? :o

Ale ved ja uznavam stare aj nove auta, lenze chapem to tak, ze kazde je na iny ucel...
ako tu uz mnohokrat odznelo na daily use je IMHO najlepsie co najnovsie auto, lebo.... (11 stran diskusie-flamu v tomto vlakne)
na vikendove vyblaznenie a pohodovu jazdu po krajine - stara klasika...
ale len malokto z nas si tu moze dovolit vlastnit a zivit obe moznosti, takze ja osobne sa radsej priklanam k novemu, ktore mi dava moznost sklbit jeden aj druhy ucel (nech su akokolvek protichodne)
z toho vyplyva, ze mam rad auta, ktore poskytuju kompromis medzi luxusom a pohodlim na jednej strane a jazdou so sportovym nadychom na strane druhej, preto mam rad BMW, ktore (pokial viem) vzdy platilo ako etalom v triede sportovo-luxusnych limuzin (pokial ide o 5er) a IMHO prave nove modely Bimmerov tento kompromis plnia lepsie nez kedykolvek predtym.... \:D/
striktne dodrziavanie skostnatelych a technicky prekonanych principov je krokom spat a BMW sa urcite kvoli malemu poctu puristov nevrati k technike pouzitej napr. v M1 (nech bola vo svojej dobe akokolvek skvela) [-X [-(
marketing vladne svetom a BMW bude robit to, na com zarobi - bohuzial alebo chvalabohu?! sam neviem... :-k
ani mne sa nepacia i3 alebo ActiveTourer a povazujem ich za krok nespravnym smerom, uvidime, ci sa budu predavat a akym dalsim smerom sa bude vyvoj uberat....
Dufam, ze raz (o 10-15 rokov) tu nebudeme nostalgicky spominat na F10 ako na posledne "poctive" BMW s klasickou koncepciou a dobrymi (este spalovacimi :mrgreen: ) motormi...

Užívateľov profilový obrázok
dedo1
Auto: Holup na masle
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 14:53

Omačka, bruno atď. ja neviem či čítam iné ako vy, ale ja čítam že chalan napísal že auto je síce super, ale jeho neoslovilo, že on s neho nemá zimomriavky, a napísal to už v prvom príspevku. Možno to nenapísal ako z učebnice slohovej práce, ale je to tam. A to že sa to Vám nepáči je úplne v poriadku, ale on preto nie je neodborník a kokot a neviem čo. Je to jeho pohľad. jeho subjektívny pohľad, a nikde nepíše že je to úplná a jediná správna pravda, to skôr z Vašich reakcií mám ten pocit, že iba váš názor je jediný správny. Skúste si to prečítať ešte raz, bez e39 pred očami, ale normálne. A BTW e39 540i má najkokotskejšie riadenie s akým som prišiel v BMW do styku.
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 15:06

cptObvious napísal:
...hm...odkial je vlastne najexkluzivnejsie auto ? Bugatti? zeby Francuzsko? :-k :mrgreen:
trosku reality pls

Bugatti je automobilka, nie auto :idea:
Tak čo vlastne myslíš? Veyron? ten Veyron made in Germany?
Ano staré Bugatti boli vždy úžasné či to bolo Royale alebo EB110 no keď pozrieš do histórie, zistíš že sa tam striedali majitelia len taký fukot...
Klub tvoria ľudia, nie autá...

ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 15:11

Dogg88 napísal:
Veyron? ten Veyron made in Germany?

Pokial dobre viem, vyroba je stale v Molsheime. Je to jedina fabrika na uzemi Francuzska, kde koncern VW vyraba auta.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

dedo1
Auto: Holup na masle
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 15:12

Peťo, Veyron je made in France, fabrika je vo FR, aj ked ,je vyvinuté v DE, len pre poriadok. Je to v podstate nemecké auto, ale stále made in France
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

