... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
sebastiaan napísal:To je nejaké pravidlo že buď alebo? Nemôžu sa mi páčiť aj staré aj nové?
cptObvious napísal:...hm...odkial je vlastne najexkluzivnejsie auto ? Bugatti? zeby Francuzsko?![]()
![]()
trosku reality pls
Dogg88 napísal:Veyron? ten Veyron made in Germany?
dedo1 napísal:Omačka, bruno atď. ja neviem či čítam iné ako vy, ale ja čítam že chalan napísal že auto je síce super, ale jeho neoslovilo, že on s neho nemá zimomriavky, a napísal to už v prvom príspevku. Možno to nenapísal ako z učebnice slohovej práce, ale je to tam. A to že sa to Vám nepáči je úplne v poriadku, ale on preto nie je neodborník a kokot a neviem čo. Je to jeho pohľad. jeho subjektívny pohľad, a nikde nepíše že je to úplná a jediná správna pravda, to skôr z Vašich reakcií mám ten pocit, že iba váš názor je jediný správny. Skúste si to prečítať ešte raz, bez e39 pred očami, ale normálne. A BTW e39 540i má najkokotskejšie riadenie s akým som prišiel v BMW do styku.
Borisss napísal:
Pointa tejto temy je nakoniec to, ze ten, kto nesuhlasi s mojim nazorom, nech ide do pici. Vsak?
ROKI49 napísal:Pokial dobre viem, vyroba je stale v Molsheime. Je to jedina fabrika na uzemi Francuzska, kde koncern VW vyraba auta.
dedo1 napísal:Peťo, Veyron je made in France, fabrika je vo FR, aj ked ,je vyvinuté v DE, len pre poriadok. Je to v podstate nemecké auto, ale stále made in France
Borisss napísal:A Mpower, keby ti bola ponuknuta hrdzava F10 M5 a krasna E34 M5 Winkelhock, ktoru by si si vybral?![]()
![]()
Presne Maco, podme uderit.