bruno75

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 15:28

Vies dedo, pokial ide o mna (nechcem hovorit za Omacku a ostatnych), zarazil ma Rottwov nazor na F10 M5, pretoze doteraz to bola modla, nedotknutelny gral (konecne ako vsetky eMka) a to sa jednoducho nekritizovalo... :mrgreen:
V poriadku, beriem na vedomie, ze Rottwa nema z F10 M5 zimomriavky (ja ich teda mam poriadne, aj ked viem, ze prave toto auto by som si asi nikdy nekupil aj keby som na neho mal...) a nesadlo mu.
O.K. jeho nazor, jeho vec... Nesuhlaim s tym, ale to ma este nenastartovalo na pisanie tych litanii, co som vyprodukoval.
Nastartovali ma nazory ostatnych na nove auta (uz nie len M5) a tiez vyhlasenia typu "radsej E34 nez akekolvek Fxx". To mi prislo dost od veci a preto som reagoval....
Moje posledne reakcie na Rottwove prispevky boli cisto ironicke, pretoze trochu dost prestrelil svojim kategorickym vyhlasenim a tak som to doviedol ad absurdum...
A teraz preco by som nekupil F10 M5 (aj ked ju povazujem za takmer dokonale auto) za predpokladu, ze by som na nu mal volne prostriedky: Za cenu M5 by som si radsej kupil luxusny kociar na kazdy den (dufam, ze sa zhodneme na tom, ze M5 nie je idealna na daily use), ano, dajme tomu M550d (ukrizujte ma, mne sa to auto paci :mrgreen: ) a este stale by mi zostalo dost volnych bubakov na nieco stare, sportove, ako Vy hovorite "s dusou", napr. E24, E31, E46 M3, alebo aj "bez duse" ako E92 M3, E89... alebo hoci nejake obstarozne Porsche, MB SL Pagoda... (uz som sa moc rozkokosil, na to by mi asi uz nestacil rozpocet :mrgreen: )
Proste, M5 je tak specificke auto, ze by som ho nevyuzil, na bezne pouzitie nie je vhodne a na vyblbnutie je prilis velke a trochu tazkopadne (napr. v porovnani s M3) a preco kupovat jedno drahe, ktore sa mi az tak nehodi, ked mozem mat 2 za cenu jedneho... ale to sme uz v risi rozpravok :mrgreen:
Bolo by fajn mat jedno auto na pracu a presuny a druhe auto cisto na zabavu a mazlenie :mrgreen: , ale poznam relativne malo ludi, ktori si teto luxus mozu dopriat - ja medzi nich (zatial) nepatrim :?

voMacK
Auto: G31 540i

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 15:50

dedo1 napísal:
Omačka, bruno atď. ja neviem či čítam iné ako vy, ale ja čítam že chalan napísal že auto je síce super, ale jeho neoslovilo, že on s neho nemá zimomriavky, a napísal to už v prvom príspevku. Možno to nenapísal ako z učebnice slohovej práce, ale je to tam. A to že sa to Vám nepáči je úplne v poriadku, ale on preto nie je neodborník a kokot a neviem čo. Je to jeho pohľad. jeho subjektívny pohľad, a nikde nepíše že je to úplná a jediná správna pravda, to skôr z Vašich reakcií mám ten pocit, že iba váš názor je jediný správny. Skúste si to prečítať ešte raz, bez e39 pred očami, ale normálne. A BTW e39 540i má najkokotskejšie riadenie s akým som prišiel v BMW do styku.

Lenze ty zabudas na to, aky som ja hasterivy kokot! :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Borisss

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 15:54

Vystihol si to velmi dobre, vomack. :thumbup: :mrgreen:

Pointa tejto temy je nakoniec to, ze ten, kto nesuhlasi s mojim nazorom, nech ide do pici. Vsak? :wink:

Lipo69

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 15:59

Borisss napísal:

Pointa tejto temy je nakoniec to, ze ten, kto nesuhlasi s mojim nazorom, nech ide do pici. Vsak? :wink:

Obrázok
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

Borisss

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 16:02

- F10 je smece
- E30 je bohyna
- neznasam nove auta
- vsetko stare je popici

LET THE WAR BEGIN ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 16:09

Ja by som to uzavrel tak ze keby ste si mohli vybrat od BMW ze bud vam daju staru vydojenu hrdzavu E34 M5 alebo M5 F10 LCI Individual ze ktoru by ste zobrali? A potom by som sa tu riadne ujebaval ze kolko ludi si tu nasralo do huby :D
Kazdy normalny clovek vie ktore by si vybral aj ten najvetsi hater tychto brutal super modern car ako M5 F10 :mrgreen:

Maco
Auto: visavytena pajta

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 16:10

-auta su smece
-pome si vypic
-domaca uz je v mraznicke

:lol: :lol: :mrgreen:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Dogg88
Auto: n/a

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 16:14

ROKI49 napísal:
Pokial dobre viem, vyroba je stale v Molsheime. Je to jedina fabrika na uzemi Francuzska, kde koncern VW vyraba auta.

dedo1 napísal:
Peťo, Veyron je made in France, fabrika je vo FR, aj ked ,je vyvinuté v DE, len pre poriadok. Je to v podstate nemecké auto, ale stále made in France

Pani, aj KIA sa vyrába na Slovensku...a je to Slovenské auto?
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Borisss

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 16:15

A Mpower, keby ti bola ponuknuta hrdzava F10 M5 a krasna E34 M5 Winkelhock, ktoru by si si vybral? :mrgreen: :mrgreen:

Presne Maco, podme uderit. :!:

Maco
Auto: visavytena pajta

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 16:17

Borisss napísal:
A Mpower, keby ti bola ponuknuta hrdzava F10 M5 a krasna E34 M5 Winkelhock, ktoru by si si vybral? :mrgreen: :mrgreen:

Presne Maco, podme uderit. :!:

Myslis ze za tych 10-12 rokov kym to zacne hrdzaviet este bude daka E34? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 225 neregistrovaných